Producten > Verzenddozen > Brievenbusdozen

Brievenbusdoosjes

Wil je iets kleins versturen, maar is een normale envelop hiervoor niet geschikt omdat deze niet stevig genoeg is? Bestel dan onze brievenbusdozen! Het zijn namelijk zeer stevige verzenddoosjes die gemakkelijk door de brievenbus passen. Lees verder

Bekijk producten Open chat
Alle brievenbusdozen

De meest bestelde brievenbusdozen

Welke maten brievenbusdoosjes zijn er?

Op Verpakgigant.nl bieden wij een breed assortiment aan en vind je daarom onze eigen merk brievenbusdozen terug in verschillende formaten en uitvoeringen. We hebben de formaten van A6 t/m A4+

Brievenbusdozen met zijklep of bovenklep

Onze brievenbusdoosjes hebben onder andere een boven- en zijklep. Over het algemeen is een brievenbusdoos met een bovenklep het meest voordelig. Dit model kan je al vanaf €0,09 per stuk bestellen en is te verkrijgen in onder andere in A6, A5, A4+ en A4-formaat.

Een brievenbusdoosje met zijklep heeft een iets hogere prijs omdat je deze sneller kunt inpakken. Dit model heeft namelijk de vulopeningen aan de korte zijkanten zitten. Het voordeel hiervan is dat deze klaar voor gebruik zijn als ze bij je aankomen. Je hoeft ze namelijk niet in elkaar te vouwen, wat bij de brievenbusdozen met bovenklep wel het geval is.

Wat is het verschil tussen een bruine en witte brievenbusdoos?

Het verschil tussen een bruine en een witte brievenbusdoos zit hem niet alleen de kleur, maar vooral ook de milieuvriendelijkheid.

Het karton van een witte brievenbusdoos is gebleekt met chloor. Dat ziet er in de ogen van velen mooier uit, maar het levert dus wel een extra milieubelasting op.

Dus wanneer je een milieuvriendelijkere keuze wilt maken zou je voor de bruine brievenbusdoosjes moeten kiezen. Je maakt wanneer je kiest tussen een brievenbusdoos of een gewone verzenddoos vaak al een mileubewustere keuze, omdat een birevenbusdoosje met de gewone post mee kan. Dit scheelt aanzienlijk wat energie wanneer je dit vergelijkt met een gewone verzenddoos die met een koerier moet worden verstuurd.

Waarom versturen met een brievenbusdoos?

Waar mogelijk adviseren wij altijd om in een brievenbusverpakking jouw zendingen te versturen. Wil je weten waarom? De brievenbusdoosjes:

  • Hebben een extra sluitlip waardoor de doos goed afgesloten kan worden;
  • Zijn gemakkelijk te openen door de handige constructie;
  • Hebben een makkelijk op te zetten verpakking;
  • Zijn zeer stevig en hiermee ideaal voor het versturen van producten of boeken;
  • Passen door de brievenbus! Dit bespaart je veel aan verzendkosten ten opzichte van een verzenddoos.

Zoals je ziet kennen onze brievenbusdozen talloze voordelen. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan niet zomaar stuk tijdens verzending. Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor goede kwaliteit. Zijn ze niet van hoge kwaliteit? Dan zal het karton van de brievenbus verzenddoos snel scheuren of anderzijds stuk gaan tijdens verzending. Dit met alle gevolgen van dien. Onder andere zou de inhoud van je brievenbusdoos dan beschadigd kunnen raken. Dit is gemakkelijk te voorkomen door altijd te kiezen voor hoge kwaliteit van Verpakgigant!

Met een brievenbusdoos bespaar je op verzendkosten!

Op basis van het gewicht van brievenbuspost heeft PostNL specifieke tarieven vastgesteld. Deze tariefschalen die gebruikt worden zijn van bijvoorbeeld 0-20 gram, 20-50 gram etc. Op de site van PostNL vind je de actuele tarieven. De brievenbusdoos die wij in ons assortiment hebben, voldoen aan de minimale en maximale PostNL brievenbuspost maten. De maximale formaten zijn als volgt: 38 x 26,5 x 3,2 cm.

Jouw brievenbuszending komt op deze manier onbeschadigd aan bij de ontvanger. Wil je graag meer weten over hoe de verpakking in elkaar gevouwen kan worden? Geen probleem! Wij leggen graag aan je uit hoe een brievenbusdoosje precies werkt.

Brievenbusdoosjes groothandel

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om een betrouwbare verzendoplossing te hebben. Een brievenbusdoos is daarom een uitstekende oplossing voor jouw webshop. Omdat wij dé groothandel in brievenbusdozen zijn maken wij ook gebruik van staffelkorting. Onze palletprijzen zijn vrijwel onverslaanbaar!

Wil je méér bestellen dan mogelijk is op onze website? Neem dan eerst contact op of laat een offerte op maat maken. Wij gaan direct voor je aan de slag en gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. En zo’n grote bestelling betekent natuurlijk ook een mooie korting waar je op kunt rekenen. Dus wil je écht een grote bestelling brievenbusdozen of ander verzendmateriaal plaatsen? Laat het ons weten!

Eigen merk brievenbusdoosjes

De brievenbusdoosjes van Verpakgigant zijn van ons eigen merk Inpack® verpakkingsmaterialen. Bij ons draait alles om eerlijke prijzen, topkwaliteit, duurzame keuzes en snelle leveringen. Of je nu verpakkingstape, brievenbusdozen, opvulpapier, of luchtkussen enveloppen en noppenfolie zoekt: InPack staat voor je klaar! Kies voor InPack® en maak van verpakken een fluitje van een cent.

P.s. volgens ons eigen onderzoek zijn we de aanbieder met de scherpste prijzen op brievenbusdoosjes!

Brievenbusdozen bedrukken

Je kunt bij ons zelfs de brievenbusdoosjes laten bedrukken om je pakket nóg persoonlijker te maken! Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij je uitstekend helpen bij het opstellen van het design.

Dus weet je niet zeker of je een bedrukte doos bij jou past of heb je andere vragen? Onze altijd vriendelijke klantenservice beantwoord graag al jouw vragen! Dus neem gerust eens contact op. Wij helpen je graag verder!

→ brievenbusdozen bedrukken

Brievenbusdozen bestellen via Whatsapp

Wat zou het toch handig zijn als je gewoon even je bestelling kan doen met een Whatsappje… Bij Verpakgigant kan het!!!

Veel van onze trouwe klanten sturen ons gewoon even snel een Whatsappje met hun bestelling. Dat vinden wij geen probleem! Wij verwerken de order voor hen en zorgen dat de verpakmaterialen op tijd worden bezorgd.

Lijkt je dat ook wat? Neem dan even contact met ons op.

Sta je op het punt om brievenbusdozen te kopen en doe je dit voor 15:00? Dan wordt deze vandaag nog klaar gemaakt voor verzending. Per mail sturen we je een track en trace code toe. En door middel van deze code kun je op ieder moment van de dag je pakketje volgen.

Veel gestelde vragen

De goedkoopste brievenbusdoos is de bovenklep brievenbusdoos zonder sluitlip. Deze is op A6 formaat al verkrijgbaar vanaf slechts 9 cent. Hij sluit eigenlijk net zo goed als de brievenbusdoos met sluitlip en bij grotere aantallen scheelt dit toch 10% in prijs t.o.v. de doos met sluitlip

072 202 91 79 Open chat

Toont alle 19 resultaten