A5 enveloppen (210 x 148 mm)

A5 enveloppen

Vanaf 6,5 cent

A5 enveloppen (210 x 148 mm)

Wil je items verzenden die niet al te groot zijn, maar wel goed beschermd moeten worden? Dan zijn A5 enveloppen waarschijnlijk datgene waarnaar jij op zoek bent. Als je items gaat versturen is het belangrijk dat je kiest voor het juiste formaat envelop. Het is niet de bedoeling dat je envelop of te groot of te klein is. Dus ben je op zoek naar een envelop dat precies om jouw product heen past? Dan is het handig om even te bekijken hoe groot jouw product is. A5 enveloppen hebben een afmeting van 210 x 148 mm. Bekijk dus eerst goed of jouw product wel in een A5 envelop past. Je wilt niet te veel ruimte over hebben, maar het is ook niet de bedoeling dat je product er maar nét inpast. Met name als het gaat om een kwetsbaar item, dan is het handig om deze nog in te wikkelen in noppenfolie alvorens je het in de A5 envelop doet. Hier moet je dus rekening mee houden als je op zoek gaat naar het juiste formaat envelop. Zoek je een envelop waar jouw product goed in beschermd wordt? Dan is zijn bubbel A5 enveloppen het handigst. Door de bubbeltjesplastic aan de binnenzijde van de envelop zijn je producten goed beschermd tegen stoten. Enveloppen van A5 formaat zijn ideaal voor producten zoals bijvoorbeeld kleine boeken, mobieltjes, brillen en huidverzorgingsproducten.

Hoe gebruik je de A5 enveloppen?

Onze enveloppen van A5 formaat kunnen afgesloten worden met de bijgeleverde trifix sluiting. Het is, dankzij de speciale sluiting, niet mogelijk om de enveloppen te openen zonder dat de envelop zichtbaar beschadigd wordt. Dankzij de plakstrip is iedere luchtkussenenvelop zeer gemakkelijk te sluiten. Wij van de Verpakgigant zijn al vele jaren een echte specialist op het gebied van verzendmaterialen. In ons ruime assortiment vind je niet alleen enveloppen van A5 formaat, maar ook vele andere formaten. Daarnaast staat onze webshop boordevol met artikelen die ervoor zorgen dat jou verzending soepel, veilig en snel kan geschieden. Denk hierbij aan stevige verzenddozen, golfkarton op rol, hoekprofielen, verzendverpakkingen, schuimfolie en nog veel meer! Ben je op zoek naar iets en kun je het niet direct op onze website vinden? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder en gaan op zoek naar dat speciale product dat jij nodig hebt.

Eigenschappen van aan A5 envelop

De binnenkant van een a5 envelop is bekleed met een laagje noppenfolie. Artikelen die omhuld worden met een laag noppenfolie, worden automatische beter beschermt dan producten die alleen door karton of papier worden omhuld. De luchtbubbels die om het product heen zitten, zorgen ervoor dat de producten wel tegen een stootje kunnen. Zo worden de producten die jij verzend optimaal beschermt tegen de invloeden van de buitenwereld. Wij verkopen alleen bubbeltjesenveloppen van het merk Filmar. Een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen A5 enveloppen zijn:

  • Beschermen tegen vocht en beschadiging;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
  • Garanderen een veilige verzending;

Zoals je ziet voldoen onze enveloppen van A5 formaat aan hoge kwaliteitseisen. Het laatste wat je natuurlijk wilt is dat je enveloppen tijdens verzending stuk gaan. Dan kun je je product nog zo goed verpakken, als je kiest voor lage kwaliteit A5 enveloppen dan is de kans aanwezig dat deze stuk gaan en scheuren tijdens transport. Gebeurt dit, dan kunnen je producten alsnog beschadigd raken. Bij de Verpakgigant vind je uitsluitend producten van hoge kwaliteit die wel tegen een stootje kunnen. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs! Dit kunnen wij aanbieden omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van verzendmaterialen. Wij zien direct of de enveloppen van A5 formaat van goede kwaliteit zijn en kopen alleen de beste in. Dus ben jij op zoek naar stevige A5 enveloppen? Dan zit je op onze website helemaal goed!

Geen verzendkosten voor je enveloppen van A5 formaat

PostNL is het bedrijf dat wij gebruiken om onze A5 enveloppen te verzenden. Alleen bij een palletzending maken we gebruik van een ander bezorgbedrijf. Er hoeven daarnaast geen verzendkosten te worden betaald voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Als jij jouw producten vóór 22:00 uur bestelt dan arriveren jouw a5 enveloppen morgen al! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.). Dit geldt trouwens niet alleen voor de enveloppen, maar voor al onze producten. Je betaalt bij ons nooit verzendkosten. Daarnaast bieden wij staffelkorting aan. Dit wilt zeggen dat hoe meer jij van één product tegelijk besteld, hoe meer korting wij jou geven. De korting wordt direct in het winkelwagentje verrekend. Wil je echt veel A5 enveloppen kopen? Neem dan eerst even contact met ons op. Wij gaan direct voor je aan de slag en kunnen een mooie korting voor je regelen.

Alternatieve verzendmogelijkheden

Op zoek naar grotere enveloppen omdat je product niet in een A5 envelop gaat passen? Wellicht passen jouw producten beter in A4 envelop. Misschien werkt een verzenddoos zelfs wel handiger voor jou.  Op zoek naar alternatieve verzendverpakkingen? Ook daar kunnen wij jou mee helpen! Weet je niet precies wat je nodig hebt? Dat is begrijpelijk want de keuze is ook zo groot. Dus heb je hulp nodig? Of heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder!