Toont alle 4 resultaten

A5 Brievenbusdozen

Met onze A5 Brievenbusdozen kan je goed besparen op je verzendkosten. Een brievenbusdoos van A5 formaat kan je gebruiken voor het versturen diverse producten. InPack® Brievenbusdozen zijn van topkwaliteit met de scherpste prijs van Nederland en België. Je bestelt ze ook nog zonder verzendkosten!  Lees verder

Brievenbusdoos bovenklep

Waarvoor gebruik je A5 brievenbusdoosjes?

De brievenbusdozen in A5 formaat zijn vooral geschikt voor het verzenden van kleinere artikelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sieraden, medicijnen of kledingstukken. Met een brievenbusdoos biedt je jouw producten iets meer bescherming aan, dit omdat de doos is gemaakt van stevig E-golf karton. Door de golfdikte van 1,5 mm behoudt deze verpakking zijn vorm en zijn jouw producten beter beschermd tijdens het verzendproces.

Wat zijn de voordelen van een brievenbusdoos?

Het grote voordeel van een brievenbusdoos is dat je flink kan besparen op jouw verzendkosten, omdat de brievenbusdoosjes een lager verzendtarief hebben dan normale pakketten. Daarnaast voorkom je een hoop problemen, omdat de klant niet voor ontvangst thuis hoeft te blijven. Dit levert een grote klanttevredenheid op, daarmee vergroot je de kans op herhaal bestellingen.

Afmetingen A5 brievenbusdoosjes

De afmetingen van een A5 Brievenbusdoos zijn 255 x 160 x 28 mm. De doos is dus iets groter dan A5 formaat en kan makkelijk als brievenbuspakket kan worden verzonden. We hebben op Verpakgigant overigens ook andere brievenbusverpakkingen.

Welke soorten A5 brievenbusdozen zijn er?

We hebben in 4 verschillende A5 brievenbus verzenddozen, op hoofdlijn zijn dit de verschillende soorten:

Brievenbusdoos met Zijklep

Deze A5 brievenbusdozen hebben een klep aan de zijkant. Ze zijn eenvoudig in gebruik, je kan het product er gemakkelijk en snel insteken. Dankzij de vaste insteekklep sluit je de doosjes gemakkelijk af, zonder dat je deze hoeft dicht te plakken.

Brievenbusdoos met bovenklep

Deze A5 brievenbusdozen hebben een bovenklep, waardoor je het doosje volledig open kunt vouwen. De brievenbusdoos met bovenklep dien je zelf in elkaar te vouwen voordat je ze gebruikt. Je legt het product in de doos en sluit de klep met de lipjes aan de zijkant van de klep.  Omdat deze doos geen extra sluitlip in het midden van de deksel heeft is deze het meest voordelig in de aanschaf.

Brievenbusdoos met bovenklep en sluitlip

De bovenklop van deze brievendusdoosjes hebben een extra sluitlip in het midden van de deksel. Hiermee kan je de doosjes extra stevig sluiten, zonder dat je tape hoeft te gebruiken.

Witte brievenbusdoosjes

Het kraftpapier van de witte brievenbusdoos is gebleekt. Daarom vinden de meeste mensen deze doosjes er het beste uitzien.

Bruine brievenbusdoosjes

Deze doos is gemaakt met ongebleekt kraftpapier, dus dit is de milieuvriendelijkere variant. De kleur is natuurlijk een kwestie van smaak, want ook deze doosjes zien er mooi uit.

072 202 91 79 Open chat