A5 enveloppen

Wil je items verzenden die niet al te groot zijn, maar wel goed beschermd moeten worden? Dan zijn A5 enveloppen waarschijnlijk datgene waarnaar jij op zoek bent. Als je items gaat versturen is het belangrijk dat je kiest voor het juiste formaat envelop. Onze A5 enveloppen hebben een afmeting van 210 x 148 mm en zijn van het merk Filmar. Deze envelop is al beschikbaar vanaf 6,5 cent!

Ander formaat? Contact
Port Betaald Luchtkussen Enveloppen

Hoe groot is het A5 formaat?

Als je producten wilt versturen die niet al te groot zijn maar wel goed beschermd moeten worden, dan zijn onze A5 enveloppen precies wat je nodig hebt. Het kiezen van de juiste envelop is essentieel bij het verzenden van de meeste producten. Je wilt immers niet dat de envelop te groot of te klein is. Daarom is het handig om te weten hoe groot je product is, zodat je de juiste envelop kunt selecteren. A5 enveloppen hebben een afmeting van (ongeveer) 210 x 148 mm. Controleer dus eerst goed of je product in dit formaat envelop past. Je wilt niet te veel ruimte over hebben, maar het is ook niet de bedoeling dat je product er maar nét inpast. Dit omdat de enveloppen niet van zichzelf kunnen uitrekken in de hoogte. Wil je je zendingen door de brievenbus verzenden? In dit geval moet je ook rekening houden met de maximale hoogte van 3,2 centimeter. Vooral bij kwetsbare items is het handig om ze eerst in noppenfolie te wikkelen voordat je ze in de A5 envelop plaatst. Houd hier rekening mee bij het zoeken naar de juiste envelopmaat.

Als je op zoek bent naar een envelop die je product goed beschermt, zijn bubbel enveloppen van A5-formaat de beste keuze. Dankzij het bubbeltjesplastic aan de binnenzijde van de envelop zijn je producten uitstekend beschermd tegen stoten. Dit formaat envelopjes zijn ideaal voor kleine boeken, mobiele telefoons, brillen en huidverzorgingsproducten, om er maar een paar te noemen.

Hoe gebruik je de A5 enveloppen?

A5 enveloppen zijn in veel verschillende gevallen te gebruiken. Met hun handige formaat van 210 x 148 mm zijn ze ideaal voor het verzenden van onder andere documenten, brieven, foto’s, kaarten, certificaten en nog veel meer. Onze A5 luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een handige trifix sluiting, waardoor ze veilig afgesloten kunnen worden. Deze speciale sluiting zorgt ervoor dat de enveloppen niet geopend kunnen worden zonder zichtbare schade aan de envelop. Bovendien zijn al onze luchtkussenenveloppen uitgerust met een plakstrip, waardoor ze eenvoudig en snel te sluiten zijn.

Bij het verzenden van A5 enveloppen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de inhoud goed beschermd is. Gebruik indien nodig extra opvulmateriaal, zoals schuimfolie of opvulpapier, om de items te beschermen tegen schokken en stoten tijdens het transport. Vergeet niet om het adres van de ontvanger duidelijk en correct op de envelop te vermelden. Hiervoor zijn onze verzend labels handig te gebruiken. Controleer ook of het gewicht en de afmetingen van de envelop binnen de toegestane limieten van de verzenddienst valt om extra kosten te voorkomen.

Eigenschappen van onze A5 envelop

De binnenkant van een a5 envelop is bekleed met een laagje noppenfolie. Artikelen die omhuld worden met een laag noppenfolie, worden automatische beter beschermt dan producten die alleen door karton of papier worden omhuld. De luchtbubbels die om het product heen zitten, zorgen ervoor dat de producten wel tegen een stootje kunnen. Zo worden de producten die jij verzend optimaal beschermt tegen de invloeden van de buitenwereld. Wij verkopen alleen bubbeltjesenveloppen van het merk Filmar, een paar eigenschappen van de Filmar luchtkussen A5 enveloppen zijn:

  • Beschermen tegen vocht en beschadiging;
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
  • Garanderen een veilige verzending;

Zoals je ziet voldoen onze enveloppen van A5 formaat aan hoge kwaliteitseisen. Het laatste wat je natuurlijk wilt is dat je enveloppen tijdens verzending stuk gaan. Dan kun je je product nog zo goed verpakken, als je kiest voor lage kwaliteit enveloppen dan is de kans aanwezig dat deze stuk gaan en scheuren tijdens transport. Gebeurt dit, dan kunnen je producten alsnog beschadigd raken. Bij Verpakgigant vind je uitsluitend producten van hoge kwaliteit die wel tegen een stootje kunnen. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs! Dit kunnen wij aanbieden omdat wij jarenlange ervaring hebben als groothandel in verzendmaterialen. Wij zien direct of de enveloppen van A5 formaat van goede kwaliteit zijn en kopen alleen de beste in. Dus ben jij hier op zoek naar? Dan zit je op onze website helemaal goed!

Alternatieve verzendmogelijkheden

Op zoek naar grotere enveloppen omdat je product niet in een A5 envelop gaat passen? Wellicht passen jouw producten beter in A4 envelop. Misschien werkt een verzenddoos zelfs wel handiger voor jou.  Op zoek naar alternatieve verzendverpakkingen? Ook daar kunnen wij jou mee helpen! Weet je niet precies wat je nodig hebt? Dat is begrijpelijk want de keuze is ook zo groot. Dus heb je hulp nodig? Of heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder!

Geen verzendkosten voor je enveloppen van A5 formaat

Er hoeven daarnaast geen verzendkosten te worden betaald voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Als jij jouw producten vóór 15:00 uur bestelt dan arriveren jouw a5 enveloppen morgen al! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.). Dit geldt trouwens niet alleen voor de enveloppen, maar voor al onze producten. Je betaalt bij ons nooit verzendkosten. Daarnaast bieden wij staffelkorting aan. Dit wilt zeggen dat hoe meer jij van één product tegelijk besteld, hoe meer korting wij jou geven. De korting wordt direct in het winkelwagentje verrekend.

072 202 91 79 Open chat