Toont alle 3 resultaten

Opvulchips Bestellen

Wil je jouw zendingen op een gemakkelijke en snelle manier extra bescherming bieden? Dan zijn de Flo pack opvulchips de ideale oplossing voor jou! Door het lichte gewicht van dit materiaal hoef jij je ook geen zorgen te maken over het gewicht van je totale zending. Lees verder

Flo-Pak Opvulchips Icon

Waarvoor gebruik je opvulchips? 

Opvulchips, wie kent het niet? Het is één van de bekendste opvulmaterialen die er zijn en iedereen heeft wel eens een pakketje ontvangen dat opgevuld is met opvulchips.

Een goede bescherming van producten tijdens het transport is van cruciaal belang. Opvulchips is één van de meest effectieve en voordelige materialen die hiervoor te vinden zijn. Dat verklaart waarom steeds meer verzenddozen zijn worden gevuld met deze chips.

Wij van Verpakgigant kunnen dit opvulmateriaal dan ook van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar iets om de lege holtes in een doos mee op te vullen. Het zorgt er namelijk voor dat het product dat je wilt versturen niet meer kan bewegen in de doos. En dat is wel zo veilig tijdens het transport.

Wanneer je product beweegt kan dit grote schade opleveren, waardoor het niet meer heelhuids bij de ontvanger komt. Dit is kan je gemakkelijk voorkomen door de doos te vullen met opvulchips. 

Welk type opvulchips zijn er?

Opvulchips zijn kleine, achthoekige lichtgewicht stukjes schuim. Ze kunnen worden gemaakt van plastic of biologisch afbreekbaar materiaal. Hieronder vind je soort Opvulchips die je bij Verpakgigant kunt bestellen.

 1. Polystyreen Opvulchips:

  • Grondstoffen: Gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Dit is een specifiek soort kunststofschuim.
  • Voordelen: Lichtgewicht, herbruikbaar, en biedt uitstekende schokabsorptie. Polystyreen opvulchips zijn vochtbestendig en isolerend.
  • Nadelen: Niet biologisch afbreekbaar, dit kan milieuvervuiling veroorzaken als ze niet correct wordt afgevoerd.
 2. Biologisch Afbreekbare Opvulchips:

  • Grondstoffen: Gemaakt van natuurlijke materialen zoals maïszetmeel of aardappelzetmeel.
  • Voordelen: Volledig composteerbaar en milieuvriendelijk. Bieden vergelijkbare bescherming als polystyreen chips maar zonder de milieu-impact.
  • Nadelen: Ze zijn iets duurder dan traditionele polystyreen chips en ze kunnen vocht absorberen, dat kan leiden tot verminderde beschermende eigenschappen.

 

Wat zijn de voordelen van Opvulchips?

Waarom zou je voor opvulchips kiezen en niet voor een andere opvulmateriaal?

 1. Goede bescherming: Opvulchips bieden een effectieve schokabsorptie, waardoor producten veilig blijven tijdens transport.
 2. Kostenbesparing: Door het lichte gewicht van opvulchips kunnen verzendkosten worden verlaagd.
 3. Gebruiksgemak: Opvulchips zijn eenvoudig te gebruiken en aan te brengen in verpakkingen.
 4. Herbruikbaarheid: Veel opvulchips, vooral polystyreen varianten, kunnen meerdere keren worden hergebruikt zonder kwaliteitsverlies

 

Milieuvriendelijke opvulchips

Niet iedereen houdt van de polystyreen opvulchips. Ze zijn meerdere malen te gebruiken, maar dat gebeurt niet altijd. Als ze niet goed worden afgevoerd kan dit tot flinke vervuiling leiden. Daarom zijn er biologisch afbreekbare opvulchips een ontstaan en erg populair geworden.

Deze vulchips helpen de hoeveelheid plastic afval te verminderen. Ze zijn composteerbaar, wat betekent dat ze op natuurlijke wijze afbreken zonder schadelijke stoffen achter te laten.

Op Verpakgigant vind je Flo-Pack Bio Opvulchips in twee type verpakkingen.

 

Flo-Pack Opvulchips

Wij van Verpakgigant bieden alleen de vulchips van Flo-Pack aan. Dit doen we omdat dit merk de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Wij bieden de grootverpakkingen aan die speciaal bedoeld zijn voor professioneel gebruikt. 

De voordelen van Verpakgigant.nl

Flexibiliteit in Bestellen: Of je nu slechts één doos ovulchips nodig hebt of juist in bulk wilt bestellen, bij Verpakgigant.nl ben je aan het juiste adres. Wij doen niet moeilijk over de af te nemen aantallen en bij grotere bestellingen bieden wij hoge staffelkortingen.

Direct Uit Voorraad Leverbaar: Onze vulchips zijn direct uit voorraad leverbaar. Alle orders die voor 15:00 worden gedaan handelen wij meteen af, zodat het dezelfde dag nog mee kan met een van onze vervoerders. 

Uitstekende Klantenservice: Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste verpakkingsmaterialen. Neem contact met ons op voor advies of om een bestelling te plaatsen.

Bestel nu jouw opvulchips bij Verpakgigant

Zorg ervoor dat jouw producten veilig en onbeschadigd aankomen bij jouw klanten. Bestel nu vulchips bij Verpakgigant.nl en profiteer van onze hoogwaardige kwaliteit, snelle levering en uitstekende service.

 

 

Veelgestelde vragen over Opvulchips

Het benodigde aantal opvulchips hangt af van de grootte van de doos en het product. Vul de doos voldoende op om te voorkomen dat het product beweegt.

Ja, ze bieden vergelijkbare bescherming en schokabsorptie, met het extra voordeel dat ze beter zijn voor het milieu.

Ja, zowel polystyreen als biologisch afbreekbare opvulchips kunnen meerdere keren worden hergebruikt. De biologisch afbreekbare vulchips zullen na langere tijd wel wat kwaliteitsverlies laten zien.

072 202 91 79 Open chat