A4 Verzenddozen bestellen

Wil je een A4 doos kopen? Dan zit je hier goed! Je vindt op deze pagina een hand gesorteerde selectie van verzenddozen waarvan de lengte en breedte in de buurt komen van de afmetingen van het A4 formaat.

Je vindt een erg voordelige A4 Postdoos, vele A4 formaat brievenbusdozen en meerdere A4 formaat vouwdozen. Allemaal van topkwaliteit met de voordeldigste prijzen van Nederland en België!

A3 verzenddoos

De meest bestelde A4 verzenddozen

A4 formaat Postdoos (300x215x70)


Vanaf €0,39
Bekijk postdoos
A4 formaat Vouwdoos (310x220x150)
BC-golf
Vanaf €0,61
Bekijk vouwdoos
A4 formaat Vouwdoos (310x220x200)
BC-golf
Vanaf €0,65
Bekijk vouwdoos
A4 formaat Vouwdoos (305x220x300)
B-golf
Vanaf €0,52
Bekijk vouwdoos
A4 formaat Vouwdoos (310x220x300)
C-golf
Vanaf €0,56
Bekijk vouwdoos
A4 formaat Vouwdoos (310x220x300)
BC-golf
Vanaf €0,87
Bekijk vouwdoos

Welke Verzenddozen van A4 formaat bestaan er?

Een brievenbusdoos wordt meestal wel aangeven als A4 of A4+ brievenbusdoos, maar voor andere dozen geldt dit niet.

Een A4 verzenddoos is moeilijk te vinden, want de fabrikanten noemen hun vouwdozen geen A4 verzenddozen. Kartonnen dozen worden in afmetingen van 3 dimensies (lengte x breedte x hoogte) weergegeven en er is geen doos waarvan de lengte en breedte exact overeenkomt met het A4 formaat.

Maar er zijn wel een aantal verzenddozen waarvan de lengte en breedte dicht in de buurt komen bij de afmetingen van het A4 formaat. 

A4 brievenbusdozen 

We hebben vele A4 brievenbusdozen, zelfs ook op A4+ formaat. Met zijklep of bovenklep, wit of bruin. We hebben totaal 9 varianten.

Bekijk alle A4 brievenbusdozen  

A4 doos met klep: A4 postdoos

Zoek je aan A4 doos met klep? Bekijk dan onze A4 postdoos. De afmetingen van deze postdoos is 310 x 215 x 70 mm en deze komt het dichtst in de buurt van de wat je van een A4 verzenddoos zou verwachten.

Het is een elegante verzenddoos, gemaakt van sterk golfkarton met een mooie bovenklep. Deze doos is goed te gebruiken voor allerlei producten, maar hij is volgens ons speciaal geschikt voor het verzenden van producten die je een goede presentatie wilt geven. 

Onze A4 postdoos is van hoge kwaliteit enkelgolf karton. Hij is erg makkelijk in gebruik, want hij heeft een autolock bodem. Dit betekent dat de bodem automatisch sluit wanneer je deze opvouwt. Je hoeft de bodem dus niet dicht te tapen. 

Ook voor sluiten heb je geen tape nodig, de deksel bevat sluitlippen waarmee de doos goed kan worden afgesloten. Als je extra stevig wilt sluiten met een mooie presentie, kan je de deksel nog met mooi sticker afplakken.

A4 formaat Vouwdozen

Verpakgigant verkoopt ook vele vouwdozen waarvan de bodem dicht in de buurt komt van het A4 formaat. Als de A4 postdoos te laag is voor jouw zending, vind je zeker een passende A4 vouwdoos!

Wanneer je twijfelt of jouw producten misschien te zwaar zijn voor een enkelgolf A4 verzenddoos, kies dan voor een dubbelgolf vouwdozen van A4 formaat. Deze dozen zijn gemaakt van BC-golfkarton van 7 mm dik en geschikt voor zware producten, tot ongeveer 40 kilogram. 

Wat is het verschil tussen een B-golf of C-golf vouwdoos?

Het verschil tussen B-golf karton en G-golf karton is de dikte. B-golfkarton is ongeveer 3 mm dik. en C-golfkarton is ongeveer 4 mm. dik. Omdat B-golfkarton hierdoor meer golven bevat, wordt dit door de korte halve cirkels als een B-vorm getypeerd. Omdat C-golfkarton langere halve cirkel heeft, wordt dit als een C-vorm getypeerd.

 

Voordelige A4 Verzenddozen bestel je bij Verpakgigant

Op Verpakgigant vind je hoge kwaliteit A4 verzenddozen en dat al vanaf slechts 39 cent per stuk! Heb je ergens anders een goedkopere A4 verzenddozen  gezien? Laat het ons weten, want wij zijn ze nog niet tegen gekomen. 

Je bestelt op Verpakgigant transparant geprijsd, zonder verzendkosten of orderkosten! Wil je graag advies over welk type A4 verzenddoos het beste past bij jouw producten? Laat het ons weten via de chat, bel, of neem contact op via mail.

072 202 91 79 Open chat