Haspelwagen

Haspelwagen

Vanaf 299 euro

Zodra een omsnoeringsband uit zijn verpakking wordt gehaald, is het meteen onhandelbaar. Iedereen die er mee werkt weet precies wat wij bedoelen. Een haspelwagen voor een omsnoeringsband is dan ook ideaal als je vaak pallets of ladingen moet vastzetten. De haspelwagen zorgt er namelijk voor dat je de omsnoeringsband snel, gemakkelijk én veilig kunt gebruiken. Wij hebben verschillende soorten omsnoeringsbanden in ons assortiment, namelijk de PET variant en de PP variant. Beide banden kunnen worden gebruikt in combinatie met onze haspelwagen. Sterker nog, het is zelfs aan te raden om een haspelwagen te gebruiken wanneer je aan de slag gaat met de omsnoeringsbanden. Wij van de Verpakgigant zijn een echte specialist op het gebied van verzendmaterialen. En daaronder valt natuurlijk ook de haspelwagen. Alles om het jou sneller, gemakkelijk én veiliger te maken wanneer je werkt met verzendmaterialen. Onze jarenlange ervaring op dit gebied heeft ons gebracht waar we nu staan. En daar zijn wij met recht trots op! In onze uitgebreide webshop vind je dus niet alleen de handige haspelwagen voor omsnoeringsband, maar ook talloze andere producten die je helpen met het verzenden van producten. Luchtkussen enveloppen bijvoorbeeld. Maar ook noppenfolie, autolock dozen, brievenbusdozen, gripzakjes en nog veel meer! Dus wil jij een haspelwagen kopen of ben je op zoek naar verzendmaterialen van de allerhoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs? Zoek dan niet verder, want bij de Verpakgigant zit je op het juiste adres! Als echte expert op het gebied van verpakkings- en verzendmaterialen kun je bij ons ook terecht voor al jouw vragen. Dus twijfel je nog of je een haspelwagen moet kopen? Weet je niet welke verzenddozen het meest geschikt zijn voor jouw product? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!

Waarvoor dient een haspelwagen?

Iedereen die regelmatig werkt met omsnoeringsbanden om ladingen en pallets vast te zetten of te stabiliseren, weet hoe onhandelbaar de banden zijn zodra ze uit de verpakking worden gehaald of de seal wordt verbroken. De band zal onmiddellijk alle kanten opspringen en is daarmee lastig in gebruik. Een haspelwagen zal dit voorkomen. Behalve dat de band onhandelbaar en daarmee vervelend is om mee te werken, kun je je ook gemakkelijk snijden aan de scherpe randen van de band. Veel mensen snijden hun vingers aan de band zodra deze uit de verpakking wordt gehaald. Maak daarom altijd gebruik van een haspelwagen. Met een haspelwagen zet je de omsnoeringsbanden meteen vast zodat ze niet alle kanten uit kunnen springen. Dit is niet alleen gemakkelijker in gebruik, maar het is ook nog eens een stuk veiliger. De kans dat je je snijdt aan de scherpe randen is minimaal als je gebruik maakt van een haspelwagen.

De voordelen van het gebruiken van een haspelwagen

Een haspelwagen dient er dus voor om de omsnoeringsbanden in vast te zetten. Het voordeel hiervan is dat je je minder gemakkelijk snijdt aan de scherpe randen van de band. Ook blijft de band beter op zijn plek en springt het niet direct alle kanten op. Een haspelwagen van de Verpakgigant kent daarnaast nog verschillende voordelen. Het is een handmatig omsnoeringsapparaat, ook wel een bandhaspelwagen genoemd, dat zeer eenvoudig in gebruik is. Ook heeft onze haspelwagen een verstelbare kerndiameter, is het veilig en handig in gebruik en de rollen zijn gemakkelijk te vervangen. De haspelwagen in ons assortiment is daarnaast geschikt voor beide omsnoeringsbanden die wij aanbieden. Je kunt de haspelwagen dus gebruiken in combinatie met de PET variant en de PP variant van de omsnoeringsband.

Bij ons betaal je nooit verzendkosten

Wil je een haspelwagen kopen, maar ben je bang voor bijkomende kosten zoals hoge verzendkosten? Geen zorgen! Bij ons betaal je nooit verzendkosten of andere verborgen kosten! Al onze producten, dus ook de haspelwagen, bezorgen wij gratis in heel Nederland en België. Vrijwel al onze producten verstuur wij met onze partner PostNL. Als je bij ons vóór 15.00 uur een bestelling plaatst en betaalt, dan versturen wij het product nog dezelfde dag. In dit geval heb je in de meeste gevallen de haspelwagen dus de volgende dag al in huis en kun je hem meteen gebruiken. Nooit meer gedoe met omsnoeringsbanden dus!

Een haspelwagen kopen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant!

Bij de Verpakgigant nemen wij nooit met minder genoegen dan de allerhoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit als geen ander onderscheiden. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat jij met veilige producten werkt. Daarom hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze haspelwagen gaat niet zomaar stuk na een aantal keren gebruiken. Onze stevige verzenddozen kunnen wel tegen een stootje en zullen niet meteen scheuren bij ruw gebruik tijdens transport. Deze hoge kwaliteit kunnen wij aanbieden tegen een scherpe prijs. Dus wil jij een haspelwagen kopen van hoge kwaliteit maar waarvoor je niet meteen de hoofdprijs betaald? Dan zit je hier goed! Als je nog vragen hebt over de haspelwagen of over één van onze andere omsnoeringsapparaten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team van de klantenservice helpt je graag verder met al jouw vragen!