Toont alle 3 resultaten

Luchtkussenzakjes

Luchtkussenzakjes zijn kleine plastic zakjes die gevuld kunnen worden met lucht om vervolgens te dienen als opvulmateriaal in bijvoorbeeld jouw Amerikaanse verzenddozen. De kleine zakjes gevuld met lucht vangen alle klappen op tijdens de transport, hiermee verklein je de kans op schade. Lees verder

Luchtkussenzakjes Icon

Luchtkussenzakjes

Luchtkussenzakjes zijn kleine plastic zakjes die gevuld kunnen worden met lucht om vervolgens te dienen als opvulmateriaal in bijvoorbeeld jouw Amerikaanse verzenddozen. De kleine zakjes gevuld met lucht vangen alle klappen op tijdens de transport, hiermee verklein je de kans op schade.

Met deze luchtkussenzakjes kan je jouw zendingen veilig verzenden en dit is uiteraard de ideale oplossing om jouw pakketen te beschermen. Met het Luchtkussensysteem waar de navulling voor geschikt is kan je on-demand luchtkussens produceren. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid luchtkussens heb en dit zorgt ervoor dat je geen extra opslagruimte kwijt ben.

Luchtkussensysteem

Met de navulling die in ons luchtkussensysteem gaat kan je erg snel en efficiënt te werk gaan, want het luchtkussensysteem heeft een productiesnelheid van wel zo’n 3-5 rollen per minuut. Daarnaast is de machine natuurlijk ook eenvoudig en veilig te bedienen.

De luchtkussen zakjes vullen vooral grote ruimtes op. Aangezien de inhoud van de zakjes slechts lucht is, zijn er relatief weinig zakjes nodig om een grote doos op te vullen. Luchtkussenzakjes zijn dus al snel niet geschikt voor kleinere verpakkingen.

Luchtkussenzakjes alternatieven van Verpakgigant.nl

Wil je toch liever je opvulmateriaal kant-en-klaar geleverd hebben? Dan adviseren wij je om een kijkje te nemen naar een aantal andere producten in plaats van deze Luchtkussensysteem Navulling op onze webshop. Wij zijn van mening dat onze bubbeltjesplastic hier een goed alternatief voor is. In deze productcategorie hebben wij maar liefst 3 verschillende afmetingen: 50 cm x 100 m100 cm x 100 m150 x 100 cm. Weet je nog niet helemaal zeker wat voor jou de beste oplossing is? Geen probleem! Wij adviseren je hier graag over! Neem contact met ons op of stuur een berichtje via de live chat.

072 202 91 79 Open chat