Brievenbusdozen bedrukken?

Profiteer van het lage brievenbustarief en verras tegelijkertijd jouw klanten met een leuke bedrukking. Vraag je bedrukking gemakkelijk aan via het formulier hieronder.

Brievenbuspakket

Ons team staat voor je klaar

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  A6-formaat (180 x 115 x 28 mm)

  A5-formaat (255 x 160 x 28 mm)

  A4-formaat (299 x 213 x 28 mm)

  A4+ formaat (350 x 250 x 28 mm)

  Op maat gemaakt

  Bedrukte brievenbusdozen? Makkelijk & snel via verpakgigant.nl!

  Ben je op zoek naar een verpakkingsmateriaal groothandel of leverancier waar je brievenbusdozen kan bedrukken? Dan ben je bij Verpakgigant.nl aan het juiste adres! Via het offerteformulier kan je gemakkelijk en snel bedrukte brievenbusdozen aanvragen. Maar wat zijn precies de voordelen van de bedrukking op jouw verzenddozen en hoe gaat dit in zijn werk? Lees hier alles over de voordelen van bedrukte brievenbusdozen.

  Standaard brievenbusdozen geven vaak al een professionelere indruk af bij klanten in vergelijking met bijvoorbeeld verzendzakken. Maar zou je dit verpakkingsmateriaal nog persoonlijker willen maken of dit willen gebruiken voor onder andere promotiedoeleinden? Dan is bedrukking dé volgende stap in jouw verpakkingsproces! Wil jij graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de eventuele kosten? Dan helpt ons vriendelijke klantenservice je graag verder:

  Hoe bestel ik bedrukte brievenbusdozen?

  Door het formulier op deze pagina in te vullen kan je gemakkelijk bedrukte brievenbusdozen bestellen. Vanuit hier helpen wij je graag verder. We begrijpen het dan ook volledig als je nog niet precies weet wat je wil laten bedrukken. Als dit het geval is kan je bij Verpakgigant.nl ook terecht voor het ontwerp. We komen graag langs om eens over de mogelijkheden te praten wat betreft de bedrukking. Hierbij werken we in de meeste gevallen ook met samples. Als we jouw wensen hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen! Heb je liever rechtstreeks contact met ons? Dan kan je ons bereiken via 072 202 91 79 of door ons een mailtje te sturen

  Bij het aanvragen van bedrukte brievenbusdozen is het mogelijk te kiezen uit verschillende formaten en uitvoeringen. Hierbij kan je kiezen uit een uitvoering met bovenklep of met zijklep. De standaard formaten hiervan zijn als volgt:

  • 180 x 115 x 28 mm (A6-formaat)
  • 255 x 160 x 28 mm (A5-formaat)
  • 299 x 213 x 28 mm (A4-formaat)
  • 350 x 250 x 28 mm (A4+ formaat)
  • Garanderen een veilige verzending
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaat uit meerdere lagen
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht.

  De meest gekozen brievenbusdozen

  Alle producten

  Levertijden en prijs van brievenbusdozen met bedrukking

  De levertijd van bedrukking op brievenbusdozen is heel verschillend, het is volledig afhankelijk van het ontwerp en het aantal stuks. Over het algemeen kun je echter rekening houden met ongeveer 2-4 weken levertijd. Wanneer je bij ons besteld laten we je vooraf weten wat de werkelijke levertijd is!

  Bovendien is brievenbusdozen bedrukken over het algemeen niet heel veel duurder dan onbedrukte dozen bestellen. Dit maakt het super interessant want iedere bedrukte verpakking is een reclame-uiting! Het verschil in prijs is afhankelijk van het type verpakking maar je kunt uitgaan van ongeveer 20-40% prijsverschil ten opzichte van een onbedrukt brievenbusdoosje:

  Voordelen van gepersonaliseerde brievenbusdozen

  Onze standaard brievenbusdozen hebben al een breed aantal voordelen waar wij je graag wat meer over vertellen. Een van deze voordelen zit in de constructie van de dozen. Door de eenvoudigheid hiervan is de handling minimaal en bespaar je een hoop tijd. Daarnaast is het grootste en meest bekende voordeel dat je met deze verpakking veel kan besparen op de verzendkosten. Door de relatief kleine formaten passen de doosjes altijd door de brievenbus! Je kan hiermee al verzenden vanaf €4,10.

  Als er gebruik wordt gemaakt van bedrukte brievenbusdoosjes kan het rijtje met voordelen nog veel langer worden gemaakt. Hieronder kan je alle voordelen vinden van bedrukte brievenbusdozen op basis van ervaringen van voorgaande klanten: 

  • Professionele uitstraling bij (bestaande) klanten
  • Positieve invloed op aantal verkopen
  • Goed marketingmiddel, de naamsbekendheid wordt gemakkelijk vergroot

  Bedrukte brievenbusdozen voor zakelijke klanten

  Door de professionaliteit die de bedrukte brievenbusdozen uitstralen is het een populaire keuze voor veel e-commerce bedrijven. Een gepersonaliseerde brievenbusdoos is namelijk handig te gebruiken voor het verzenden van telefoonhoesjes, sieraden en boeken. Deze populaire keuze komt vooral voort uit de lage kosten die hieraan zijn verbonden. Afhankelijk van het formaat van de doos en daarbij nog het ontwerp en het aantal kleuren wordt de prijs bepaald.

  Brievenbusdozen bedrukken doe je bij Verpakgigant.nl!

  Heb je informatie gevonden die je nodig hebt voor het bestellen van bedrukte brievenbusdozen? En ben je overtuigd van alle voordelen? Laat het dan bedrukken door Verpakgigant! Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons. Daarnaast is een doos met foto bedrukken of een doos met deksel bedrukken of een doos met logo bedrukken uiteraard ook mogelijk! Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen, kun je natuurlijk niet alleen voor bedrukte verzenddozen bij ons terecht. Om jouw doosjes extra stevig af te sluiten kunnen wij ook bedrukte verpakkingstape leveren.

  072 202 91 79 Open chat