Dozen Bedrukken

verzenddoos

Verzenddozen bedrukken!

Val tijdens de drukke dagen, zoals Black Friday, extra op met jouw bedrukte verzenddozen. Vraag je bedrukking gemakkelijk aan via het formulier onderaan deze pagina. 

Bel ons! Mail ons!

 

Wil je met jouw zendingen nog meer indruk maken bij jouw klanten? Of wil je ervoor zorgen dat jouw zendingen herkenbaar zijn tijdens de drukke dagen rond het eind van het jaar? Laat dan nu jouw dozen bedrukken! Bedrukte verzenddozen is dé manier om jouw bedrijf te promoten. Door jouw logo op de dozen te plaatsen vergroot je namelijk gemakkelijk en vooral snel de naamsbekendheid. Automatisch straal je hierdoor ook professionaliteit uit bij je klant en kan je dus ook terugkerende klanten verwachten. Hieronder kan je alle voordelen vinden van bedrukte dozen op basis van ervaringen van voorgaande klanten: 

 • Positieve invloed op aantal verkopen
 • Professionele uitstraling bij (bestaande) klanten
 • Goed marketingmiddel, de naamsbekendheid wordt gemakkelijk vergroot

Dozen bedrukken kan bij ons op twee verschillende manieren. Het kan zowel in pre-print als in post-print. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van de Flexo druktechniek. Bij pre-print wordt de papieren buitenlaag van de doos vooraf bedrukt en hierna verwerkt tot golfkarton en naar het ontwerp versneden. Bij post-print wordt de opdruk op de doos zelf aangebracht. We helpen je graag om de keuze te maken tussen pre- en postprint. Over het algemeen is postprint de meest voordelige manier om jouw dozen te bedrukken. De minimale afname en de opstartkosten liggen onder andere lager en de levertijd is daarnaast ook minder lang. De levertijd ligt gemiddeld tussen de 2-4 weken, wat vaak afhankelijk is van het design. Kies je voor Postprint? Dan kan je de doos in maximaal 4 kleuren bedrukken. 

Pre-print werkt echter iets anders. Hierbij heb je de keus om maar liefst 8 verschillende kleuren (met daarbij een laklaag) te gebruiken, waardoor deze manier van printen ook een relatief hogere prijs heeft. We raden om voor pre-print te kiezen bij grote volumes, dit omdat de opstartkosten en de levertijd iets langer zijn. 

Hoe laat ik mijn dozen bedrukken?

Wil je graag je dozen bedrukt naar je klanten versturen? Dan helpen we je hier uiteraard graag mee. We begrijpen het volledig als je nog geen idee heb wat je precies als bedrukking op de doos wil hebben. Daarom kan je bij Verpakgigant.nl ook terecht voor het ontwerp. We komen graag langs om over de mogelijkheden te praten wat betreft de bedrukking. Hierbij werken we in de meeste gevallen ook met samples. Heb je nu interesse in bedrukte dozen? Vul dan het formulier hieronder in of bereik ons via 072 202 91 79 of stuur ons een mailtje. Als we jouw wensen hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen!

  FEFCO Verzenddozen met FSC-certificering

  Alle formaten die beschikbaar zijn in de categorie Amerikaanse Verzenddozen kunnen bedrukt worden. Kan je jouw gewenste formaat niet vinden? Of wil je een betere golfsterkte? Vraag dan jouw doos op maat aan! Wij kunnen veel verschillende soorten dozen bedrukken, denk hierbij aan bijvoorbeeld een brievenbusdoos. De dozen met de volgende FEFCO-nummers kunnen worden aangevraagd voor bedrukking:

  • FEFCO 0200: een Amerikaanse verzenddoos zonder sluitkleppen aan de bovenzijde. 
  • FEFCO 0201: een normale Amerikaanse verzenddoos. 
  • FEFCO 0203: een Amerikaanse verzenddoos met overslaande kleppen aan de bovenzijde. 
  • FEFCO 0427: een brievenbusdoosje.

  Maar wat is een FEFCO nummer nu eigenlijk? FEFCO staat voor Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondulé. Zoals je hierboven wellicht al heb gelezen staat elke FEFCO nummer voor een bepaald type doos. Doordat elk type doos een eigen nummer heeft kan je deze gemakkelijk onderscheiden. De dozen onderscheiden zich in de volgende punten van elkaar:

  • De sluiting van de doos
  • Het aantal kleppen van de doos
  • De eventuele uitsparingen van de doos

  Daarnaast zijn alle dozen die bedrukt worden FSC-gecertificeerd. Maar wat is nu een FSC-certificering en wanneer word deze vrijgegeven? Deze certificering word vrijgegeven aan milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Het karton waar de (eventueel bedrukte) verzenddozen van worden gemaakt bestaan vaak uit hout. Als je dozen besteld met een FSC-keurmerk is het karton afkomstig uit een specifiek bos dat wordt beheerd door de FSC. De FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een organisatie die zich dus inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer. Verantwoord bosbeheer houdt in dat er op een ecologische, sociale en economische wijze rekening wordt gehouden met het bos.

  Bedrukte dozen bestel je op Verpakgigant.nl!

  Wil je luchtkussen enveloppen laten bedrukken? Dat kan bij de Verpakgigant! Bij ons is vrijwel alles mogelijk, geen kleur of patroon is te gek voor ons. Wij laten de Amerikaanse Verzenddozen in de meeste gevallen Full-Colour of met een witte achtergrond bedrukken. Hieronder kun je al enkele formaten van onze luchtkussen enveloppen zien die perfect zijn voor de bedrukking. Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen, kun je natuurlijk niet alleen voor bedrukte verzenddozen bij ons terecht. Wij bieden alles op het gebied van verzendmaterialen aan. Hierbij kan je ook denken aan bedrukte luchtkussen enveloppen, bedrukte tape en bedrukte verzendzakken!