Luchtkussen enveloppen bedrukken

Laat je luchtkussen enveloppen bedrukken!

Bedrukte Enveloppen

Wil je nog meer indruk maken met jouw zendingen bij jouw klanten? Of wil je ervoor zorgen dat jouw zendingen herkenbaar zijn tijdens de drukke dagen, zoals Black Friday? Laat dan jouw luchtkussen enveloppen bedrukken! Vanaf 10.000 stuks kunnen wij al voor je aan de slag met bedrukking. Vanuit daar zorgen we ervoor dat jouw wensen straks op de envelop of verzendzak komen! Want wie wilt er nou geen bedrukt verpakkingsmateriaal waar jij je klanten helemaal mee inpakt? Wil je liever eerst een voorbeeld ontvangen om te zien hoe de bedrukte luchtkussen enveloppen eruit komen te zien? Dat kan! Vraag gerust een sample aan van een bedrukte envelop en oordeel zelf over de kwaliteit!

Wij hebben momenteel al een groot aantal klanten blij mogen maken met hun bedrukte luchtkussen enveloppen! Wij krijgen wel eens de vraag er geen kwaliteit verloren gaat door luchtkussen enveloppen te bedrukken. Vanuit onze ervaring kunnen wij met een gerust hart zeggen dat er geen kwaliteitsverlies plaatsvindt en dat de bedrukte luchtkussen enveloppen, maar ook de verzendzakken, er alleen maar mooier uitzien! Wil je luchtkussenenveloppen laten bedrukken maar heb je hier nog vragen over? Of is er iets ander nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons deskundige team heeft een antwoord op al jouw vragen!

Luchtkussen enveloppen van Verpakgigant

Op Verpakgigant.nl kan je al veel verschillende luchtkussen enveloppen vinden, momenteel bieden wij al 12 verschillende formaten aan. Elk formaat is dan ook beschikbaar voor bedrukking! Onze (bedrukte) luchtkussen enveloppen zijn vrij licht van gewicht. Maar ze bieden extreem goede bescherming door de halve luchtbubbeltjes die aan de binnenkant verwerkt zijn. Door de noppenfolie die wij verwerken in de binnenzijde van de envelop worden jouw producten beter beschermd tegen invloeden van buitenaf! De trifix sluiting die op al onze luchtkussenenveloppen zit helpt bij het veilig afsluiten van de enveloppen. De speciale sluiting zorgt ervoor dat de enveloppen niet geopend kunnen worden zonder dat de envelop beschadigd wordt. De (bedrukte) luchtkussen enveloppen kunnen door de plakstrip makkelijk en snel worden dichtgemaakt. Hieronder kan je een aantal eigenschappen vinden van onze luchtkussen enveloppen:

 • Garanderen een veilige verzending;
 • Zijn gemaakt van premium kwaliteit papier;
 • Zijn voorzien van luchtkussenfolie bestaande uit meerdere lagen aan de binnenzijden van de envelop
 • Beschermen tegen beschadigingen en vocht;

Val op met bedrukte luchtkussen enveloppen

Door gebruik te maken van bedrukte luchtkussen enveloppen valt jouw zending op tussen alle andere zendingen. Met name rond de feestdagen worden er talloze pakketten verstuurd. Door je luchtkussen enveloppen te laten bedrukken weet de ontvanger van je pakket meteen dat het van jou afkomt. Dit geeft niet alleen een goede indruk, maar de klant onthoudt jouw naam ook beter. Doordat rond deze tijd mensen ontzettend veel pakketjes ontvangen, weten zij vaak niet meer van welke webshop het pakket afkomstig is.

Laat je je naam, bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap zien op de luchtkussen enveloppen? De ontvanger zal jouw naam dan zeker onthouden! Je kunt alles laten drukken. De meeste webshops kiezen voor hun logo en/of naam. Of ze laten bijvoorbeeld een verzendzak of envelop in hun bedrijfskleuren bedrukken. Maar een persoonlijke boodschap zien we ook steeds vaker. “Bedankt voor je bestelling!” of “Fijne feestdagen gewenst!” Met zulke boodschappen laat je zien dat je betrokken bent. Je klanten zullen dit zeker waarderen! Behalve voor bedrukte luchtkussen enveloppen, kun je ook voor bedrukte tape bij ons terecht. Ook hiermee laat je meteen zien dat een pakket van jou afkomstig is. Ook op de tape kun je je bedrijfskleuren, -logo, -naam of een persoonlijke boodschap laten drukken.

Luchtkussen enveloppen bedrukken bij Verpakgigant

Wil je luchtkussen enveloppen laten bedrukken? Dat kan bij de Verpakgigant! Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons. Wij laten de luchtkussen enveloppen in de meeste gevallen Full-Colour bedrukken. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, zijn zo goed als alle kleuren mogelijk. Dus ook jouw bedrijfskleuren! Hieronder kun je al enkele formaten van onze luchtkussen enveloppen zien die perfect zijn voor de bedrukking. Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen, kun je natuurlijk niet alleen voor luchtkussen enveloppen bij ons terecht. Wij bieden alles op het gebied van verzendmaterialen aan. Denk hierbij aan noppenfolie, verzendkokers, verhuisdozen, autolock dozen, verpakkingstape, tapedispensers en opvulmateriaal. Wij versturen vrijwel alles met PostNL.

Wil jij nu ook indruk maken op jouw klanten? Laat dan jouw luchtkussen enveloppen bedrukken! Heb je zelf al een idee voor het design of misschien nog helemaal niet? Wij helpen je hier graag mee verder! Neem contact met ons op per mail of bel ons op 072 202 91 79. Ons deskundige team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Niet alleen over bedrukte luchtkussen enveloppen, maar je kunt met al je vragen over verzendmaterialen bij ons terecht. Hieronder kan je alle formaten vinden van onze luchtkussen enveloppen die perfect zijn voor de bedrukking:

  Luchtkussen enveloppen

  A11 Luchtkussen enveloppen 100 x 165

  Vanaf 4 cent
  Vanaf 5,9 cent

  Luchtkussen enveloppen

  B12 Luchtkussen enveloppen 120 x 215

  Vanaf 4,9 cent
  Vanaf 6,5 cent
  Vanaf 8,7 cent

  Luchtkussen enveloppen

  E15 Luchtkussen Enveloppen 220 x 260

  Vanaf 9,3 cent

  Luchtkussen enveloppen

  F16 Luchtkussen Enveloppen 220 x 340

  Vanaf 12,2 cent

  Luchtkussen enveloppen

  G17 Luchtkussen Enveloppen 230 x 340

  Vanaf 12,7 cent

  Luchtkussen enveloppen

  H18 Luchtkussen enveloppen 270 x 360

  Vanaf 15,4 cent
  Vanaf 21 cent

  Luchtkussen enveloppen

  K20 Luchtkussen enveloppen 350 x 470

  Vanaf 24,5 cent