Toont alle 9 resultaten

Kartonnen Enveloppen

Met kartonnen enveloppen kan je lichte, platte producten zoals kalenders, foto’s en affiches verzenden. Op Verpakgigant vind je topkwaliteit kartonnen enveloppen met zeer scherpe prijzen, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Kartonnen Enveloppen Icon

Stevige kartonnen enveloppen

Wil je producten van maximaal 320 x 455 verzenden? Dan zijn onze stevige kartonnen enveloppen van A3-formaat ideaal. Deze enveloppen zijn gemaakt van stevig 500 grams karton. Ze hebben een variabele vulhoogte tot 20 mm. In deze enveloppen kunnen lichte, platte producten zoals kalenders, foto’s en affiches worden verzonden. Ideaal dus voor het veilig verzenden van kleine artikelen. Tijdens transport krijgt je verzending het vaak stevig te voorduren. Dat kan ook vrijwel niet anders met de miljoenen bestellingen per dag die vaak allemaal binnen één dag geleverd moeten worden. Daarom is het belangrijk om het product dat je wilt versturen, goed te verpakken. De stevige kartonnen envelop is hier ideaal voor. Wij van Verpakgigant hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzendmaterialen. Bij ons kun je daarom niet alleen terecht voor stevige kartonnen enveloppen, maar ook voor allerlei andere soorten verzendmaterialen. Al onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Onze kartonnen enveloppen bijvoorbeeld zijn gemaakt van een zeer stevig materiaal, waardoor ze niet zomaar stuk kunnen gaan. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. Wij kunnen je deze hoge kwaliteit bieden tegen een zeer scherpe prijs. Dit komt omdat wij jarenlange ervaring hebben om het gebied van verzendmaterialen en goede van slechte kwaliteit kunnen onderscheiden. Wil je weten welke stevige kartonnen enveloppen het meest geschikt zijn voor datgene dat jij wilt versturen? Of heb je andere vragen over onze verzendmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Stevige kartonnen enveloppen en hun eigenschappen

Met onze kartonnen enveloppen verzend je jouw producten een stuk veiliger dan met lichte, papieren enveloppen. Karton is namelijk beter bestendig tegen een stootje of vocht. Jouw product is dus ook beter beschermd. Vaak worden producten tijdens het versturen per ongeluk verkreukeld of verscheurd. Zit jouw product in een stevige kartonnen envelop? Dan is de kans dat dit gebeurt veel kleiner. Iedere envelop bevat daarnaast een plakstrip. De kartonnen envelop kan dus zeer gemakkelijk goed dichtgemaakt worden. Dankzij de stevigheid en veiligheid is de kartonnen envelop ideaal om belangrijke documenten of overeenkomsten mee te verzenden. Je ziet het: kartonnen enveloppen hebben talloze voordelen ten opzichte van andere verzendmethodes. Zeker qua stevigheid scoren ze erg hoog.

Andere kartonnen enveloppen en verpakkingen

Onze stevige kartonnen enveloppen zijn leverbaar in verschillende formaten. Maar wij hebben ook nog andere verzendverpakkingen. Wij zijn niet voor niets een echte specialist op het gebied van verzendmaterialen. Zo bieden wij onder andere boekverpakkingen van 217 x 155 mm en 378 x 295 mm en brievenbusdozen van 255 x 170 mm en 350 x 250 x 27 mm aan. Beiden zijn ideaal voor het verzenden van kleine producten. Ze zijn uitermate stevig en van bijzonder goede kwaliteit. En dat alles tegen een scherpe prijs! Een voordeel van de stevige kartonnen enveloppen, maar ook van de boekverpakkingen en brievenbusdozen, is dat ze meestal door de brievenbus passen. Dit scheelt aanzienlijk in de verzendkosten. En doordat de verpakkingen door de brievenbus passen, hoeft de ontvanger niet aanwezig te zijn. Hier geven veel mensen dan ook de voorkeur aan, want het pakket ligt gewoon op de deurmat, ook als de ontvanger niet aanwezig is.

Alternatieve verzendwijzen

Hebben jouw producten toch nog wat extra bescherming nodig? Dat kan! Breekbare producten kunnen het beste verpakt worden in een bubbelenvelop in plaats van in een kartonnen envelop. Iedereen is wel bekend met de bubbelenvelop, ook wel luchtkussen envelop genoemd. Deze enveloppen zijn aan de binnenzijde voorzien van een laagje noppenfolie. Deze transparante folie van halve luchtbelletjes beschermd de inhoud van de envelop erg goed. Met name cd’s en dvd’s worden verstuurd in luchtkussen enveloppen, maar ze zijn ook ideaal voor allerlei kleine, breekbare producten die verzonden moeten worden. Heb je een groter product? Voor grotere pakketten die niet in stevige kartonnen enveloppen passen, is het handig om gebruik te maken van verzenddozen. Wij hebben verschillende soorten en maten stevige verzenddozen in ons assortiment. Belangrijk is dan wel om breekbare producten in te pakken met noppenfolie. Natuurlijk vind je ook deze in onze webshop. Wikkel je product een aantal keren in de transparante folie. Dit geeft een zeer goede bescherming. Leg het in folie gewikkelde product vervolgens in de verzenddoos. Vergeet niet om de lege ruimtes van de doos op te vullen met opvulmateriaal. Dit is erg belangrijk. Je vult de doos totdat je product niet meer kan bewegen. Daarna kun je de doos dichtplakken en hij is klaar voor verzending. Ook als je iets wilt verzenden in een kartonnen envelop, is het aan te raden er een laagje noppenfolie om heen te draaien voor extra veiligheid.

Stevige kartonnen enveloppen kopen doe je bij Verpakgigant

Wij verzenden vrijwel alle bestellingen met PostNL. Is het volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas moet komen? Bij extreem grote leveringen maken we gebruik van een palletzending via een gespecialiseerde partij hiervoor. Kleine bestellingen die voor 15:00 uur besteld worden en die wij met PostNL kunnen verzenden, worden dezelfde dag nog verzonden. Vanwege onze samenwerking met PostNL zijn er geen verzendkosten verbonden aan jouw bestellingen binnen Nederland en België. Heb je een vraag of wil je een offerte op maat, bijvoorbeeld voor meerdere kartonnen enveloppen? Neem dan vooral contact met ons op!

072 202 91 79 Open chat