Producten > Omsnoeringsmaterialen

Omsnoeringsmaterialen

Werk je in een magazijn of in de transport met pallets met daarop gestapelde goederen en/of verpakkingen? Dan is omsnoeringsmateriaal vrijwel onmisbaar.

Op Verpakgigant bestel je de beste kwaliteit omsnoeringsmateriaal met zeer voordelige prijzen. Je vindt omsnoeringsbanden, gespen, sluitzegels en haspelwagens.  Lees verder

Bekijk producten Open chat
Omsnoeringsband

De meest bestelde omsnoeringsmaterialen

Omsnoeringsmateriaal bestellen 

Werk je in een magazijn of in de transport met pallets met daarop gestapelde goederen en/of verpakkingen? Dan is het omsnoeringsmateriaal van Verpakgigant ideaal voor jou! De omsnoeringsbanden kunnen worden gebruikt om jouw producten goed vast te maken aan de pallets voor tijdens de transport, zo blijft jouw lading goed op pallet bevestigd!

In ons assortiment hebben wij momenteel twee verschillende soorten omsnoeringsbanden. Dit zijn PET en PP omsnoeringsbanden. De variant van PET is een Polyesterband, dit is een elastische band die altijd zijn spanning behoudt. Hierdoor kan de band veel schokken opvangen tijdens de transport. PET omsnoeringsband is gemaakt van polyester en is zeer sterk en UV bestendig. Met onze stalen weerstandklemmen kan je de polyesterband gemakkelijk vast zetten om jouw lading.

De andere soort omsnoeringsband is PP. Dit soort omsnoeringsband is gemaakt van het materiaal PP dat staat voor Polypropyleen. Wat een voordelig soort kunststof is dat geschikt is voor het omsnoeren van relatief lichtere tot middelzware ladingen. De omsnoerband is daarnaast zelf licht van gewicht maar is wel heel stevig. Onze omsnoeringsbanden van PP zijn de goedkopere variant van PET omsnoeringsbanden, de PET-banden zijn geschikter voor zwaardere ladingen.

Om de omsnoeringsbanden te bevestigen zijn er veel toebehoren van toepassing die handig zijn om te gebruiken. Hierbij kan je onder andere denken aan onze omsnoeringsmachine, sluitzegels, zegeltangen, zegelspanners en haspelwagens.

 

Veel gestelde vragen

De omsnoeringband hang je op haspelwagen en daarmee kan je de band makkelijk afrollen wanneer je een pallet omsnoert. De haspelwagen is makkelijk te verplaatsen en daarmee maak je het werk dus een stuk gemakkelijker

Wanneer je pallets strak wilt omsnoeren bieden hoekprofielen een extra bescherming voor de inhoud van je pallet. Want een strakke omsnoeringsband kan nog wel eens in de dozen snijden, waardoor de buitenste verzenddozen beschadigd kunnen raken. Een hoekprofiel kan dit voorkomen, dus het is vaak geen overbodige luxe.

072 202 91 79 Open chat

Toont alle 18 resultaten