Producten > Kartonnen Dozen > Amerikaanse Vouwdozen

Amerikaanse Vouwdozen

De Amerikaanse vouwdoos is een populair verpakkingsmateriaal. Deze dozen worden in 3 verschillende diktes geleverd; enkele, dubbele of driedubbele golf. Door de verschillende variaties is de vouwdoos te gebruiken voor lichte tot zware producten. 

Bij Verpakgigant bestel je topkwaliteit vouwdozen voor messcherpe prijzen! Lees verder

Bekijk producten Open chat
enkelgolf vouwdozen (Amerikaans)

Vouwdozen bestellen (FEFCO 201)

De klassieke vouwdoos wordt ook de Amerikaanse vouwdoos genoemd. Hij wordt zo genoemd omdat hij meerdere vouwen heeft en daarom erg eenvoudig op te zetten. Eenmaal geopend biedt deze vouwdoos ruimte aan veel verschillende objecten. Zo is het een goede keuze voor webshops met veel verschillende artikelen, of webshops waarbij vaak bestellingen worden gedaan van veel verschillende producten. De dozen zijn gemakkelijk af te sluiten met tape. Hierdoor kunnen de producten veilig vervoerd worden.

Voordelen van de Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse verzenddoos kent meerdere belangrijke voordelen ten opzichte van zijn concurrentie. Zo is deze vouwdoos erg betaalbaar ten opzichte van zijn uitstekende kwaliteit. Verder zijn de dozen door het gebruik van karton een milieuvriendelijke optie. De dozen hebben modulaire afmetingen. Hiermee zijn ze afgestemd op de maten van een pallet en zijn ze eenvoudig in bulk te transporteren. Ten slotte worden de dozen plat geleverd. Dit scheelt niet alleen verzendkosten. Maar bespaart ook kostbare magazijnruimte.

Waarom Amerikaanse vouwdozen bij Verpakgigant?

Verpakgigant.nl levert altijd hoge kwaliteit verpakkingsmateriaal, zoals onze Amerikaanse vouwdozen van 150 x 110 x 100. Onze betaalbare verzenddozen koop je altijd zonder verzendkosten of orderkosten. Hierdoor weet je precies waar je dan aan toe bent! Dit maakt luchtkussengigant.nl hét adres voor kleine en grote ondernemingen die op zoek zijn naar betaalbare verpakkingen van een goede kwaliteit. Onze producten worden vrijwel altijd verzonden met PostNL.

 

Veel gestelde vragen

Een enkelgolf vouwdoos kun je gebruiken wanneer je relatieve lichte producten verstuurd, tot ongeveer 15 kilo. Je kunt ook voor een enkelgolf vouwdoos kiezen wanneer je graag een doos van 100% gerecycled karton wilt gebruiken.

072 202 91 79 Open chat

Resultaat 1–24 van de 252 resultaten wordt getoond