Toont alle 2 resultaten

Haspelwagens

Maak je nog geen gebruik van een omsnoeringsapparaat en wil je het handmatige omsnoeren gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van een haspelwagen voor een omsnoeringsband!  Lees verder

Haspelwagen Icon

Haspelwagens: Gemakkelijk omsnoeren

Maak je nog geen gebruik van een omsnoeringsapparaat en wil je het handmatige omsnoeren gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van een haspelwagen voor een omsnoeringsband! Momenteel hebben wij twee verschillende haspelwagens, een draagbare en verstelbare met wieltjes. Op de haspelwagens kan je verschillende soorten omsnoeringsbanden plaatsen, zoals de PET- en PP omsnoeringsband. Kijk hierbij ook goed naar de diameter van de haspelwagen.

Waar is een omsnoeringshaspelwagen nu goed voor? Als je al vaker met een omsnoeringsband heb gewerkt, weet je waarschijnlijk al hoe onhandig de rollen omsnoeringsband zijn als de seal is losgehaald. Hierdoor is de band onwijs lastig te gebruiken, aangezien het dan alle kanten op gaat.

De haspelwagens zullen dit voorkomen en hierbij komen uiteraard nog meer voordelen bij! Al onze wagentjes zijn voorzien van van een bakje, waarin plaats is voor jouw spanapparaten, sluitzegels of gespen. De omsnoeringshaspelwagen zorgt er dus voor dat je de omsnoeringsband snel, gemakkelijk én veilig kunt gebruiken.

Omsnoeringshaspelwagens bestel je op Verpakgigant.nl!

Je snoert uiteraard je zendingen om, omdat je er zeker van wil zijn dat de producten heelhuids aankomen bij de klant. De band die je op onze haspelwagens kan plaatsen is erg sterk. In sommige gevallen kan de band zo strak zitten dat het jouw producten beschadigd. Hierbij adviseren wij je om gebruik te maken van onze Hoekprofielen.

Verpakgigant.nl levert hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen voor een lage prijs. Hier koop je bijvoorbeeld goedkope haspelwagens, zonder bezorgkosten of orderkosten. Bij ons weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent, en dat vind je niet overal. Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Wij verzenden artikelen uitsluitend met PostNL, tenzij de ordergrootte geschikt is voor een palletzending.

Naast omsnoeringshaspelwagens bieden wij nog véél meer aan. Denk bijvoorbeeld aan kokerdozen, noppenfolie, omsnoeringsband, verzendetiketten en meer!

072 202 91 79 Open chat