Producten > Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal

Bestel verpakkingsmateriaal voordelig en snel op Verpakgigant.nl. Wij hebben een brede selectie verpakkingsmaterialen van topkwaliteit en dat ook nog eens tegen de scherpste prijzen van de markt!

Naast ons eigen merk InPack® Verpakkingsmaterialen hebben we nog vele andere topmerken! We hebben ook een erg breed assortiment milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, dat vaak scherper geprijsd is dan de standaard. Lees verder

Bekijk producten Open chat
Offerte aanvragen

De meest bestelde milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmateriaal voor webshops en E-commerce 

Verpakkingsmateriaal is een belangrijke factor voor het succes van een e-commercebedrijf. Wanneer jouw verpakkingsmateriaal van lage kwaliteit is heb je het risico dat jouw producten beschadigd aankomen. Dat is slecht voor je klanttevredenheid en kan ook nog eens tot veel retouren leiden. Verpakgigant biedt jou verpakkingsmateriaal van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Met het juiste verpakkingsmateriaal kan je ook nog eens flink besparen op tijd en verzendkosten. Zo kan je bijvoorbeeld met een Autolockdoos veel tijd besparen met inpakken. Daarnaast kan je met een brievenbuspakket, zoals brievenbusdoos of luchtkussen envelop ook veel besparen op jouw verzendkosten. 

Maak indruk met bedrukt verpakkingsmateriaal

Gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen kunnen het succes van jouw webshop enorm verbeteren. Als je bijvoorbeeld een mooi bedrukte kleding verzendzak, of een bedrukte brievenbusdoos gebruikt maak je een goede indruk op jouw klanten. Dit zorgt voor een verrassingseffect en herkenning, wat erg goed is voor jou klantenloyaliteit en herhaalbestellingen.

Bij Verpakgigant kan je nog meer verpakkingsmateriaal bedrukken, zoals verzenddozen, luchtkussen enveloppen, maar ook jouw verpakkingstape. Afhankelijk van de bestelhoeveelheid is bedrukt verpakkingsmateriaal gemiddeld 25% tot 30% duurder dan onbedrukt verpakkingsmateriaal, maar die investering kan zich  snel terugbetalen omdat je hiermee werkt aan jouw klantenloyaliteit.

Bekijk onze bedrukte verpakkingen

Breed assortiment verpakkingsmateriaal

Toen wij in 2016 starten als Luchtkussengigant.nl verkochten wij alleen Luchtkussen enveloppen. Sindsdien zijn we hard gegroeid in het aantal klanten en met ons assortiment. Op dit moment zijn wij als groothandel voor verpakkingsmateriaal doorgegroeid tot totaalleverancier voor veel van onze klanten. Naast verpakkingsmateriaal leveren wij ook producten voor magazijn en kantoor en verpakkingsmachines. Ons assortiment blijft iedere maand groeien. 

Dozen en Verzendverpakkingen

We leveren ruim 400 soorten vouwdozen, brievenbusdozen, autolockdozen, postdozen, kartonnen kokers en nog vele andere typen dozen. Maar daarnaast ook bescherm- en opvulmateriaal, oftewel al het verpakkingsmateriaal dat jij als e-commerce specialist nodig hebt. 

InPack® Verpakkingsmateriaal

Naast de vele topmerken hebben wij ook ons eigen merk: InPack® Verpakkingsmaterialen. Met ons eigen merk hebben wij de lat hoog gelegd en de prijs ervan laag! Op vele productgroepen, zoals onze brievenbusdozen en autolockdozen, bieden wij de scherpste prijs in de markt. En dat met topkwaliteit!

Het aantal producten in ons eigen merk groeit ook erg snel, zo hebben we onlangs ook InPack® Verhuisdozen gelanceerd.

Milieuvriendelijk Verpakkingsmateriaal

Wil je meer milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen gaan gebruiken? Verpakgigant.nl helpt je hier graag bij! Wij hebben vele milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en wij proberen dit zoveel mogelijk uit te breiden.

Toen wij de prijs van onze gerecyclede noppenfolie goedkopen aanboden dan de standaard variant zagen wij het aantal bestellingen hard toenemen. Dit vonden wij mooi en hebben daarna ook het assortiment uitgebreid met noppenfolie van 30% Post Consumer Recycled plastic. De laatste tijd groeit ons assortiment milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal erg hard. Zo bieden wij InPack@ gerecycled opvulpapier, maar ook papieren luchtkussen enveloppen en nog veel meer.

Bekijk onze milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen

Goedkoop Verpakkingsmateriaal

Verpakgigant levert goedkoop verpakkingsmateriaal met een topkwaliteit! Voor veel van onze productgroepen hebben wij de voordeligste prijzen in de markt. Zo zijn bijvoorbeeld onze eigen merk brievenbusdozen de goedkoopste van Nederland

Maar niet alleen onze brievenbusdozen zijn voordelig, ook onze luchtkussen enveloppen leveren wij erg scherp geprijsd. En onze InPack® autolockdozen zijn qua prijs én kwaliteit niet te verslaan.

We leveren daarnaast ook goedkoop opvulmateriaal, zoals opvulpapier en noppenfolie. De gerecyclede noppenfolie bieden wij goedkoper aan dan de standaard variant.

Dus wil je jouw verpakkingsmateriaal met de voordeligste prijs bestellen, dan zit je goed bij Verpakgigant!

Verpakkingsmateriaal bestellen

Onze verpakkingsmaterialen worden grotendeels verzonden met PostNL. Dankzij PostNL worden alle bestellingen die voor 15:00 gedaan worden de volgende dag thuisbezorgd. Wij leveren bestellingen binnen België en Nederland altijd zonder verzendkosten! Bij grote hoeveelheden worden de producten op een alternatieve wijze verzonden. Neem hierover contact met ons op!

 

Veel gestelde vragen

Leuk dat je het vraagt! Wij kwamen erachter dat we de afname van gerecyclede materialen konden vergroten door dit goedkoper aan te bieden dan de standaard variant. Wij willen namelijk graag een rol spelen in de verduurzaming van de verpakkingsindustrie en dat kunnen wij dus op deze manier doen.

072 202 91 79 Open chat

Toont alle 4 resultaten