Luchtkussen enveloppen bedrukken?

Wil je nog meer indruk maken op jouw klanten? Vraag dan nu gemakkelijk en snel jouw bedrukking aan.

Bedrukking aanvragen

Ons team staat voor u klaar

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  A11 - 100 x 165

  B12 - 120 x 215

  C13 - 150 x 215

  CD21 - 180 x 165

  D14 - 180 x 265

  E15 - 220 x 260

  F16 - 220 x 340

  G17 - 230 x 340

  H18 - 270 x 360

  I19 - 300 x 445

  K20 - 350 x 470

  Op maat gemaakt

  Maak een blijvende indruk op je klanten

  Wil je nog meer indruk maken met jouw zendingen bij jouw klanten? Of wil je ervoor zorgen dat jouw zendingen herkenbaar zijn tijdens de drukke dagen, zoals Black Friday? Laat dan jouw luchtkussen enveloppen bedrukken! Vanaf 10.000 stuks kunnen wij al voor je aan de slag met bedrukking. Vanuit daar zorgen we ervoor dat jouw wensen straks op de envelop of verzendzak komen! Want wie wilt er nou geen bedrukt verpakkingsmateriaal waar jij je klanten helemaal mee inpakt? Wil je liever eerst een voorbeeld ontvangen om te zien hoe de bedrukte bubbelenveloppen eruit komen te zien? Dat kan! Vraag gerust een sample aan van een bedrukte envelop en oordeel zelf over de kwaliteit!

  Wij hebben momenteel al een groot aantal klanten blij mogen maken met hun bedrukte bubbeltjesenveloppen! Wij krijgen daarom wel eens de vraag of er geen kwaliteit verloren gaat door de luchtkussen enveloppen te bedrukken. Maar vanuit onze ervaring kunnen wij met een gerust hart zeggen dat er geen kwaliteitsverlies plaatsvindt en dat de bedrukte bubbeltjes enveloppen, maar ook de verzendzakken, er alleen maar mooier uitzien! Wil je luchtkussenenveloppen laten bedrukken maar heb je hier nog vragen over?

  Bedrukte luchtkussen enveloppen van Verpakgigant

  Op Verpakgigant.nl kan je al veel verschillende luchtkussen enveloppen vinden, momenteel bieden wij al 12 verschillende formaten aan. Elk formaat is dan ook beschikbaar voor bedrukking! De eventueel bedrukte luchtkussenenvelop is vrij licht van gewicht. Maar ze bieden extreem goede bescherming door de halve luchtbubbeltjes die aan de binnenkant verwerkt zijn. Door de noppenfolie die wij verwerken in de binnenzijde van de envelop worden jouw producten beter beschermd tegen invloeden van buitenaf! De trifix sluiting die op al onze bedrukte luchtkussenenveloppen zit helpt bij het veilig afsluiten van de enveloppen. De speciale sluiting zorgt ervoor dat de enveloppen niet geopend kunnen worden zonder dat de envelop beschadigd wordt. De (bedrukte) luchtkussen enveloppen kunnen door de plakstrip makkelijk en snel worden dichtgemaakt. Hieronder kan je een aantal eigenschappen vinden van onze luchtkussen enveloppen:

  • Garanderen een veilige verzending
  • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier
  • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaat uit meerdere lagen
  • Beschermen tegen beschadigingen en vocht.

  Uitgelichte artikelen

  Alle producten

  Val op met jouw eigen bedrukking

  Door gebruik te maken van een bedrukte luchtkussenenvelop valt jouw zending op tussen alle andere zendingen. Met name rond de feestdagen worden er talloze pakketten verstuurd. Door je luchtkussen enveloppen te laten bedrukken weet de ontvanger van je pakket meteen dat het van jou afkomt. Dit geeft niet alleen een goede indruk, maar de klant onthoudt jouw naam ook beter. Doordat rond deze tijd mensen ontzettend veel pakketjes ontvangen, weten zij vaak niet meer van welke webshop het pakket afkomstig is.

  Laat je je naam, bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap bedrukken op de luchtkussen enveloppen? De ontvanger zal jouw naam dan zeker onthouden! Je kunt alles laten drukken. De meeste webshops kiezen voor hun logo en/of naam. Of ze laten bijvoorbeeld een verzendzak of envelop in hun bedrijfskleuren bedrukken. Maar een persoonlijke boodschap zien we ook steeds vaker. “Bedankt voor je bestelling!” of “Fijne feestdagen gewenst!” Met zulke boodschappen laat je zien dat je betrokken bent. Je klanten zullen dit zeker waarderen! Behalve voor bedrukte luchtkussen enveloppen met trifix sluiting, kun je ook voor bedrukte tape bij ons terecht. Ook hiermee laat je meteen zien dat een pakket van jou afkomstig is. Ook op de tape kun je je bedrijfskleuren, -logo, -naam of een persoonlijke boodschap laten drukken. Hieronder kan je alle formaten vinden van onze luchtkussen enveloppen die perfect zijn voor de bedrukking:

  Luchtkussen enveloppen full colour bedrukken bij Verpakgigant

  Wil je luchtkussen enveloppen laten bedrukken? Dat kan bij de Verpakgigant! Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons. Wij laten de luchtkussen enveloppen in de meeste gevallen full-colour bedrukken. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, zijn zo goed als alle kleuren mogelijk. Dus ook jouw bedrijfskleuren! Hieronder kun je al enkele formaten van onze luchtkussen enveloppen zien die perfect zijn voor de bedrukking. Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen, kun je natuurlijk niet alleen voor luchtkussen enveloppen bij ons terecht. Wij bieden alles op het gebied van verzendmaterialen aan. Denk hierbij aan fullcolour bedrukte verzenzakken en goed beschermende noppenfolie. Wij versturen vrijwel alles met PostNL.

  Wil jij nu ook indruk maken op jouw klanten? Laat dan jouw luchtkussen envelop bedrukken! Heb je zelf al een idee voor het design of misschien nog helemaal niet? Wij helpen je hier graag mee verder! Neem contact met ons op per mail of bel ons op 072 202 91 79. Ons deskundige team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Niet alleen over bedrukte luchtkussen enveloppen, maar je kunt met al je vragen over verzendmaterialen bij ons terecht.

  072 202 91 79 Open chat