Verzendzakken

Voordelig kleding versturen met verzendzakken

Iedere grote webwinkel maakt gebruik van verzendzakken. Met name kleding wordt hier vaak in verstuurd. Het is namelijk de ideale verzendverpakking voor dit soort producten. Verzendzakken zijn stevig, makkelijk en snel in gebruik én zijn goedkoop. Heb jij een eigen webwinkel of verstuur je regelmatig producten die je op bijvoorbeeld Vinted of Marktplaats hebt verkocht? Dan is de verzendzak echt iets voor jou! 

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze papieren of plastic verzendzakken? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op:

Bel ons Mail ons

Brievenbusverpakkingen

Coex verzendzakken 175 x 255

Vanaf 5 cent

Brievenbusverpakkingen

Coex verzendzakken 225 x 325

Vanaf 6 cent

Brievenbusverpakkingen

Coex verzendzakken 240 x 350

Vanaf 7 cent
Vanaf 0,30 euro
Vanaf 0,65 euro
Vanaf 0,36 euro

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 325 x 425

Vanaf 10 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 350 x 450

Vanaf 12 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 400 x 500

Vanaf 16 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 450 x 550

Vanaf 18 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 550 x 770

Vanaf 34 cent
Vanaf 0,41 euro
Vanaf 0,66 euro
Vanaf 0,87 euro

Wij hebben allerlei maten kledingzakken in onze uitgebreide assortiment aan verzendmaterialen. Er is dus altijd een ideale verzendzak voor jou te vinden. Wij van Verpakgigant hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen. Bij ons vind je dan ook producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Niet alleen voor verzendzakken kun je bij ons terecht. Ook als je op zoek bent naar verzenddozen, opvulmateriaal als opvulchips en opvulpapier, tape, verzendlabelsverzendkokers en noem maar op, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom, wij hebben alles waar je naar op zoek bent op het gebied van verzendmaterialen. Vind je niet direct datgene waar je naar op zoek bent? Of heb je vragen over een van onze artikelen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag op weg!

Alle voordelen van een verzendzak

Zoals we eerder al benoemden gebruiken talloze (grote) webwinkels een verzendzak om hun goederen in te versturen. Zelf heb je er vast en zeker ook wel eens een ontvangen. Er zitten dan ook veel voordelen aan het gebruik van een verzendzak. Graag benoemen we de grootste voordelen van een kledingzak zodat je weet waarom dit een goede keuze is als je op zoek bent naar een verzendmethode. Allereerst het stevige materiaal waar ze van gemaakt zijn. Plastic verzendzakken zijn behoorlijk stevig en zullen tijdens transport niet snel scheuren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je zak of de inhoud ervan beschadigd zal worden tijdens verzending. Daarnaast beschikt de verzendzak over een handig plakstrip. Zodra je je items in de verzendzak hebt gestopt, plak je snel en eenvoudig de zak met de plakstrip dicht. De verzendzakken die wij in ons assortiment hebben, hebben een zeer goede plakstrip. Zodra je de zak hebt dicht geplakt zul je hem niet gemakkelijk meer open krijgen. Dit klinkt misschien niet heel logisch. Immers moet de ontvanger de zak wél nog open krijgen. De gedachten achter de stevige plakstrip is dat niemand de verzendzak open kan maken, zonder dat dit zichtbaar is. De zak beschadigd dus als je hem probeert open te maken met de strip. Om hem toch gemakkelijk open te krijgen, is de verzendzak voorzien van een scheurstrip. De ontvanger kan de zak dus gemakkelijk bij deze strip open krijgen. Het is dus onmogelijk om stiekem de zak open te maken om de inhoud te bekijken zonder dat iemand dit zal merken. Ideaal dus om veilig iets te verzenden!

Plastic kledingzakken van de allerbeste kwaliteit

Dat waren zeker nog niet alle voordelen! Er zijn er nog veel meer. Maar het belangrijkste is dat je kiest voor een hoge kwaliteit verzendzak. Anders zul je snel merken dat al deze voordelen niet voor jou gelden. En dat is jammer, want plastic kledingzakken zijn de perfecte manier om items veilig en goedkoop te verzenden. Zo komen we meteen op het volgende voordeel. Plastic verzendzakken zijn goedkoop in aanschaf, zeker als je hem koopt bij de Verpakgigant. Hoe meer je er tegelijk koopt, hoe meer korting je krijgt van ons. Wil je een hele grote bestelling plaatsen voor plastic verzendzakken? Neem dan eerst even contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. Wij gaan dan bekijken wat we voor je kunnen doen om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. En natuurlijk hoort bij een grote bestelling ook een mooie korting. De prijs, de stevigheid, de plakstrip en de scheurstrip zijn dus allemaal voordelen van de verzendzak. Maar daarnaast is een verzendzak ook zeer eenvoudig in gebruik. Verzendzakken zijn namelijk meteen klaar voor gebruik, dit in tegenstelling tot een verzenddoos. Een verzenddoos zul je eerst in elkaar moeten zetten en met tape moeten dichtplakken. Een verzendzak is meteen gereed en je hoeft alleen maar je product in de zak te doen en de plakstrip dicht te plakken. Ook zijn verzendzakken waterdicht. Geen zorgen dus dat de verpakking beschadigd raakt door de regen. Als laatste voordeel willen we nog benoemen dat een verzendzak meestal door de brievenbus past. De ontvanger hoeft dus niet speciaal thuis te blijven én het scheelt in verzendkosten. Wil je verzendzakken kopen van hoge kwaliteit die aan al deze voordelen voldoen? Dan zit je bij ons goed!

Goedkope verzendzakken kopen

Goedkope verzendzakken kopen doe je natuurlijk bij de Verpakgigant. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen en bieden uitsluitend hoge kwaliteit producten aan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je verzending beschadigd raakt tijdens transport. Daarnaast zijn al onze producten zeer scherp geprijsd. En je weet het, als je veel tegelijk besteld van hetzelfde product, dan ontvang je van ons een mooie korting. Heb je nog vragen over onze goedkope verzendzakken van hoge kwaliteit? Wil je verzendzakken kopen maar weet je niet precies welke? Of heb je andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!