Toebehoren voor jouw verpakkingsmaterialen

Na het starten van Verpakgigant.nl bieden wij nu ook toebehoren aan voor jouw verpakkingsmaterialen. Al deze toebehoren zijn zeer handig voor het sluiten van jouw verpakkingsmaterialen. Daarnaast bieden we nu ook een aantal toebehoren aan die je niet kan missen op je kantoor. Binnen deze categorie ‘Toebehoren‘ hebben wij nog drie subcategorieën.

Momenteel bieden wij twee verschillende soorten Tape aan. Ons meestverkochte soort tape is de High Track Verpakkingstape (48mm x 66m). Deze tape is uitermate geschikt voor handmatig gebruik (Alhoewel wij het wel aanraden de Tape Dispenser te gebruiken). De tape is gemaakt van Acryl en is onder andere erg zuinig, ecologisch en het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen dit is dus ideaal voor langdurige en koude opslag. Hiermee kan je dus zeer gemakkelijk je verzenddozen sluiten! De tweede soort tape die wij aanbieden is de Waarschuwingstape (48mm x 66m). Doordat de tape aangeeft dat je zending breekbaar is kan je de schade van al jouw zendingen tot een minimum beperken.

Wij raden aan de tape te gebruiken met onze Tesa 6400 Tape Dispenser. Door deze Tape Dispenser te gebruiken kan je je zendingen in de verzenddozen en noppenfolie sneller sluiten. Hiermee bespaar je dus veel tijd met het verpakken van al je zendingen!

Als laatste bieden wij nog een aantal producten aan die erg handig zijn voor op kantoor. Het populairste product hierin is ons A4-Papier. Dit zijn dozen waarin 2.500 A4 vellen in zitten, deze zijn geschikt om haarscherp te printen en kopiëren. Mis je nou nog iets in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Bij Verpakgigant.nl is veel mogelijk!

Verpakgigant.nl Waarschuwingstape Toebehoren