Producten > Magazijn & Kantoor

Kantoor & Magazijn

Op Verpakgigant vind je ook scherp geprijsde artikelen voor in het kantoor en magazijn. Zoals onze verpakkingstape, verzend labels en pallets. Wij bieden voordelige en vooral handige toebehoren aan, zoals onze eigen merk Inpack® Tape Dispenser

 Lees verder

Bekijk producten Open chat
Tape

De meest bestelde kantoor- en magazijnartikelen 

Magazijn- en Kantoorartikelen bestellen

Als Groothandel voor verpakkingsmateriaal willen wij onze klanten volledig kunnen bedienen. Daarom vind je naast onze magazijnartikelen ook nog eens kantoorartikelen, zodat je alles gemakkelijk op één adres kunt bestellen.

Verpakkingstape

Heb je veel pakketten te verzenden en wil je dit proces versnellen? Sluit jouw pakketten af met onze voordelige verpakkingstape. De tape die wij aanbieden op Verpakgigant is van Acryl. Acryl tape is onder andere zuinig, ecologisch, het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen dit is dus ideaal voor langdurige en koude opslag. De tape laat dus zelden los bij bijvoorbeeld lage temperaturen.

Je kan voor het gebruik van onze verpakkingstape een Tape Dispensers kiezen voor het sluiten van jouw verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld een van onze Amerikaanse Verzenddozen. Onze InPack® Dispenser blijft bij regelmatig gebruik comfortabel door de speciale handgreep. De metalen structuur maakt onze Tape Dispenser zeer stevig.

Onze Tape Dispensers hebben een tapegeleider uit metaal waardoor het afrollen van de tape perfect verloopt. De snelheid van het afrollen van de tape stelt u in met de regelbare rem. Een gehard stalen mes met zeer scherpe tanden snijdt de tape probleemloos en netjes af. Daarnaast is onze eigen merk Tapedispenser nog eens messcherp geprijsd, waarschijnlijk de beste koop die je kunt vinden!

Verzendlabels

Een verzendlabel is nodig om een pakketje te kunnen bezorgen, maar ook om pakketjes te kunnen scannen en volgen. Bovendien kan een verzendlabel soms dienen als bewijs dat jouw zending kwijt is geraakt. Om deze redenen alleen al is het belangrijk dat jij sterke en betrouwbare verzendetiketten gebruikt voor jouw verzendingen.

Moet jij op dagelijkse basis verzendetiketten uitprinten omdat je bijvoorbeeld werkzaam bent bij een E-commerce bedrijf of webshop? Dan wil je dit natuurlijk op de meest gemakkelijke en voordelige manier kunnen doen. Met onze labelprinter print jij in een razendsnel tempo je (verzend)labels uit.

 

Veel gestelde vragen

Jazeker! We bieden bijvoorbeeld waarschuwingstape aan voor breekbare producten, maar je kunt ook tape bestellen met jouw eigen bedrukking. Daarmee kan je jouw dozen een extra professionele uitstraling geven!

072 202 91 79 Open chat

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond