Coex Verzendzakken: Hoe te gebruiken

Heb je nog enige twijfels over welke verpakkingsmaterialen ideaal zijn voor jouw zendingen? Wij helpen en adviseren je graag over onze Coex Verzendzakken! Wellicht zijn deze verzendzakken deze beste optie voor jouw zendingen.

Verpakgigant is oorspronkelijk gestart als Coexzakken.nl. Dit is een webshop gespecialiseerd in de Coex Verzendzakken. Vanuit hier is ons aanbod gaan groeien. Momenteel bieden wij zo’n acht verschillende formaten verzendzakken aan. Door het brede aanbod zit er veel variatie in de formaten. Zo is ons kleinste formaat 175 x 255 en de grootste 550 x 770. Naast het feit dat deze verzendzakken een erg voordelige verzendmogelijkheid zijn, zijn de verzendzakken ook diefstalbestendig. Dit komt doordat de verpakkingen ondoorzichtig zijn door de zwarte binnenkant (wit van de buitenkant).

Daarnaast hebben de verzendzakken ook een erg stevige plakstrip die ervoor dat de zending goed gesloten blijft totdat deze is aangekomen bij de ontvanger. De verzendzakken zijn van het merk Filmar. Ze zijn ook extra stevig, scheurbestendig en licht in gewicht wat weer scheelt in de portokosten. Daarnaast zijn ze onder andere moeilijk te scheuren, ondoorzichtig en soepel. Over het algemeen zijn de verzendzakken dus erg handig voor het versturen van veel verschillende kledingstukken.

Heb je behoefte aan wat meer advies omdat je nog niet helemaal zeker weet welk formaat precies bij jouw producten past? Of ben je eventueel van plan de Coex Verzendzakken te bestellen in grote aantallen? Vraag dan een offerte bij ons aan!

Coex Verzendzakken Verpakgigant.nl