A5+ Brievenbusdozen

A5+ Brievenbusdoos

Bij Verpakgigant bieden we A5 brievenbusdozen van robuust E-golfkarton met een dikte van 1,5 mm, waarmee je kwetsbare producten zonder zorgen over schade tijdens het transport kunt verzenden. Deze handige A5-dozen passen naadloos door de brievenbus, omdat ze voldoen aan de maximale afmetingen voor brievenbuszendingen van 38 x 26,5 x 3,2 cm. Wees echter attent op de omvang van je inhoud om te voorkomen dat de verpakking uitzet en niet meer door de brievenbus past. Verzenden was nog nooit zo eenvoudig en veilig als met onze A5 brievenbusdozen.

Hulp nodig?

Heb je vragen over A5+ formaat brievenbusdozen of over andere verpakkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Ander formaat? Contact?

Efficiënte en voordelige brievenbusdoosjes

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze A5 brievenbusdozen? Deze veelzijdige dozen bieden talloze voordelige eigenschappen die je verzendingen soepeler en efficiënter maken. Met een gewicht van slechts 34 gram per stuk zijn ze lichtgewicht, wat niet alleen verzendkosten laag houdt, maar er ook voor zorgt dat je producten veilig bij de ontvanger aankomen. Ze zijn verkrijgbaar in handige bundels van 50 stuks en je hebt de keuze tussen bruine en witte dozen, afhankelijk van je voorkeur en huisstijl.

Onze A5 brievenbusdozen zijn vervaardigd uit duurzaam E-golfkarton met een dikte van 1,5 mm, wat de nodige stevigheid biedt. Dankzij kleppen aan zowel de bovenkant als de zijkant zijn ze eenvoudig in elkaar te zetten en te gebruiken, waardoor je tijd bespaart bij het verpakken van je producten. Bovendien zijn ze betaalbaar, beginnend bij slechts €0,14 per stuk. Als het formaat niet helemaal aansluit bij je producten, bieden we dezelfde kwaliteit en duurzaamheid in maar liefst 14 verschillende formaten en uitvoeringen.

Professionele Verzending met Stijl:

Onze A5 brievenbusdozen voegen niet alleen functionaliteit toe aan je verzendingen, maar geven ze ook een stijlvolle en professionele uitstraling. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die hun klanten willen verrassen met uitstekende service en de algehele winkelervaring willen verbeteren. Een professionele uitstraling kan leiden tot meer terugkerende klanten en een mogelijke stijging in je verkoopcijfers.

Milieubewuste Keuze:

Als je milieubewuster wilt verzenden, kun je met een gerust hart gebruikmaken van onze A5 brievenbusdozen, omdat ze FSC Mix gecertificeerd zijn. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, wat bijdraagt aan het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen.

Bestel Voordelig op Verpakgigant.nl:

Verpakgigant is jouw partner voor hoogwaardige verzendmaterialen en verpakkingsbenodigdheden. Overweeg om je A5 brievenbusdozen te laten bedrukken voor extra herkenning tijdens drukke dagen, zoals de kerstdagen. Voor meer informatie over bedrukkingsmogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen. Naast onze A5 brievenbusdozen bieden we een uitgebreid assortiment aan opvulmaterialen en andere verpakkingsoplossingen om ervoor te zorgen dat je producten veilig en in perfecte staat bij je klanten aankomen. We hebben alles wat je nodig hebt voor een succesvolle verzending.