Toont alle 9 resultaten

Krimpfolie

Krimpfolie is een veelzijdig verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt in allerlei verschillende industrieën. Het wordt vaak gebruikt om producten te beschermen tijdens transport en opslag. Lees verder

Krimpfolie Icon

Krimpfolie kopen?

Ben je opzoek naar de goedkoopste krimpfolie? Dit materiaal is perfect voor het beschermen van jouw pallets of andere goederen. Dus mocht jouw bedrijf veel werken met pallets dan is het de manier voor het veilig versturen van zendingen. Wij hebben allerlei verschillende maten beschikbaar. Ben je benieuwd geworden? Lees dan vooral verder of kijk op onze website Verpakgigant.nl.

Krimpfolie functies

Krimpfolie is een veelzijdig verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt in allerlei verschillende industrieën. Het wordt vaak gebruikt om producten te beschermen tijdens transport en opslag, maar het kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen, zoals het verpakken van geschenken of het beschermen van meubels tijdens een verhuizing.

Voordelen
Een van de grootste voordelen van krimpfolie is dat het een zeer effectieve manier is om producten te beschermen tegen stof, vuil en vocht. Het materiaal is zeer sterk en duurzaam, waardoor het perfect is voor gebruik in ruwe omgevingen. Het is ook zeer flexibel en kan worden aangepast aan vrijwel elke vorm of grootte van het product dat je wilt verpakken. Een ander voordeel is dat het zeer transparant is, wat betekent dat je producten goed zichtbaar blijven terwijl ze zijn verpakt. Dit kan vooral handig zijn als je producten wilt verkopen in een winkel, omdat klanten het product kunnen zien zonder het uit de verpakking te hoeven halen.

Als je op zoek bent naar een manier om je producten te beschermen tijdens transport en opslag, dan is krimpfolie een uitstekende keuze. Het is niet alleen zeer effectief, maar ook betaalbaar en gemakkelijk in gebruik. Het is ook een duurzame oplossing, omdat het materiaal kan worden gerecycled en opnieuw gebruikt. Ben je opzoek naar krimpfolie voor je bedrijf, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je krimpfolie van hoge kwaliteit koopt, zodat je er zeker van kunt zijn dat het je producten goed zal beschermen. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat koopt, zodat het goed past bij het product dat je wilt verpakken.

Krimpfolie van hoge kwaliteit bestel je bij Verpakgigant.nl

Verpakgigant levert alleen hoge kwaliteit. Wij hebben allerlei verschillende maten beschikbaar. Zo variëren wij van 300 mm X 1000 m tot 550 mm X 840 m. Zo zit er voor iedere zending zijn eigen maat tussen. Ook bieden wij PVC krimpfolie aan. En ook dit varieert in maten van 250 mm X 360 m tot 450 mm X 560 m. Een voordeel hiervan is, is dat het bij lage temperaturen al krimpt.

Vandaag voor 15:00 bestellen is dezelfde dag al verzonden! Wij verzenden met DPD en PostNL. Binnen Nederland en België betaal je bij ons geen bezorgkosten. Benieuwd over hoeveel voorraad wij nog beschikken? Kijk dan vooral verder op onze pagina.

072 202 91 79 Open chat