Prijsstijging op alle kartonnage bij Verpakgigant

Prijsstijging Kartonnage

Bij Verpakgigant zijn we genoodzaakt om per september de prijzen van al ons kartonnage te verhogen. Dit heeft te maken met de prijsstijging op de grondstoffen van karton. De kartonnage markt heeft te maken met een schaarste in de grondstoffen. Hierdoor is er een schaarste aan karton ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de levertijden langer zijn en de prijzen zullen gaan stijgen. We hopen ondanks de prijsstijging jou alsnog te voorzien van de beste service en aan jouw wensen te kunnen voldoen.

Oude niveau na prijsstijging

We proberen zodra het weer kan de prijzen op alle kartonnage terug te brengen naar het oude niveau. We raden je aan om dus nog snel kartonnage te bestellen tegen onze oude prijzen, hierdoor profiteer je nog mee van onze scherpe prijzen. Hieronder zie je alle producten die een prijsstijging zullen krijgen. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website mocht je de producten beter willen bekijken of meerdere formaten willen bekijken. Wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op via support@verpakgigant.nl of bel ons op 072 202 91 79

Amerikaanse Verzenddozen

Amerikaanse verzenddoos voor prijsstijging

Autolock dozen

packfix doos voor prijsstijging

Verzendkokers

Vierkante kokers voor prijsstijging

Verhuisdozen

Dubbelgolf kartonnen doos voor prijsstijging

Boekverpakkingen

Boekverpakkingen voor prijsstijging

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen

Opvulmaterialen

Rol Enkelzijdig Golfkarton

Bestel op tijd en wees de prijsstijging voor! Mocht je vragen hebben of een offerte willen aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij verzenden onze orders met DPD en PostNL. Sinds onze verhuizing hanteren we ook een nieuwe tijd voor het bezorgen van onze orders. Als je voor 15:00 besteld verzenden wij de order nog diezelfde dag en ontvang je deze de volgende dag. Vanwege de aankomende drukte en de prijsstijging op al het kartonnage doen wij er alles aan om je te voorzien van de beste service.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.