Toont alle 14 resultaten

Coex Verzendzakken

Coex Verzendzakken worden vaak Coex zakken of plastic verzendzakken genoemd. Ze zijn de beste keuze om niet breekbare producten of kleding mee te verzenden. Op Verpakgigant vind je vele maten verzendzakken van coexplastic, allemaal topkwaliteit. Voordelig geprijsd, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Plastic Verzendzakken Icon

Wat zijn Coex verzendzakken?

Coex verzendzak, of coex zak is de officiële naam voor een dubbellaags plastic verzendzak. Door de meeste mensen wordt dit type zak plastic verzendzak, webshopzak of kledingzak genoemd. 

Een coexzak is de ideale manier om specifieke producten mee te verzenden, zoals kleding en andere niet-breekbare producten.

Coex verzendzakken zijn voor veel webwinkels de favoriete keuze omdat ze er sterk zijn, én erg goedkoop. 

Wat zijn de voordelen van een Coex verzendzak?

Wanneer je jouw niet breekbare product verstuurd met een coex verzendzak, komt dit veilig aan omdat een deze zak erg stevig van kwaliteit is.

Je kunt met een Coexzak jouw producten ook discreet versturen, omdat de zak ondoorzichtig is. Coex verzendzakken hebben een witte buitenkant en een donkere binnenkant.  

Ook kan niemand de zak openmaken zonder dat de zak beschadigd. Dit komt door de handige plakstrip deze plastic verzendzak heeft. Je ziet dus meteen of iemand geprobeerd heeft de zak te openen.

Coex zakken zijn makkelijk te openen, omdat zijn voorzien van een scheurstrip. Ook als je de zak openmaakt bij de scheurstrip, zal de zak niet meer dichtgemaakt kunnen worden zonder dat dit zichtbaar is. Wel zo veilig!

Een andere belangrijk punt is dat de Coex plastic verzendzakken vuil- en waterafstotend zijn. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot verzenddozen.

Misschien is het allergrootste voordeel wel de prijs, je kan al een verzendzak bestellen vanaf € 0,05 per stuk. Een verzenddoos begint vanaf € 0,18 per stuk, dat is een groot verschil.

Met al deze voordelen is een coexzak hét favoriete verpakkingsmateriaal van veel webwinkels.

Coex zakken passen door de brievenbus

Wist ook dat coex verzendzakken meestal door de brievenbus passen? Dat scheelt in de de verzendkosten, want die zijn een stuk ager als het door de brievenbus past. Daarnaast hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om zijn of haar pakket te ontvangen. Je zou denken dat dit wel alle voordelen van Coex verzendzakken zouden zijn. Toch hebben we er nog één in petto voor je.

Het gebruiksgemak van Coex zakken

Het grootste voordeel is van deze verzendzakken is misschien wel de snelheid waarmee je je producten kan inpakken. Een coexzak is meteen klaar voor gebruik. Je stop je product in de zak en plakt de handige en stevige plakstrip dicht. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is een label afdrukken en klaar is je pakket!

Coex Verzendzakken bedrukken

bedruke verzendzakken

Wil jij net als H&M, Zalando of Jeansdirect.nl een goede indruk maken op jou

 klanten? Geef dan je jouw coexzak een eigen bedrukking! Hiermee kom je erg professioneel over op jouw klanten. Zeker wanneer je een origineel eigen ontwerp hebt kan je een goede indruk maken!

Bij Verpakgigant kan je jouw coexzakken bedrukken vanaf oplages van 10.000 stuks. Vanaf deze staffel is het prijstechnisch interessant om gepersonaliseerde webshopzakken te bestellen. 

Met een mooi bedrukte coexzak maak je van jouw verpakkingsmateriaal een marketinginstrument. Dit levert grote herkenning en klanttevredenheid op. Dat is goed voor jouw merkbekendheid en dus ook voor de bestellingen!

Vraag een offerte aan voor bedrukte verzendzakken

072 202 91 79 Open chat