Toont alle 6 resultaten

Kalenderverpakkingen

Heb je kalenderverpakkingen nodig om grote, platte producten te verzenden zoals bijvoorbeeld een schilderij of natuurlijk gewoon een kalender? Veel grote, platte producten kunnen gemakkelijk worden vervoerd met de kalenderverpakking. Dit dankzij de handige omslagklepjes aan de zijkanten. Lees verder

Kalenderverpakkingen Icon

Kalenderverpakkingen 

Heb je kalenderverpakkingen nodig om grote, platte producten te verzenden zoals bijvoorbeeld een schilderij of natuurlijk gewoon een kalender? Veel grote, platte producten kunnen gemakkelijk worden vervoerd met de kalenderverpakking. Dit dankzij de handige omslagklepjes aan de zijkanten. De omslagklepjes geven de kalenders in de hoekjes extra bescherming, zodat deze niet dubbelvouwen.

Een kalender hangt voor een lange tijd op een zichtbare plek. Daarom is het belangrijk dat de kalender netjes blijft, vooral tijdens de transport. Dit kan met de kalenderverpakking, dit is namelijk een stevige golfkartons verpakking, die ervoor zorgt dat de kalenders kreukvrij aankomen. De kalenderverpakkingen van Verpakgigant.nl zijn zeer stevig doordat de verpakking bestaat uit 5 panelen. Daarnaast zijn de kalenderverpakkingen ook nog eens gemaakt van hoogwaardig FSC-gekeurd golfkarton.

Momenteel zijn de kalenderverpakkingen verkrijgbaar in 6 verschillende formaten. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Dan helpen wij je graag verder via de chat hier rechtsonder in je scherm!

Verpakkingsmaterialen bestel je op Verpakgigant.nl!

Heb je alle informatie kunnen vinden die je zocht over dit product en sta je op het en wil je eventueel wat bestellen? Dan willen wij je alvast bedanken voor het bestellen bij ons! Alle orders die vandaag voor 15:00 handelen wij meteen af, zodat het dezelfde dag nog mee kan met een van onze vervoerders. Alle verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld luchtkussen enveloppen of verpakkingstape, worden altijd gratis geleverd in Nederland & België!

Ben je van plan de kalenderverpakkingen in grotere aantallen te bestellen? Dan profiteer je op Verpakgigant.nl van mooie staffelkortingen. Staat het aantal verpakkingsmaterialen die jij wil bestellen niet tussen de staffels? Dan helpen we je graag verder via ons offerteformulier.

072 202 91 79 Open chat