Bedrukking aanvragen voor jouw verpakkingen?

Pak nu jouw klanten in met bedrukte verpakkingsmaterialen. Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons. Vraag hieronder jouw bedrukking aan of vraag een terugbelverzoek aan.

Terugbelverzoek

Luchtkussen Enveloppen

 • Meest voordelige aankoop
 • Handige plakstrip
Nu bedrukken

Brievenbus dozen

 • Handig en stevige dozen
 • Keuze uit golfhoogte
Nu bedrukken

Verzendzakken

 • Full-Colour bedrukking
 • Uitstekende marketing
Nu bedrukken

Tape

 • Mogelijk met kleine afnames
 • Voordelige bedrukking
Nu bedrukken

Bedrukte verpakkingsmaterialen bestel je op Verpakgigant.nl!

Een verpakking is een groot onderdeel van de beleving van de klant. Wil jij graag indruk maken op jouw nieuwe en bestaande klanten? Kies dan voor een bedrukte verpakking! Momenteel hebben wij al een groot aantal klanten blij mogen maken met bedrukte verpakkingsmaterialen. Vanuit deze klanten hebben wij veel positieve berichten ontvangen. Door jouw logo op jouw verpakkingsmateriaal te plaatsen vergroot je namelijk gemakkelijk en vooral snel de naamsbekendheid. Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons. Vraag hieronder jouw gewenste verpakkingsmateriaal met bedrukking aan! Want wie wilt er nou geen bedrukt verpakkingsmateriaal waar jij je klanten helemaal mee inpakt?

Ben je van plan om jouw bedrijfskleuren, bedrijfsnaam of logo te plaatsen op jouw bedrukte verpakkingsmaterialen? Dan zal de ontvanger jouw bedrijf zeker onthouden. Je kunt alles laten bedrukken. Veel van onze klanten, vooral webshops, kiezen voor hun logo en/of naam met daarbij op de ondergrond de bedrijfskleuren.  Maar een persoonlijke boodschap zien we ook steeds vaker en wij adviseren om hier absoluut gebruik van te maken. Een boodschap zoals ”Bedankt voor je bestelling!” of een pakkende quote zal de klant niet snel vergeten. Met zulke boodschappen laat je ook meteen zien dat je betrokken bent. Je klanten zullen dit dus zeker waarderen! Laat nu jouw verpakkingen bedrukken!

Naast het bedrukken van jouw verpakkingsmaterialen kunnen wij ook dozen op maat maken. Vraag via deze pagina jouw doos op maat aan

Pak jouw klanten in met bedrukte verpakkingsmaterialen!

Met bedrukte verpakkingsmaterialen, zoals luchtkussen enveloppen, straal je automatisch professionaliteit uit bij de ontvanger. Bij grote webshops zoals bijvoorbeeld Coolblue zijn bedrukte verzendverpakkingen natuurlijk niet te missen. Zoals wij vaker aangeven op onze website, is Verpakgigant de verpakkingsgroothandel voor alle kleine tot grote bedrijven. Daarom hebben wij er voor gezorgd dat de minimale afname voor bedrukking vrij laag ligt, zodat bedrukking voor iedereen mogelijk is! Hieronder kan je alle voordelen vinden van bedrukte verpakkingsmaterialen op basis van ervaringen van voorgaande klanten:

 • Professionele uitstraling bij (bestaande) klanten
 • Positieve invloed op aantal verkopen
 • Goed marketingmiddel, de naamsbekendheid wordt gemakkelijk vergroot

Stel jouw bedrukking samen met ons

Een voordelige oplossing om jouw zendingen herkenbaarder en/of persoonlijker te maken is onze bedrukte tape. Op deze pagina is bedrukte tape de meest voordelige oplossing. Dus wil je niet al te veel geld uitgeven, maar toch je pakketten persoonlijker maken? Dan zit je goed met deze bedrukte tape! Net zoals bij alle andere bedrukte verpakkingsmaterialen is er veel mogelijk. Geen kleur, patroon of logo is te gek voor ons! Laat ons je wensen weten en wij gaan voor je aan de slag. Een persoonlijke boodschap aan je klanten? Je bedrijfskleuren of je naam? Of heb je nog andere ideeën? Laat het ons weten!

Heb je zelf al een idee voor het design of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden wat betreft de bedrukking? Dan komen wij graag met je in contact! Voordelig bedrukte verpakkingsmaterialen bestel je natuurlijk op Verpakgigant.nl! Neem contact met ons op per mail of bel ons. 

Meest gestelde vragen over bedrukte verpakkingsmaterialen

Bedrukte en/of maatwerk verpakkingen bestel je eenvoudig door het formulier op de pagina van het gewenste verpakkingsmateriaal in te vullen. Maar het kan ook via support@verpakgigant.nl of telefonisch op 072 202 9179. Wij beantwoorden al je vragen en helpen graag met de juiste maatwerk verpakking!

De levertijd van bedrukte verpakkingen is verschillend per type verpakking. Over het algemeen kun je echter rekening houden met 2-4 weken levertijd. Wanneer je bij ons besteld laten we je vooraf weten wat de werkelijke levertijd is!

Over het algemeen zijn bedrukte verpakkingen niet veel duurder dan onbedrukte. Dit maakt het super interessant want iedere bedrukte verpakking is een reclame-uiting! Het verschil in prijs is afhankelijk van het type verpakking maar je kunt uitgaan van ongeveer 20-40% prijsverschil ten opzichte van een onbedrukte verpakking.

Ook het design is afhankelijk van het type verpakking, echter is er veel mogelijk! Denk hierbij aan een full-colour bedrukking van een verzendzak tot je bedrijfslogo bedrukt in meerdere kleuren op een amerikaanse vouwdoos. Wij hebben al een hoop mooie ontwerpen gemaakt en denken graag met je mee!

Bij bedrukte en maatwerk verpakkingen ligt te afname over het algemeen iets hoger dan bij onbedrukte verpakkingen. Bij luchtkussen enveloppen en verzendzakken moet je ongeveer denken aan 5000+ stuks en bij verzenddozen 500+ stuks. Bedrukte tape kunnen we al leveren vanaf 144 stuks! Daarnaast geldt: Hoe hoger de afname, hoe scherper de prijs!