Milieubewuste Verpakkingsmaterialen bij Verpakgigant!

Wil je met jouw bedrijf graag meer milieubewuste verpakkingsmaterialen gaan gebruiken? Verpakgigant.nl helpt je hier graag bij! Verpakgigant heeft momenteel veel verschillende milieuvriendelijke/duurzame verpakkingsmaterialen en wij proberen dit zoveel mogelijk uit te breiden. Onze kartonnen Amerikaanse verzenddozen zijn gemaakt van natuurlijke materialen die al van zichzelf goed te recyclen zijn. Maar dit is niet genoeg als je je orders op een duurzame manier wil verzenden. In dit geval heb je bijvoorbeeld een milieuvriendelijke tape en opvulmateriaal nodig, hieronder kan je meer informatie vinden over deze producten:

Papieren verpakkingstape

Als milieubewust alternatief voor onze plastic tape bieden wij nu de papieren verpakkingstape aan! Dit is een nieuw soort tape die bestaat uit speciaal behandeld kraftpapier en een unieke kleefmassa. Daarnaast beschikt de papieren tape van Verpakgigant.nl ook over talloze voordelen, de tape is namelijk diefstalproof! De tape kan niet onbeschadigd verwijderd worden van de verzenddoos waardoor je altijd in een oogopslag kan zien of de verzending compleet is aangekomen.

De papieren tape is vanaf heden te bestellen per doos die bestaat uit 36 rollen! Naast dat de tape milieubewust is, is het ook nog eens 100% recyclebaar. Wil je er meer over lezen over dit product of gelijk bestellen? Bekijk het product hier!

Golfkarton/ Natron Kraft opvulpapier

Voor het beschermen van je kwetsbare producten is golfkarton een goedkope maar ook sterke oplossing om je zendingen heelhuids aan te laten komen bij jouw klanten! Het is een enkelzijdige golfkartonnen laag en dit is uitstekend te gebruiken om veilig te gebruiken als oppervlaktebescherming, tussenlegvel en als onderlegger. Natron Kraft papier kan onder andere gebruikt worden voor het opvullen maar daarnaast ook voor het inpakken van bijvoorbeeld boeken.

Beide producten zijn 100% recyclebaar! Voor meer informatie over deze milieubewust opties kan je de producten hier bekijken: Golfkarton rol en Natron Kraft papier.

Gerecyclede noppenfolie

Over onze gerecyclede rol noppenfolie heb je al kunnen lezen in onze vorige blog, maar dit product hoort uiteraard ook thuis tussen onze milieuvriendelijke producten! wat hier ook hier hoort! De gerecyclede noppenfolie is zoals de naam al zegt gerecycled. Deze rol is te herkennen aan de groene kleur en daarnaast is deze rol van dezelfde sterke kwaliteit als de normale noppenfolie die wij in ons assortiment hebben. Hierdoor kan de keuze snel gemaakt zijn om milieubewust bezig te zijn!

Wil je deze mooie groene rol gelijk bestellen? Deze kan je hier bekijken.

Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen

Voor al onze milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen hebben wij een speciale categoriepagina aangemaakt. Hier kan je alle bewuste verpakkingsmaterialen snel en gemakkelijk bekijken! Klik HIER om deze categorie te bekijken.