Enig resultaat

Waarschuwingstape

Met de waarschuwingstape, ook wel breekbaar tape genoemd, laat je de vervoerders zien dat jouw zending breekbaar is. Bestel de waarschuwingstape van Verpakgigant en verzend je pakketten met een gerust hart! Lees verder

Waarschuwingstape Icon

Waarschuwingstape voor breekbare zendingen

Als eigenaar van een webshop wil je er zeker van zijn dat de producten die je verzendt veilig en onbeschadigd aankomen bij de klant. Het gebruik van waarschuwingstape, ook wel breekbaar tape genoemd, is daarom essentieel bij het verzenden van kwetsbare voorwerpen en materialen. Het biedt niet alleen een visuele herinnering aan de verzender en de ontvanger om voorzichtig om te gaan met het pakket, maar het biedt ook extra bescherming voor de inhoud tijdens transport. Bestel daarom voordelig breekbaar tape en verzend je pakketten met een gerust hart!

Eigenschappen van onze fragile tape

De breekbaar tape op Verpakgigant.nl is van hoge kwaliteit, maar tevens ook beschikbaar voor een goedkope prijs. De tape bestaat uit het materiaal PP, wat een afkorting is voor polypropyleen. PP-Tape is vandaag de dag de meest gebruikte tape, wat vooral komt door het prijsverschil met de PVC-Tape. Buiten dit gegeven om is de tape ook zeer stijf, waardoor je de waarschuwingstape gemakkelijk kan afscheuren. Ben je van plan een doos met hierop de breekbaar tape, langdurig op te slaan? Dan raden wij je absoluut aan om gebruik te maken van deze PP-Tape. Deze tape heeft een uitstekende weerstand tegen zonnestralen en veroudering. Hierdoor verandert de bedrukking niet en is het dus perfect voor langdurige opslag!

Daarnaast zijn er ook een aantal verschillende lijmsoorten voor de rollen fragile tape. Onze rollen beschikbaar op deze pagina, hebben een laag acryllijm. Dit soort lijm is gemaakt op basis van water en zorgt er dus voor dat de tape goed bestand is tegen uv-straling, extreme temperaturen en vocht. Verzend je veel producten waarbij je de waarschuwingstape gebruikt? Maak het jezelf dan gemakkelijk met een tape dispenser! Door gebruik te maken van een dispenser zorg je ervoor dat het afrollen van de tape perfect verloopt en versnel je ook nog eens de handling van je zendingen.

Waarom is het belangrijk om breekbaar tape te gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om breekbaar tape te gebruiken. Ten eerste biedt de tape een visuele en vooral duidelijke herinnering voor de verzender, ontvanger en eventuele transportbedrijven om voorzichtig om te gaan met het pakket. Door het opvallende ontwerp met de duidelijke waarschuwing "breekbaar" erop, worden ze gewaarschuwd dat de inhoud van het pakket extra zorgvuldig behandeld moet worden. Dit kan helpen bij het voorkomen van onnodige schade of breuken tijdens het transport.

Ten tweede, waarschuwingstape is speciaal ontworpen om kwetsbare spullen te beschermen. Het tape is gemaakt van een stevig materiaal en heeft een sterke kleefkracht, wat ervoor zorgt dat het goed hecht aan het oppervlak van het pakket. Hierdoor blijft het tape goed zitten tijdens transport en biedt het bescherming tegen schokken, stoten en andere vormen van impact die het pakket onderweg kan ondergaan. Hierbij is het wel belangrijk om de juiste soorten opvulmaterialen toe te voegen aan jouw zending.

Ten derde biedt het gebruik van breekbaar tape extra gemoedsrust voor zowel de verzender als de ontvanger. Door het gebruik van het tape weet de verzender dat zijn of haar pakket veilig is verpakt en beschermd tijdens transport. Voor de ontvanger geeft het tape aan dat het pakket met de grootste zorg is behandeld en dat de inhoud zonder schade is aangekomen. Het gebruik van fragile tape kan daarom ook bijdragen aan de reputatie van jouw bedrijf. Door te investeren in de juiste verpakkingsmaterialen, toon je aan dat je oog hebt voor detail en dat je bereid bent te investeren in de tevredenheid van jouw klanten.

Groothandel in fragile tape

In deze productcategorie vind je verschillende soorten breekbaar tape die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen zijn om schokken en trillingen tijdens transport te weerstaan. Zo kun je kiezen uit verschillende breedtes, lengtes en kleuren tape. Ook zijn er varianten beschikbaar met extra sterke lijm en waterbestendigheid.

Het kopen van waarschuwingstape is zeer eenvoudig en kan online worden gedaan. In deze productcategorie vind je verschillende soorten breekbaar tape die je voordelig kunt bestellen. Wij kunnen je altijd een zeer voordelige prijs bieden omdat wij een groothandel zijn in verpakkingsmaterialen. Bestel nu jouw goedkope verpakkingstape breekbaar en bescherm jouw kwetsbare voorwerpen tijdens transport!

Breekbaar Tape bestel je op Verpakgigant.nl!

Op Verpakgigant bestel je goede kwaliteit waarschuwingstape tegen de laagste prijs. Het is dus zeker niet noodzakelijk om de dichtstbijzijnde bouwmarkt te bezoeken om een rolletje breekbaar tape te kopen. Als je de rollen tape vandaag bij ons besteld voor 15:00, verzenden wij het dezelfde nog. Hier komen uiteraard geen order- en verzendkosten bij kijken.

Goedkope verpakkingstape breekbaar bestel je veilig en snel bij Verpakgigant, dit al vanaf €2,20 per rol!  Maar dit is natuurlijk niet de enige bedrukte tape die je op Verpakgigant.nl kan bestellen, wij kunnen namelijk voor een kleine meerprijs bedrukte tape leveren met jouw bedrijfskleuren en logo! Interesse? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, ons vriendelijke team staat graag voor jou klaar.

072 202 91 79 Open chat