Toont alle 9 resultaten

A4 Brievenbusdozen

Met onze A4 Brievenbusdozen kan je flink besparen op je verzendkosten. Een brievenbusdoos van A4 formaat kan je gebruiken voor het versturen grotere platte producten. InPack® Brievenbusdozen zijn van topkwaliteit met de scherpste prijs van Nederland en België. Je bestelt ze ook nog eens zonder verzendkosten!  Lees verder

Brievenbusdoos bovenklep

Waarvoor gebruik je A4 brievenbusdoosjes?

De brievenbusdozen in A4 formaat zijn vooral geschikt voor het verzenden van kleinere artikelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sieraden, documenten of kledingstukken. Met een brievenbusdoos biedt je jouw producten iets meer bescherming aan, dit omdat de doos is gemaakt van stevig E-golf karton. Door de golfdikte van 1,5 mm behoudt deze verpakking zijn vorm en zijn jouw producten beter beschermd tijdens het verzendproces.

Wat zijn de voordelen van een brievenbusdoos?

Het grote voordeel van een brievenbusdoos is dat je flink kan besparen op jouw verzendkosten, omdat de brievenbusdoosjes een lager verzendtarief hebben dan normale pakketten. Daarnaast voorkom je een hoop problemen, omdat de klant niet voor ontvangst thuis hoeft te blijven. Dit levert een grote klanttevredenheid op, daarmee vergroot je de kans op herhaal bestellingen.

Afmetingen A4 brievenbusdoosjes

We hebben twee type A4 brievenbusdozen; A4 formaat en A4+ formaat.

  • A4 Brievenbusdoos: de afmetingen zijn 310 x 220 x 28 mm.
  • A4+ Brievenbusdoos: de afmetingen zijn 350 x 250 x 28 mm.

Beide formaten brievenbusdozen zijn dus groter dan A4 formaat, de A4+ brievenbusdoos is het grootste formaat dat nog als brievenbuspakket kan worden verzonden. We hebben op Verpakgigant overigens ook andere brievenbusverpakkingen.

Welke soorten A4 brievenbusdozen zijn er?

We hebben in totaal 9 verschillende A4 brievenbus verzenddozen, op hoofdlijn zijn dit de verschillende soorten:

Brievenbusdoos met Zijklep

Deze A4 brievenbusdozen hebben een klep aan de zijkant. Ze zijn eenvoudig in gebruik, je kan het product er gemakkelijk en snel insteken. Dankzij de vaste insteekklep sluit je de doosjes gemakkelijk af, zonder dat je deze hoeft dicht te plakken.

Brievenbusdoos met bovenklep

Deze A4 brievenbusdozen hebben een bovenklep, waardoor je het doosje volledig open kunt vouwen. De brievenbusdoos met bovenklep dien je zelf in elkaar te vouwen voordat je ze gebruikt. Je legt het product in de doos en sluit de klep met de lipjes aan de zijkant van de klep.  Omdat deze doos geen extra sluitlip in het midden van de deksel heeft is deze het meest voordelig in de aanschaf.

Brievenbusdoos met bovenklep en sluitlip

De bovenklop van deze brievendusdoosjes hebben een extra sluitlip in het midden van de deksel. Hiermee kan je de doosjes extra stevig sluiten, zonder dat je tape hoeft te gebruiken.

Witte brievenbusdoosjes

Het kraftpapier van de witte brievenbusdoos is gebleekt. Daarom vinden de meeste mensen deze doosjes er het beste uitzien.

Bruine brievenbusdoosjes

Deze doos is gemaakt met ongebleekt kraftpapier, dus dit is de milieuvriendelijkere variant. De kleur is natuurlijk een kwestie van smaak, want ook deze doosjes zien er mooi uit.

Bedrukte Brievenbusdoos A4+

Wanneer je een speciale zending wilt doen, bijvoorbeeld rond de feestdagen, is het leuk om een mooi bedrukte brievenbusdoos te gebruiken.

072 202 91 79 Open chat