Wat is er nieuw bij Verpakgigant.nl?

Het team van Verpakgigant.nl is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het uitbreiden van het assortiment. Hieronder zullen er een paar producten worden uitgelicht.

Kan je iets niet vinden of zoek je nog een artikel wat niet op de website staat? Neem dan zeker contact met ons op via support@verpakgigant.nl!

Amerikaanse verzenddozen

Amerikaanse Verzenddoos 550 x 350 x 310

De Amerikaanse verzenddoos bieden wij bij Verpakgigant.nl natuurlijk al een langere periode aan, maar de formaten van de dozen zijn ruim verdriedubbeld in aanbod! Zowel de enkel- als de dubbelgolf dozen zijn aangevuld dus de juiste maat zit er zeker voor je bij!

Gerecyclede noppenfolie

recyclebare noppenfolie

Als je veel gebruik maakt van onze normale noppenfolie en opzoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief, dan is deze 100% Gerecyclede noppenfolie en van Verpakgigant.nl echt wat voor jou! Door de groene kleur van deze rol is hij goed te herkennen en kan jij alsnog al jouw kwetsbare artikelen evengoed beschermen als bij de normale noppenfolie van Verpakgigant.nl. Het formaat van deze rollen zijn 100 cm x 100 m maar op aanvraag zijn ook andere formaten verkrijgbaar.

Mini Handwikkelfolie

handwikkelfolie

Deze Mini Handwikkelfolie biedt goede stabilisatie aan al jouw palletladingen. Hierdoor worden je producten goed beschermd, en het heeft een hoge doorsteekweerstand! Bij deze handwikkelfolie met het formaat 100 mm x 250 m komt er ook een gratis dispenser bij zodat de handwikkelfolie nog eenvoudiger wordt in gebruik.

Rol Natron Kraft

rol natronkraft papier

Ook is Natron Kraft verkrijgbaar bij Verpakgigant.nl! De rollen zijn gemaakt van zuivere en lange houtvezels, hierdoor is dit een van de beste soorten verpakkingspapier. Door de sterkte hiervan kan je jouw producten goed beschermen tegen schade tijdens bijvoorbeeld de verzending. Ook is dit papier recyclebaar en natuurlijk herbruikbaar, wat dit een milieuvriendelijke optie maakt. De rollen hebben een afmeting van 500 mm x 350 m en een diameter van 220 mm.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.