Toont alle 2 resultaten

Sluitzegels

Heb je de keuze gemaakt om handmatig jouw zendingen om te snoeren? Dan is het omsnoeren met behulp van sluitzegels en een zegelspanner ideaal! Met de sluitzegels kan je gemakkelijk de uiteinden van jouw omsnoeringsbanden afsluiten. Lees verder

Sluitzegels Icon

Sluitzegels voor omsnoeringsband

Heb je de keuze gemaakt om handmatig jouw zendingen om te snoeren? Dan is het omsnoeren met behulp van sluitzegels en een zegelspanner ideaal! Met de sluitzegels kan je gemakkelijk de uiteinden van jouw omsnoeringsbanden afsluiten. In de meeste gevallen kan je het beste onze sluitzegeltjes gebruiken voor PP-, PET- en Staalband. Alle omsnoerzegels op Verpakgigant.nl zijn gekarteld en van metaal gemaakt.

Hoe maak je gebruik van de omsnoeringszegels? Zoals de naam al zegt, sluit je met de zegels de uiteindes van jouw omsnoeringsband af. Let hierbij goed op dat je de juiste maatvoering gebruikt op basis van de dikte van jouw omsnoerband. Momenteel bieden wij twee verschillende formaten sluitzegels aan:

  • Omsnoeringssluitzegels van formaat 13 mm x 30 mm
  • Omsnoeringssluitzegels van formaat 16 mm x 28 mm

Als je eenmaal het juiste formaat heb gekozen, kan je vervolgens de zegel bevestigen aan de band die om jouw zending heen zit. Dit is alleen mogelijk met het gebruik van een zegeltang! Met de tang bouw je spanning op, waardoor de sluitzegels goed om het pakket bevestigd zitten. Daarnaast beschikken de zegels over een gekartelde binnenrand. Dit zorgt er onder andere voor dat sluitzegels meer grip op de omsnoerband hebben.

Voordelig omsnoeringsmateriaal bestel je op Verpakgigant.nl!

Twijfel je nog over welke manier van omsnoeren het beste bij jouw zendingen past? Maak je nu veel gebruiken van het omsnoeringsband en kost dit te veel tijd in het magazijn? Neem dan eens een kijkje naar ons omsnoeringsapparaat. Met deze machine bespaar je ten eerste heel veel tijd en daarnaast vereenvoudig je je inpakproces! Buiten de omsnoeringsmachine hebben wij nog veel meer mogelijkheden wat betreft het manuele omsnoeren. Bekijk bijvoorbeeld eens onze gespen en handmatige haspels.

Sta je op het punt om de sluitzegels te bestellen? Dan willen wij je alvast bedanken voor het plaatsen van de order op Verpakgigant.nl! Heb je je bestelling vandaag voor 15:00 geplaatst? Dan verzenden wij je order vandaag nog. Alles wat je op onze webshop vind wordt altijd gratis verzonden in Nederland en België!

072 202 91 79 Open chat