Toont alle 2 resultaten

Verhuisdozen

Onze InPack® verhuisdozen zijn van topkwaliteit. We hebben ervoor gekozen om ons eigen merk te starten, omdat we hierdoor zeer voordelige verhuisdozen kunnen aanbieden. Zoals alles, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Verhuisdozen

Verhuisdozen van Verpakgigant

Sta je op het punt om te verhuizen? Dan zijn de verhuisdozen van Verpakgigant natuurlijk onmisbaar! Met een goede kwaliteit verhuisdoos zorg je ervoor dat jouw spullen op een veilige manier worden vervoerd. De verhuisdozen van Verpakgigant zijn namelijk van hoogwaardige kraftkwaliteit. Gemaakt van een dubbele CB-golf karton en ze zijn daarom geschikt voor professioneel gebruik.

Niet iedere verhuisdoos is hetzelfde. Er bestaat een groot verschil in de kwaliteit van verhuisdozen, dat je op het eerste oog misschien niet ziet. Daarom is het belangrijk om te weten welke types verhuisdozen er zijn, zodat je weet dat je de juiste koopt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je ze gaat gebruiken. Want, als het om kartonnen dozen gaat, is goedkoop soms duurkoop.

Standaard Verhuisdozen:

Dit zijn de meest verkochte verhuisdozen en hebben de laagste prijs. Deze dozen zijn gemaakt van enkellaags karton, wat gelijk het prijsverschil verklaart. Ze zijn goed te gebruiken voor het verpakken van lichtgewicht spullen zoals kleding, beddengoed en lichte huishoudelijke artikelen. Voor een doorsnee verhuizing dus wel geschikt, maar als je ook veel zwaardere spullen hebt niet. Ze zijn wanneer je veel zware spullen hebt niet goed stapelbaar. Want wanneer er te veel gewicht bovenop staat, kan de doos inzakken.

Je koopt onze standaard verhuisdozen al vanaf € 1,06 per stuk!

Dubbelgolf Kartonnen Verhuisdozen

Deze dozen hebben twee lagen golfkarton en zijn daardoor een flink stuk sterker en duurzamer dan de standaard enkellaags dozen. Deze verhuisdozen kun je gebruiken voor zwaardere items zoals boeken, servies, en kleine apparaten. Deze kartonkwaliteit biedt extra bescherming tegen stoten en is veel beter bestand tegen scheuren. 

Dit is de kwaliteit die je op Verpakgigant vindt, speciaal geschikt voor bedrijfsverhuizingen en langere afstand op opslagtijd. Onze Inpack® Verhuisdozen zijn ook met zware inhoud stapelbaar, ze kunnen vanwege de dubbel versterkte bodem een gewicht van zeker 50 kilo bevatten.

Je bestelt onze versterkte verhuisdozen al vanaf € 2,67 per stuk!

Speciale Verhuisdozen

Er zijn ook dozen voor heel specifieke doeleinden, zoals garderobedozen met een hangende stang voor kleding, of dozen met vakverdelers voor het veilig vervoeren van flessen wijn of breekbaar keukengerei. Deze dozen zijn vaak meestal een stuk duurder vanwege het speciale ontwerp. Ze bieden wel veel gemak en extra bescherming voor specifieke items.

Waar moet je op letten als je verhuisdozen koopt?

Hoe weet je dat je de juist verhuisdoos koopt? Bekijk onze tips:

  1. Neem sterke dozen: Gebruik dozen die niet in elkaar zakken van één druppeltje water. Een goede verhuisdoos moet sterk en goed stapelbaar zijn. Vooral de draagkracht van de doos is belangrijk. Omdat je ongetwijfeld ook zwaardere spullen wilt verhuizen heb je een dubbellaags kartonnen doos nodig. Een verhuisdoos die ongeveer 50 kilo kan houden, is over het algemeen een veilige keuze.
  2. Dubbele bodem: Neem verhuisdozen met een dubbele laag karton aan de onderkant. Dit geeft extra draagkracht en zorgt ervoor dat de bodem niet uitzakt wanneer je de doos optilt. Je wilt natuurlijk geen doos die plots opgeeft halverwege de trap.
  3. Handvaten: Neem een verhuisdoos met handige handvatten. Deze ogenschijnlijk kleine toevoegingen maken het dragen een stuk comfortabeler, zeker wanneer je zware dozen moeten tillen. Je vermindert de kans op een onhandige doos-dans terwijl je probeert een goede grip te vinden.
  4. Autolock doos: Neem een verhuisdoos met zelfsluitende bovenklep. Deze bovenkleppen bevatten allebei een inkeping die perfect in elkaar sluit. Wanneer je de doos dichtvouwt stuit de klep hierdoor vanzelf, waardoor je hem niet hoeft dicht te tapen. 
  5. Hergebruik: Een goede verhuisdoos zou jaren mee moeten kunnen. Soms gebruik je verhuisdozen voor de opslag van spullen, maar wanneer je ze strikt voor de verhuizing gebruikt, zou je ze niet gelijk weg moeten gooien omdat ze kapot zijn. Onze dubbelgolf kartonnen dozen zijn na het gebruik weer plat op te vouwen en op te bergen.

Hoeveel verhuisdozen heb ik nodig?

De hoeveelheid verhuisdozen die je nodig heb voor je verhuizing hangt natuurlijk van veel factoren af. Bijvoorbeeld hoeveel spullen je hebt en hoe groot jouw gezin is. Over het algemeen zijn er wel enkele richtlijnen waar je rekening mee kan houden op basis van de grootte van het huishouden:

  • Verhuis je alleen? In dit geval heb je natuurlijk niet heel veel dozen nodig in vergelijking met bijvoorbeeld een gezin. Maar waarschijnlijk heb je er wel meer nodig dan dat je denkt. Wij adviseren om uit te gaan van ongeveer 15 verhuisdozen per kamer.
  • Als je met twee personen verhuist hoef je niet perse uit te gaan van veel meer dozen. Denk hierbij dus aan ongeveer 15 verhuisdozen per kamer. Ga je voor het eerst samenwonen en kom je allebei uit een ander huishouden? In dit geval heb je waarschijnlijk meer spullen en dus meer dozen nodig. Denk hierbij aan ongeveer 20-30 dozen per persoon.
  • Als gezin heb je natuurlijk meer spullen. Een klein gezin heeft gemiddeld 60 tot 80 verhuisdozen nodig. Maak je deel uit van een groter gezin (vanaf 4/5 personen)? Houd er dan rekening mee dat je 80 tot 100 dozen nodig hebt.

Hoe moet je jouw kwetsbare spullen beschermen?

Wanneer je gaat verhuizen moet je extra aandacht geven aan jouw kwetsbare, meestal breekbare spullen. Met alleen een stevige verhuisdoos ben je er nog niet. 

Je kan jouw kwetsbare spullen het beste eerst inpakken met noppenfolie. Omwikkel jouw vazen, jouw glazen, maar ook jouw lampen in minimaal één laag noppenfolie. Voor grotere objecten kan je het beste twee of zelfs drie lagen folie gebruiken. 

Nadat je de artikelen in de folie hebt gerold, leg je deze naast elkaar in een doos, op een manier waarmee je de spullen fixeert. Hiermee voorkom je dat de spullen gaan schuiven. 

Vul de lege ruimtes ook op met een prop noppenfolie, zodat alles goed op zijn plaats blijft en de inhoud beschermd is tegen schokken.

Zorg er voor dat op de doos duidelijk staat aangegeven dat de inhoud breekbaar is. Op Verpakgigant kan je ook speciale waarschuwingstape vinden, met de opdruk breekbaar.

Maak jouw verhuisdoos niet zwaarder dan 50kg

Onze verhuisdozen kunnen wel meer gewicht bevatten dan 50kg, daar ligt het niet aan. Maar je moet de dozen ook tillen en op elkaar stapelen. Dan wordt het ineens heel erg lastig als jouw doos zwaarder dan 50kg is. Ook wanneer je met een professionele verhuizer werkt is dit aan te raden.

Je kan namelijk niet van de verhuizers verwachten dat ze uitzonderlijk zwaar moeten tillen. De meeste verhuizers kunnen ongetwijfeld zwaarder tillen, maar je vergroot de kans op ongelukken met onnodig zware dozen. Want de dozen moeten meestal één of meerdere trappen op- en afgetild worden. Dat is zwaar werk en je wilt ervoor zorgen dat dit zo veilig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Inpack® verhuisdozen

Onze verhuisdozen zijn te gebruiken door zowel particulier en verhuisbedrijf. Dit is omdat wij versterkte dubbellaags kartonnen dozen aanbieden. Wij bieden daarom één formaat verhuisdoos aan (492 x 306 x 360 mm).

Verhuisdozen
Een Verhuisdoos van InPack is zeer sterk en messcherp geprijsd

Door de sterkte van de doos ben je er van verzekerd dat jouw spullen heelhuids in je nieuwe huis aankomen. De dozen zijn uiteraard geschikt voor hergebruik, dus als verhuisbedrijf kan je hier ook zeker gebruik van maken!

Ze kunnen voor en na het gebruik altijd gemakkelijk worden opgeslagen, de dozen worden namelijk plat geleverd. Wellicht dat je over een paar jaar weer gaat verhuizen of dat een kennis of familielid de dozen ook kunnen gebruiken.

De verhuisdoos van Verpakgigant is erg eenvoudig in gebruik. De doos heeft een automatische vouwbodem en hoeft niet afgesloten te worden met tape. Door de handige en vooral sterke bodem bespaar je een hoop tijd met het vouwen van de dozen en scheuren deze ook niet zomaar uit.

De Inpack® verhuisdoos is erg sterk. Door de zware kwaliteit bieden de dozen extra stevigheid en zijn ze makkelijk te dragen door de handgrepen aan beide kanten. Hierdoor kunnen er zware spullen worden vervoerd in onze verhuisdozen.

Daarnaast zijn de dozen gemakkelijk te sluiten en te openen, dit dankzij de sterke bodemconstructie. Bij het gebruik van de verhuisdozen is geen verpakkingstape nodig. Verhuis je veel breekbare spullen? Dan raden wij je aan om deze in te wikkelen met noppenfolie.

Verhuisdozen bedrukken

Ben je een professioneel verhuizer? Dan hoeven wij jou niet uit te leggen waarom de kwaliteit van verhuisdozen zo belangrijk is.

Maar als je het echt goed wilt aanpakken, dan is het natuurlijk erg mooi wanneer jij jouw verhuisdozen bedrukt met jouw bedrijfsnaam of logo. Hiermee kan je mooi reclame maken voor jouw verhuisdiensten. 

Ook zijn jouw verhuisdozen goed te onderscheiden van andere verhuisdozen, zodat je ze na een geslaagde verhuizing terug krijgt. En mocht er toch ergens eentje achterblijven? Dan is dat mooi jouw visitekaartje in huis van jouw of potentiële klanten.

Vraag een offerte aan voor bedrukte dozen

Goedkope verhuisdozen bestel je bij Verpakgigant!

Onze versterkte verhuisdoos bestel je al vanaf €3,19! Ben je op zoek naar een ander soort verhuisdoos en kan je deze niet vinden op onze site? Dat hoeft uiteraard geen probleem te zijn. Wij helpen je graag goed voorbereid te zijn om naar je nieuwe woning te verhuizen. Neem contact met ons op zodat wij een alternatief voor je kunnen vinden! Je kan ons telefonisch bereiken via 072 202 91 79 of per mail via support@verpakgigant.nl.

Verpakgigant.nl levert de beste verhuisdozen voor een lage prijs. Hier koop je goedkope verzenddozen, zonder bezorgkosten of orderkosten. Bij Verpakgigant.nl weet je voordat je bestelt al waar je aan toe bent, dat vind je niet overal. Voor bestellingen binnen Nederland en België rekenen we geen verzendkosten! Wij verzenden artikelen uitsluitend met PostNL, tenzij de ordergrootte geschikt is voor een palletzending.

072 202 91 79 Open chat