Enig resultaat

Zakelijke Enveloppen

Zakelijke enveloppen zijn geschikt voor jouw reguliere zakelijke post. Op Verpakgigant vind je topkwaliteit zakelijke enveloppen met zeer scherpe prijzen, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Zakelijke Enveloppen Icon

Standaard Enveloppen

De standaard enveloppen zijn, zoals de meeste verzendoplossingen van Verpakgigant, erg gemakkelijk in gebruik. Onze enveloppen worden bij ons op een milieuvriendelijke, eenvoudige en voordelige wijze op grote schaal geproduceerd (FSC gecertificeerd). Hierdoor kunnen wij de envelopjes voor een zeer scherpe prijs aan jou aanbieden!

Wij bieden de standaard, papieren enveloppen aan in de gebruikelijke formaten. Alle envelopjes die worden aangeboden op Verpakgigant.nl zijn ideaal geschikt voor het verzenden van bijvoorbeeld belangrijke documenten of leuke wenskaarten. Zo komen de verzonden documenten en of kaarten heelhuids en ongeopend op de bestemming aan.

FSC Gecertificeerde Enveloppen

Een goed voorbeeld van een geschikte envelop voor het verzenden van belangrijke documenten is de Standaard Envelop met formaat 156 x 220 mm. De enveloppen van formaat 156 x 220 hebben een gewicht van 80 g/m2. Wij leveren de enveloppen per doos van 500 stuks en deze hebben geen venster. De enveloppen zijn grijs gekleurd aan de binnenzijde. Daarnaast zijn de enveloppen ook milieuvriendelijk, ze zijn namelijk FSC gecertificeerd.

Papieren Enveloppen bestellen op Verpakgigant.nl

Heb je alle informatie kunnen vinden die je zocht over dit product en sta je op het punt om deze te bestellen? Dan willen wij je alvast bedanken voor het bestellen op onze website! Alle orders die doordeweeks voor 15:00 besteld worden handelen wij zo snel mogelijk af, zodat het dezelfde dag nog mee kan met een van onze vervoerders. Alle verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld Luchtkussen Enveloppen of waarschuwingstape, worden altijd gratis geleverd in Nederland & België!

Ben je van plan de standaard, papieren enveloppen te bestellen? Dan profiteer je op Verpakgigant.nl van mooie staffelkortingen. Staat het aantal verpakkingsmaterialen die jij wil bestellen niet tussen de staffels? Dan helpen we je graag verder via ons offerteformulier.

072 202 91 79 Open chat