Producten > Enveloppen

Enveloppen

Op Verpakgigant vind je de meest voorkomende enveloppen, in vele soorten, maten en kleuren. Zakelijke enveloppen, Luchtkussen enveloppen, Port betaald enveloppen, Kartonnen enveloppen, bedrukte Luchtkussen enveloppen en nog veel meer. Al onze enveloppen zijn van topkwaliteit en je bestelt ze op Verpakgigant met de scherpste prijzen. En... altijd zonder verzendkosten! Lees verder

Bekijk producten Open chat
Port Betaald Luchtkussen Enveloppen

Enveloppen bestellen op Verpakgigant

Je kunt op Verpakgigant topkwaliteit enveloppen bestellen tegen de scherpste prijzen in de markt, altijd zonder verzendkosten. Wij zijn vooral sterk in het leveren van goede Luchtkussen Enveloppen, dit was ook het eerste product dat wij leverden toen wij in 2016 als Luchtkussengigant van start gingen. In de jaren is ons aanbod van kwalitatieve enveloppen sterk uitgebreid. Port Betaald Luchtkussen Enveloppen, Kartonnen Enveloppen, Standaard Enveloppen, Monsterzak Enveloppen en nog meer.

Hoe kies je een passende envelop?

Het type en formaat envelop dat je nodig hebt kies je afhankelijk van hetgeen je wilt verzenden.

Goedkope enveloppen bestellen.

Onze luchtkussen enveloppen zijn verkrijgbaar vanaf slechts 4 cent per stuk! Daarnaast bieden wij bedrukte enveloppen aan tegen scherpe prijzen, ideaal voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Voor G17-luchtkussenenveloppen hebben we ook speciale palletdeals.  

Waarom zou ik bedrukte enveloppen bestellen?

Met bedrukte enveloppen maak je een professionele indruk en verhoog je de herkenbaarheid van je merk. Bedruk je enveloppen met je logo of een unieke print om een blijvende indruk achter te laten bij je klanten.

Luchtkussen Enveloppen, Kartonnen enveloppen en meer…

Verpakgigant is groot geworden met het leveren van kwalitatieve Luchtkussen enveloppen voor de meest voordelige prijs! Tegenwoordig leveren we ook Kartonnen enveloppen, Honingraat enveloppen en Papieren luchtkussen enveloppen.

Ons assortiment luchtkussen enveloppen is erg breed, momenteel kan je namelijk uit minstens 11 verschillende formaten en diktes kiezen. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten bedrukking en kleuren aan. Er is daarom dus altijd wel voor iedereen een geschikte bubbeltjesenvelop te vinden.

Maar welk formaat past nu het beste bij jouw zendingen? Handig om te weten is dat wij een overzicht hebben van de meest gangbare maten:

Bubbeltjes Enveloppen, Bubble Envelopes en Bubble Wrap

Er wordt op vele manieren gezocht naar enveloppen met bubbeltjes. Wist je overigens dat Bubble Wrap de naam is van de eerste Luchtkussen envelop die op de markt kwam in 1969? Speciaal voor onze Engelse klanten hebben we ook pagina's in hun taal gemaakt.

Port Betaald Enveloppen

Verstuur je grote hoeveelheden post, of stuur je veel kleine producten? Dan is het slim om dat te versturen in een Port Betaald Envelop. Je hoeft Port betaald enveloppen namelijk niet apart te frankeren en dat scheelt jou veel tijd én verzendkosten! Dat is omdat je niet voor het gewicht per stuk betaald, maar voor het totaalgewicht. Dat kan flink dus flink in de kosten schelen.

Je vindt hieronder de links naar de betreffende pagina's.

Speciale Maten Enveloppen

Naast de standaard formaten enveloppen zijn er ook nog andere maten die toch veel gebruikt worden. Zo zoeken best nog wat mensen naar een CD-envelop of naar een DVD-envelop. Er bestaan voor de grotere formaten op Monsterzak Enveloppen. 

Zoek je dit soort enveloppen? Kijk dan hieronder:

Paklijst enveloppen

In de logistiek wordt veel gebruik gemaakt van Paklijst enveloppen. Deze envelop kan je op de verzenddoos of palletdoos plakken en deze bevat de volledige paklijst van de zending. 

Vooral voor bedrijven die veel grotere verzendingen hebben zijn paklijst enveloppen geen overbodige luxe.

Hoe gebruik je een luchtkussen envelop?

Verpakgigant is expert op het gebied van Luchtkussen enveloppen! Wij zijn oorspronkelijk gestart met Luchtkussengigant.nl en hebben in de jaren ons aanbod aan enveloppen en andere verpakkingsmaterialen uitgebreid. 

Maar we weten veel over het gebruik van Luchtkussen enveloppen, dus hebben voor jou hier een mooie handleiding voor geschreven. Hoe gebruik je een luchtkussen envelop?

Kartonnen Enveloppen en Papieren Luchtkussen Enveloppen

Verpakgigant heeft ook nog een groot assortiment kartonnen enveloppen,  papieren luchtkussen enveloppen en honingraat enveloppen. De laatste twee zijn milieuvriendelijkere varianten voor de standaard luchtkussen envelop.

Andere brievenbusverpakkingen

Wat past er allemaal in de brievenbus? Er zijn ook andere brievenbusverpakkingen dan enveloppen. De meest bekende is de brievenbusdoos, geschikt voor een tal van kleinere producten die net niet in een envelop passen.

Veel gestelde vragen

Wanneer je een A4 formaat brief wilt sturen kan je hiervoor een standaard zakelijke envelop kiezen. Wil je een product versturen van A4 formaat, neem dan de F/16 luchtkussen envelop kunnen gebruiken. De binnenmaat is 220 x 340 mm en daar past A4-formaat prima binnen. Heb je toch iets meer ruimte nodig? Kies dan voor de G/17 bubbelenvelop, met een binnenmaat van 230 x 340 mm. Wil je een tijdschrift versturen? Kies dan een kartonnen envelop/ Nog iets groters? Dan kan je ook voor een monsterzak envelop kiezen.

Een luchtkussen envelop is gemaakt om kleine, delicate producten te verzenden. Er zijn vele soorten en groottes, dus je kunt er ook wat meer robuuste producten. mee verzenden. Met een Luchtkussen Envelop komt jouw product veilig en heelhuids op de bestemming aan, dit komt doordat er een sterke laag noppenfolie aan de binnenkant zit.

Een Port-Betaald Envelop is speciaal geschikt voor bedrijven die veel post of producten verzend. Met een Port Betaald Envelop hoef je iedere envelop niet apart te frankeren en dat scheelt heel veel tijd! Alle uitgaande post wordt in een keer gewogen en je betaald voor het totale gewicht. Verstuur je veel producten? Dan is een Port Betaald Luchtkussen Envelop waarschijnlijk wel interessant voor jouw organisatie.

072 202 91 79 Open chat

Resultaat 1–24 van de 54 resultaten wordt getoond