Sluitzegels

Sluitzegels voor omsnoeringsband

Omsnoeringsmaterialen

Sluitzegels 16 mm x 28 mm

Vanaf 57,99 euro

Als je regelmatig gebruik maakt van omsnoeringsbanden dan ken je vast wel de sluitzegels. Sluitzegels gebruik je namelijk om de uiteindes van de banden mee vast te zetten. Tenzij je het jezelf gemakkelijk maakt en gebruik maakt van een omsnoeringsmachine, kun je niet zonder de sluitzegel. Omsnoeringsbanden hebben namelijk geen speciaal uiteinde om de losse eindes mee vast te zetten. Dit is wel nodig, omdat je lading anders alsnog niet vastgesnoerd is. Gelukkig is daar de oplossing voor in de vorm van sluitzegels. Hiermee sluit je de uiteindes goed en stevig af. Onze sluitzegels hebben aan één kant speciale ribbeltjes. Deze ribbeltjes zorgen voor een extra grip. Hieraan herken je meteen de hoge kwaliteit van de Verpakgigant. Dit geldt niet alleen voor de sluitzegels, maar voor al onze producten. Goede kwaliteit hebben wij namelijk hoog in het vaandel staan. Wij van de Verpakgigant staan voor hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen. Hierdoor kunnen wij uitstekend kwaliteit onderscheiden. In onze uitgebreide webshop vind je dan ook alles op het gebied van verzend- en verpakkingsmaterialen. Denk hierbij aan bubbeltjesplastic, Instapak sealed air, wikkelfolie, port betaald enveloppen, verzendzakken, tape, hoekprofielen, pallethoeden en nog veel meer! Bij vragen mag je altijd contact opnemen. Onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord.

Wat is een sluitzegel?

Een sluitzegel is een klein, meestal metalen, soort schuifje waarmee je de uiteindes van een omsnoeringsband stevig vast kunt zetten. De sluitzegels in ons assortiment zijn gemaakt van stevige kwaliteit metaal en hebben aan de onderkant ribbeltjes. Je kunt een sluitzegel echter niet zo met de hand vastzetten. Om ze goed en stevig vast te zetten zul je gebruik moeten maken van een speciale zegeltang. Met behulp van deze tang knijp je de sluitzegel in elkaar. Dit zorgt ervoor dat de zegel strak om de omsnoeringsband komt te zitten. Zoals we zojuist al aangaven, heeft de sluitzegel die wij in onze webshop aanbieden, aan de onderkant ribbeltjes. Deze ribbeltjes zitten er niet voor niets. Ze zorgen er namelijk voor dat er extra grip op de zegel zit en deze dus niet zomaar lost schiet. Soms is het nodig om de omsnoeringsbanden extra strak aan te spannen. Is dit nodig? Maak dan gebruik van een zegelspanner. Met een zegelspanner kun je de banden nóg strakker en daarmee steviger om je lading heen snoeren. Doe je dit echter bij kartonnen dozen, dan raden we je aan om gebruik te maken van hoekprofielen. Door de zeer scherpe randen van de banden kunnen deze gaan snijden in het karton van de doos. Zeker als je de band zeer strak aanspant met behulp van de spanner. De hoekprofielen voorkomen dat de band snijdt in de kartonnen dozen. Hierdoor worden de dozen namelijk beschadigd en daarmee ook verzwakt.

Je kunt er ook voor kiezen om een omsnoeringsapparaat te gebruiken. In dat geval heb je geen sluitzegels nodig. Het is apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en daarmee snel en efficiënt om mee te werken. Het omsnoeringsapparaat smelt de uiteindes van de band aan elkaar waardoor ze stevig blijven zitten. Ook kan het apparaat de banden zeer strak om je lading heen spannen. Dus als je gebruikt maakt van een omsnoeringsapparaat, dan heb je geen sluitzegels of andere hulpmiddelen nodig. Natuurlijk kun je voor een omsnoeringsapparaat ook terecht in onze webshop.

Betaal nooit verzendkosten

De sluitzegels komen in een doos van 2000 stuks. Heb je meerdere dozen nodig? Geen probleem! In onze webshop kun je meerdere dozen tegelijk bestellen. Sterker nog, hoe meer je er in één keer besteld, hoe meer korting we je geven. Heb je écht veel sluitzegels nodig en is het aantal in de webshop nog altijd niet voldoende? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Wij helpen je zo snel mogelijk verder en natuurlijk kunnen we je bij zo’n grote bestelling van een mooie korting voorzien.

Goedkope sluitzegels van hoge kwaliteit bij de Verpakgigant

Ben je op zoek naar een sluitzegel van de allerhoogste kwaliteit, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan hoef je niet langer te zoeken, want je vindt ze op onze website. De sluitzegels zijn geschikt voor de PET variant en de PP variant van de omsnoeringsbanden. Beide varianten zijn via onze website verkrijgbaar. Als je vóór 15.00 uur besteld, versturen we je sluitzegels nog dezelfde dag met PostNL. Dit geldt voor vrijwel al onze producten op de website. Tevens verzenden wij alle producten helemaal gratis. Je betaalt dus nooit verzendkosten bij de Verpakgigant. Ook verzendingen naar België versturen wij geheel gratis. Dus ben jij op zoek naar hoge kwaliteit verzend- en verpakkingsmaterialen, maar wil je niet te veel betalen? Bekijk dan onze website en bestel direct! Als je vragen hebt of iets niet kunt vinden, dan helpt onze vriendelijke klantenservice je graag op weg. Dus aarzel niet om contact op te nemen als iets niet helemaal duidelijk is.