Uitgelichte producten

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 240 x 350

Vanaf 7 cent
Vanaf 8,7 cent

Luchtkussen Enveloppen

F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

Vanaf 12,2 cent
Vanaf 1,09 euro
Vanaf 29 cent

Amerikaanse Verzenddozen

Amerikaanse Verzenddoos 305 x 220 x 250

Vanaf 40 cent

Altijd het juiste advies!

Kan je jouw gewenste verpakkingsmaterialen niet vinden? Wij zijn altijd in voor een uitdaging en kunnen in de meeste gevallen een alternatief leveren. Neem hiervoor direct contact met ons op. 

Direct contact

Verpakgigant Jouw specialist voor verpakkingsmaterialen

Voor 15:00 uur besteld is vandaag verzonden!

Bestel vandaag nog jouw verpakkingsmaterialen voor 15:00 op Verpakgigant.nl en deze verzenden wij dezelfde dag nog! Verpakgigant.nl is de ideale webwinkel voor jou! Wij zijn de enige op de markt waarbij je jouw verpakkingsmaterialen zo snel en goedkoop geleverd krijgt.

Altijd gratis verzending binnen Nederland en België

Op Verpakgigant.nl kom je bij het bestellen geen onverwachte extra kosten tegen. Al jouw goedkope verpakkingsmaterialen worden dus gratis geleverd binnen Nederland en België! Wij rekenen alleen kosten voor de verzending bij bestellingen buiten Nederland en België.

Verpakkingsmaterialen bestellen zonder orderkosten 

Bij Verpakgigant.nl betaal je gewoon de prijs voor de goedkoopste verpakkingsmaterialen die op de website ziet staan. Hierbij komen dus geen extra kosten. Dit al vanaf € 3,8 cent per stuk! Dus zo weet je voordat je jouw verpakkingsmaterialen bestelt precies waar u aan toe bent.

Verpakgigant.nl levert jouw verpakkingsmaterialen goedkoop en snel

Bij verpakkingsmateriaal groothandel Verpakgigant.nl koop je de goedkoopste verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs! Hierbij zijn geen bezorg- of orderkosten bij verrekent. Dus je weet voordat je bestelt al waar je aan toe bent!

Als je vandaag bestelt voor 15:00 uur wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden met PostNL en DPD, tenzij er een palletzending nodig is. Voor bestellingen binnen Nederland & België rekenen we geen verzendkosten!

Welke verpakkingsmaterialen kan je op Verpakgigant.nl bestellen?

Bij Verpakgigant.nl kan je allerlei belangrijke soorten verpakkingsmaterialen voor een lage prijs bestellen. Wij leveren bijvoorbeeld luchtkussenenveloppen, coexzakken en boekverpakkingen. Onze luchtkussenenveloppen leveren we in diverse afmetingen zoals A4-formaat. Al deze luchtkussenenveloppen bevatten de hoogste kwaliteit bubbeltjesplastic en een handige sluitstrip, waardoor je jouw verzending niet nog eens extra hoeft af te sluiten met tape. Neem naast deze producten ook nog eens een kijkje naar onze rollen noppenfolie! (Ook wel bekend als luchtkussenfolie en bubbeltjesplastic)

Waarvoor kan je de verpakkingsmaterialen gebruiken?

Al onze verpakkingsmaterialen kunnen gebruikt worden voor het verzenden van zowel kleine tot grote goederen. De meeste luchtkussenenveloppen kan je gebruiken voor het verzenden van relatief kleine goederen, die daardoor met de brievenbuspost mee kan. Voor het verzenden van de grotere goederen kan je een van onze verzenddozen gebruiken. Omdat de meeste kartonnen dozen niet door de brievenbus passen worden deze gewoon via een pakketdienst verzonden. 

Met een luchtkussen envelop is dat anders. Wanneer de envelop niet groter is dan een dossiermap past dit in de meeste brievenbussen. De maximale afmeting brievenbuspost is 38 x 26,5 x 3,2 cm en het mag niet zwaarder zijn dan 2 kg.