Doos op maat laten maken?

Verzend je producten met afwijkende afmetingen en kan je hier geen standaard verzenddoos voor vinden? Vraag dan je doos op maat aan!

Terugbelverzoek
Dubbelgolf Amerikaanse Vouwdozen

Ons team staat voor je klaar

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  Vraag je doos op maat aan!

  Verzend je producten met afwijkende afmetingen en zoek je een verzenddoos die hier passend voor is? Vaak hebben wij hier al een specifiek formaat voor beschikbaar tussen ons aanbod Amerikaanse verzenddozen. Als dit niet het geval is kunnen wij jouw doos op maat maken! Bij Verpakgigant.nl kan je gemakkelijk jouw dozen op maat laten maken en dit nog eens met een zeer snelle levertijd! In de meeste gevallen is de levertijd ongeveer één week. Wil je extra opvallen en een goeie indruk maken op jouw klanten? Dan kan je jouw doos op maat ook nog eens bij ons laten bedrukken.

  Wij kunnen veel verschillende soorten dozen bedrukken, denk hierbij aan bijvoorbeeld een brievenbusdoos. De dozen met de volgende FEFCO-nummers kunnen worden aangevraagd voor bedrukking:

  • FEFCO 0200: een Amerikaanse verzenddoos zonder sluitkleppen aan de bovenzijde. 
  • FEFCO 0201: een standaard Amerikaanse verzenddoos. 
  • FEFCO 0203: een Amerikaanse verzenddoos met overslaande kleppen aan de bovenzijde. 
  • FEFCO 0427: een brievenbusdoosje.

  Daarnaast kan je bij het bestellen van een kartonnen doos op maat ook de keuze maken uit de golfhoogte. Hierbij heb je wat betreft de dozen met een enkele golf de keus uit een C, B of E-Golf. Bij een C-golf is de golfhoogte 4 mm, bij een B-golf 3 mm en bij een E-golf 2 mm. Bij een Amerikaanse Verzenddoos met een dubbele golf heb je de keuze uit een EE, EB, BB en BC-golf. En bij een EE-golf is de hoogte 4 mm, bij een EB-golf 5 mm, bij een BB-golf 6 mm en bij een BC-golf 7 mm. Bij Verpakgigant heb je dus de keuze uit zeven verschillende golfhoogtes als je je doos op maat laat maken!

  Zijn kartonnen dozen op maat van goede kwaliteit?

  In het stuk hierboven heb je al het een en ander kunnen lezen over FEFCO nummers. Maar waar staan deze FEFCO nummers nu eigenlijk voor bij dozen op maat? FEFCO is een afkorting voor Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondulé. Elk type doos heeft dus een specifiek nummer. Doordat elk type doos een eigen nummer heeft kan je deze gemakkelijk van elkaar onderscheiden. De dozen kunnen zich van elkaar onderscheiden op basis van de volgende punten:

  • De sluiting van de verzenddoos, een brievenbusdoosje heeft bijvoorbeeld een automatische sluiting (waarbij geen tape nodig is).
  • Het aantal kleppen van de doos, een standaard Amerikaanse Vouwdoos heeft er bijvoorbeeld twee aan de bovenzijde en twee aan de onderzijde.

  Alle dozen die je op maat laten maken hebben een certificering van de organisatie FSC. Maar wanneer geeft deze organisatie deze certificering uit en waarom? Deze certificering word enkel en alleen vrijgegeven aan milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Het karton waar de eventueel op maat gemaakte verzenddozen van worden gemaakt bestaat in de meeste gevallen uit hout. Als je dozen besteld met een FSC-keurmerk is dit karton dus afkomstig uit een specifiek bos dat wordt beheerd door de FSC. De FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een organisatie die zich dus inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer.

  Uitgelichte artikelen

  Alle producten

  Kan ik mijn dozen op maat ook laten bedrukken?

  Heb je je gewenste afmetingen gevonden voor een doos en wil je deze nog persoonlijker maken? Dan kan je je dozen voordelig en snel laten bedrukken door Verpakgigant.nl! Door jouw dozen te laten bedrukken straal je professionaliteit uit bij je klanten en kan je om deze reden snel terugkerende klanten verwachten. Op onze webshop heb je de keuze uit twee soorten bedrukkingen, dit zijn namelijk:

  • Pre-print
  • Post-print

  Post-print is een manier van bedrukken waarbij de opdruk op de kartonnen doos op maat zelf wordt aangebracht. Daarom is dit over het algemeen de meest voordelige optie om jouw dozen op maat te laten bedrukken. Hierbij ligt de levertijd tussen de twee en vier weken. Wil je nu meer weten over bedrukte verzenddozen? Bekijk dan de pagina over het bedrukken van jouw dozen op maat. Hier kan je voordelig je bedrukte doos op maat bestellen!

  Voordelige (verzend)dozen bestel je op Verpakgigant.nl!

  Wil je je kartonnen verzenddozen op maat laten maken? Dat kan gemakkelijk en voordelig bij Verpakgigant.nl! Via het formulier op deze pagina kan je vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Heb je toch nog niet alle informatie gevonden die je zocht over dozen op maat? Dan helpen wij je graag verder! Je kan ons telefonisch bereiken op 072 202 91 79  en via de mail op support@verpakgigant.nl.

  Naast dozen op maat bieden wij nog veel meer verpakkingsmaterialen op maat aan! Het is mogelijk om jouw luchtkussen enveloppen, verzendzakken, verzenddozen en verpakkingstape bij ons te laten bedrukken. Kom je nog niet in aanmerking voor de bedrukking in verband met de minimale afname? Dan kan je nog altijd bij ons terecht voor de meest voordelige verpakkingsmaterialen. Op verpakgigant.nl profiteer je altijd van staffelkortingen en betaal je géén order- of verzendkosten. Als je vandaag bestelt voor 15:00 uur wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden!

  072 202 91 79 Open chat