Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Brievenbuspakket

Een Brievenbuspakket is een pakketje dat door de brievenbus kan. Daarmee bespaar je goed op je verzendkosten en het is ook goed voor de klanttevredenheid. Want voor een brievenbus pakket hoeft jouw klant niet thuis te blijven. Lees verder
Brievenbuspakket

Welke soorten brievenbuspakketjes zijn er?

Verpakgigant biedt een breed assortiment brievenbuspakjes aan, zoals luchtkussen enveloppen, maar ook ons eigen merk brievenbus pakket dozen in verschillende formaten en uitvoeringen.

Brievenbusdozen

Een doos geschikt als brievenbus pakket noemen we een brievenbusdoos. We hebben brievenbusdozen met bovenklep of met zijklep. Over het algemeen zijn de brievenbusdoosjes met een bovenklep het meest voordelig. Dit model kan je al vanaf €0,09 per stuk bestellen en is te verkrijgen in onder andere in A6, A5, A4+ en A4-formaat.

Enveloppen geschikt voor een brievenbus pakket

Je kunt ook jouw brievenbus pakket versturen met een speciale envelop, zoals een luchtkussen envelop! Er is hier meer keuze, bijvoorbeeld ook kartonnen enveloppen, honingraat enveloppen of monsterzak enveloppen. Ons assortiment luchtkussen enveloppen is erg breed, momenteel kan je namelijk uit minstens 11 verschillende formaten en diktes kiezen. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten bedrukking en kleuren aan. Er is daarom dus altijd wel voor iedereen een geschikte brievenbuspakket envelop te vinden. Maar welk formaat past nu het beste bij jouw zendingen? Handig om te weten is dat wij een overzicht hebben van de meest gangbare maten:

Verzendzakken geschikt als brievenbuspakket

Ook verzendzakken kunnen erg geschikt zijn als brievenbuspakket. Maar niet iedere verzendzak past door de brievenbus. Het maximale formaat van een brievenbuspakket in Nederland is 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dit betekent dat de maximale breedte van de verzendzak 265 mm is. Wij hebben de volgende formaten verzendzakken die geschikt zijn voor de brievenbuspost.  

Waarom een brievenbuspakket versturen?

Indien het mogelijk is adviseren wij altijd om jouw zending als brievenbuspakket te versturen. Wil je weten waarom? Dit bespaart je veel aan verzendkosten ten opzichte van een verzenddoos. En nog meer:

Met een brievenbuspakket bespaar je op verzendkosten!

Op basis van het gewicht van brievenbuspost heeft PostNL specifieke tarieven vastgesteld. Deze tariefschalen die gebruikt worden zijn van bijvoorbeeld 0-20 gram, 20-50 gram etc. Op de site van PostNL vind je de actuele tarieven. De brievenbusdoos die wij in ons assortiment hebben, voldoen aan de minimale en maximale PostNL brievenbuspost maten. De maximale formaten zijn als volgt: 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Een brievenbuspakket is klantvriendelijk

Een ander groot voordeel is dat jouw klant niet hoeft thuis te blijven om het brievenbuspakket aan te nemen. Daarmee bespaar je de ontvanger dus een hoop gedoe! Dit is goed voor de klanttevredenheid en dat kan leiden tot loyaliteit en herhaal bestellingen. Wanneer je jouw brievenbuspakket met de juiste verpakking verstuurd komt deze onbeschadigd aan bij de ontvanger. Voor kleding is een kledingzak meestal de beste oplossing, voor kleine producten is dit vaak een luchtkussen envelop, voor iets grotere producten is dit meestal een brievenbusdoos.

Brievenbuspakket bedrukken

Je kunt bij ons zelfs jouw Luchtkussen enveloppen of  jouw brievenbusdoosjes laten bedrukken om je pakket nóg persoonlijker te maken! Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij je uitstekend helpen bij het opstellen van het design. Onze altijd vriendelijke klantenservice beantwoord graag al jouw vragen! Dus neem gerust eens contact op. Wij helpen je graag verder! → brievenbusdozen bedrukken  

072 202 91 79 Open chat