Autolock dozen: Hoe te gebruiken

Packfix autolock doos

Heb je nog enige twijfel over welke verpakkingsmaterialen ideaal zijn voor jouw zendingen? Wij helpen en adviseren je graag over onze Packfix autolock verzenddozen! Wellicht zijn deze verzenddozen de beste optie voor jouw zendingen.

Naast onze welbekende luchtkussenenveloppen, Coex zakken, Amerikaanse verzenddozen. Bieden wij sinds kort ook Packfix autolock verzenddozen aan.

Momenteel bieden wij de Packfix autolock dozen aan in de volgende formaten. Packfix 20 161x131x73, Packfix 35 213x153x109, Packfix 40 214x154x112. Staat de juiste maat voor uw verzending hier niet tussen. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Doormiddel van het autolock systeem van deze verzenddozen kunt u in een handomdraai uw pakket gereed maken voor verzending. Dit doet u door de doos open te vouwen, waardoor de bodem naar beneden vouwt en de doos zich tot 1 geheel vormt. Uw product is dus in een paar bewegingen verzendklaar. Er is dan ook geen tape etc. meer nodig bij het verzenden van uw producten.

Voor de ontvanger is het verzenden in autolock dozen ook erg gemakkelijk. De klant hoeft enkel de pull here strip los te trekken, waarnaar ze de doos geopend hebben. Kortom de autolock verzenddoos is een ideale verzendmogelijkheid voor het snel en eenvoudig verzenden van producten. Voor zowel de verzender als de ontvanger.

Heb je behoefte aan wat meer advies, omdat je bijvoorbeeld nog niet helemaal zeker weet welk formaat precies bij jouw producten past? Of ben je eventueel van plan om de Packfix autolock dozen te bestellen in grote aantallen? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan!

Orders die voor 22:00 besteld worden, worden indien voorradig dezelfde dag verzonden door ons fulfilment huis: Vasco fulfilment. Tevens rekenen wij geen verzendkosten. Zo weet u voor het afrekenen hoe u ervoor staat, en komt u niet voor verassingen te staan.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.