Maak kennis met Verpakgigant

Verpakgigant is dé online verpakkingsgroothandel voor zowel kleine als grote bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve verpakkingsmaterialen tegen betaalbare prijzen. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor ieder wat wils!

Verpakgigant.nl is in 2016 begonnen als Luchtkussengigant.nl. In de jaren zijn wij hard doorgegroeid in ons assortiment én in aantal klanten. Onze duizenden tevreden vaste klanten genieten van topkwaliteit, messcherpe prijzen en superservice.

Leer ons team kennen

Wij zijn jouw totaalleverancier!

Verpakgigant.nl is dé online winkel voor zowel kleine als grote bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige verpakkingsmaterialen tegen betaalbare prijzen. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar dozen, tape, enveloppen of andere verpakkingsbenodigdheden, op Verpakgigant.nl vind je het allemaal.

  • Betaalbare prijzen
  • Uitgebreid assortiment

Bekijk de mogelijkheden
Groepsfoto Verpakgigant.nl

Reviews & onze prijzenkast

Verpakgigant is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en het aantal tevreden kanten ook. Onze klanten zijn vooral erg tevreden over onze snelle service, de kwaliteit van onze producten en bovendien ook de scherpe prijzen.

Beoordeel ons
Offerte aanvragen

Ons eigen merk InPack®

InPack is het nieuwe kwalitatieve huismerk op Verpakgigant.nl en daarmee brengen we wat pit in de wereld van verpakkingen! Bij ons draait alles om eerlijke prijzen, topkwaliteit, duurzame keuzes en snelle leveringen.

Ontdek InPack®

Ons geweldige team

In de afgelopen jaren is het team van Verpakgigant.nl flink uitgebreid. Ben je benieuwd wie jouw bestellingen inpakt, facturen verwerkt of wie deze pagina heeft opgemaakt? Maak in dat geval kennis met ons enthousiaste team!

Maak kennis

Maak kennis met Verpakgigant

Wij zijn Verpakgigant.nl! Wij leveren kwalitatieve verpakkingsmaterialen voor gigantisch lage prijzen! Benieuwd naar onze beste producten? Bekijk dan onze gloednieuwe video op YouTube!

072 202 91 79 Open chat