Producten > Beschermmateriaal > Noppenfolie

Noppenfolie

Bekijk producten Open chat
Noppenfolie

Noppenfolie koop je op Verpakgigant!

Ben je van plan om kwetsbare producten te verpakken en te verzenden? Bestel dan de sterke noppenfolie van Verpakgigant.nl! Dit materiaal, dat ook wel bubbeltjesplastic of luchtkussenfolie wordt genoemd, biedt namelijk een ontzettend goede bescherming. Bij Verpakgigant kun je rollen bestellen met een lengte van 100 meter en een breedte van 50, 100, 150 of zelfs 200 centimeter.

Ben je dus van plan om te gaan verhuizen of wil je breekbare artikelen verzenden? Dan ben je bij Verpakgigant aan het juiste adres, want met een rol nopjesfolie worden jouw breekbare artikelen stevig ingepakt en dus veiliger verzonden. Ideaal voor bijvoorbeeld een verhuizing. Bestel vandaag nog en laat je verwonderen door dit veelzijdige product!

Waarvoor gebruik je noppenfolie?

Noppenfolie – ook wel bekend als bubble wrap – is één van de meest functionele verpakkingsmaterialen dat ooit is gemaakt. Het is een elastisch en transparant kunststof materiaal, dat eenvoudig te gebruiken is en optimale bescherming biedt aan breekbare voorwerpen. In de folie zijn namelijk kleine luchtbelletjes verwerkt in de vorm van halve bollen, welke dienen als beschermende laag. Je kunt noppenfolie erg goed gebruiken als isolatiemateriaal. We hebben ook een mooie handleiding geschreven over hoe je noppenfolie gebruikt

Ook onze luchtkussen enveloppen zijn voorzien van eenzelfde laag luchtkussenfolie. Het is natuurlijk een van de bekendste bescherm- en opvulmaterialen. Dit is te danken aan de handige productvoordelen, die wij voor het gemak, voor je hebben samengevat:

  • Licht van gewicht – Bespaar gemakkelijk op de verzendkosten.
  • Flexibel – Of jouw product nu rond of vierkant is, de noppenfolie kan zich om iedere vorm heen werken.
  • Verschillende formaten rollen – Voor iedere klant hebben wij een oplossing! Ons kleinste formaat is 5 meter lang en ons grootste formaat 100 meter.

De folie bestaat uit verschillende aparte luchtkamers waardoor het een hoge beschermingswaarde heeft. Door deze luchtkamers in de noppenfolie worden veel stootjes van buitenaf gedempt. Door deze extra sterke bescherming kan je veilig jouw producten verzenden.

Bovendien wordt het door veel mensen gezien als een wegwerpproduct, echter is dit helemaal het geval niet. Het bubbelplastic beschikbaar op deze pagina is een duurzaam verpakkingsmateriaal. Het wordt standaard al geleverd bestaande uit 30% gerecycled materiaal. En daarnaast is het uiteindelijk 100% recyclebaar als het op de juiste manier wordt gescheiden. Om dit gegeven te onderbouwen, leggen wij je graag uit hoe het productieproces verloopt.

Verschillende varianten luchtkussenfolie

Ons aanbod bestaat momenteel uit 8 verschillende soorten noppenfolie en dit kan je allemaal tegen de laagste prijs verkrijgen! De verschillen zitten voornamelijk in de formaten. Maar welke formaten zijn het meest gebruikelijk?

We hebben zowel noppenfolie met kleine noppen, als folie met grote noppen. Daarnaast kunnen we het ook in verschillende sterktes en (gerecyclede) materialen bieden. Ben je benieuwd welke uitvoering het beste bij jouw zendingen past? Mail ons!

Door ons brede aanbod is het dus zeker niet noodzakelijk om de dichtstbijzijnde bouwmarkt te bezoeken om een rol bubbelplastic te kopen. Wij proberen de tarieven van onze rollen altijd zo voordelig mogelijk voor jou te houden. Wij verrekenen daarom ook geen verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland en België. Is de bestelling echter te groot voor een normale verzending? Dan spreken wij van een palletzending, hiervoor schakelen we wel een ander bezorgbedrijf in.

Goedkope noppenfolie bestellen

Om toch goedkope noppenfolie te blijven garanderen, bieden we bij bestellingen van meer dan tien rollen een prijs op maat aan. In dat geval raden we je aan om een offerte aan te vragen. Je hoeft enkel je gegevens in te vullen en de bestelling door te geven, wij doen voor jou de rest. Plaats je je bestelling vandaag voor 15:00? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, ons vriendelijke team staat graag voor jou klaar.

Bubbeltjesplastic, Bubbelfolie, Luchtkussenfolie of Noppenfolie

Noppenfolie wordt ook heel vaak bubbeltjesplastic genoemd. Of Bubbelfolie, Luchtkussenfolie, en nog veel meer varianten. Het gaat hier altijd om hetzelfde product, namelijk een plastic folie die luchtkussentjes bevat die veel stootkracht opvangt.

 

Veel gestelde vragen

Leuk dat je het vraagt! Wij kwamen erachter dat we de afname van gerecyclede materialen konden vergroten door dit goedkoper aan te bieden dan de standaard variant. Wij willen namelijk graag een rol spelen in de verduurzaming van de verpakkingsindustrie en dat kunnen wij dus op deze manier doen.

072 202 91 79 Open chat

Toont alle 12 resultaten