Verpakkingsmateriaal bestellen in België

Zoek je passende verpakkingen voor het verzenden van producten? Of ben je op zoek naar beschermingsmaterialen voor een verhuizing? Dan is Verpakgigant.nl jouw specialist en groothandel in verpakkingsmateriaal in België. Hier bestel je alle soorten (verzend)verpakkingen, zoals bijvoorbeeld luchtkussen enveloppen of brievenbusdoosjes.

Als verpakkingsmaterialen groothandel rekenen wij nooit extra order- of leverkosten op orders naar België. Bij Verpakgigant.nl betaal je dus altijd de prijs die je op de website ziet staan! Hierdoor kan je bij ons al verpak- en verzendmaterialen bestellen vanaf € 0,04 per stuk! Zodoende weet je bij ons, voordat je jouw verzendverpakkingen in België bestelt, altijd precies waar je aan toe bent. Wil je graag bij ons bestellen, maar wil je graag meer informatie over het bestelproces? Lees dan verder!

Hoe kan ik vanuit België verpakkingsmateriaal bestellen?

Heb je de benodigde verpakkingsmaterialen gevonden en toegevoegd aan de winkelwagen? Klik dan op de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’. Vervolgens kan je alle factuur- en aflevergegevens invoeren op de afrekenpagina, let er hierbij alleen goed op dat bij het land België staat aangegeven. Als dit het geval is komt er vervolgens een extra veld onder aan de pagina te staan. Hierin kan je gemakkelijk jouw EU btw-nummer invoeren.

Wordt er een foutmelding weergegeven? Kijk dan nog eens goed of er geen punten tussen jouw btw-nummer zitten. Blijft de fout zich herhalen? Neem dan contact met ons op via sales@verpakgigant.nl of +31(0)722029179. Om het bestellen van verpakkingsmateriaal in Belgie zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de meest gebruikte betaalproviders toegevoegd tussen onze betaalmethodes:

  • Bancontact;
  • Biller: zakelijk achteraf betalen;
  • Klarna: achteraf betalen;
  • KBC/CBC Betaalknop;
  • Belfius Direct Net;
  • PayPal;
  • SEPA Direct Debit;
  • Creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

Verpakkingsmateriaal naar België bestel je online op Verpakgigant.nl

Bij verpakkingsmateriaal groothandel Verpakgigant koop je in België de goedkoopste verzendverpakkingen van hoge kwaliteit voor de laagste prijs! Plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan verzenden wij jouw order dezelfde dag nog! Op ieder product profiteer je bij ons van voordelige staffelkortingen.

Staat het gewenste bestelaantal niet in de aangegeven staffels of heb je interesse in bedrukte verpakkingen? Vraag dan een offerte bij ons aan!

Enveloppen & Zakken

Bekijk hier

Dozen & Verpakkingen

Bekijk hier

Bescherm- en Opvulling

Bekijk hier

Kantoor & Magazijn

Bekijk hier