Verzenddozen: hoe te gebruiken

Na onze verhuizing van Luchtkussengigant.nl naar Verpakgigant.nl bieden wij sinds kort veel verschillende Amerikaanse Verzenddozen aan. Momenteel zijn er 9 formaten direct leverbaar, maar bieden we met 2 dagen langere levertijd 1000 verschillende formaten aan. De verzenddozen in ons aanbod kunnen erg variëren qua formaat. Het kleinste formaat dat je kan terugvinden op de webshop is 150 x 110 x 110 en het grootste formaat is weer 430 x 300 x 300. Daarnaast zijn er niet één maar twee verschillende golfsoorten beschikbaar. Dit zijn de enkele- en dubbele golfsoort.

Ben je nu benieuwd hoe je de verzenddozen kan gebruiken? De dozen zijn perfect geschikt voor het verpakken van lichte en dragende producten en zijn erg gemakkelijk op te zetten. Dit doe je door de doos eerst open te vouwen waardoor je vervolgens de korte sluitkleppen kunt omvouwen en tenslotte kan je de lange sluitkleppen uitvouwen. De dozen kun je sluiten door middel van verpakkingstape.

Ben je van plan een groot aantal dozen te bestellen en kost daardoor het vouwen en sluiten te lang? Hiervoor is onze Tape Dispenser de geschikte oplossing! De Tesa 6400 Tape Dispenser is van een metalen structuur, wat deze zeer stevig maakt. Daarnaast blijft de dispenser bij regelmatig gebruik comfortabel door de speciale handgreep. Jezelf snijden is ook bijna onmogelijk omdat het een inklapbaar mes bevat welke alleen naar buiten komt bij het snijden van de tape.

Mis je nog een bepaald formaat verzenddozen? Neem dan contact met ons op. Er is veel mogelijk bij Verpakgigant!

Verzenddozen Verpakgigant.nl