Resultaat 1–24 van de 88 resultaten wordt getoond

Dubbelgolf Vouwdozen

Dubbelgolf Vouwdozen zijn Amerikaanse vouwdozen van dubbellaags karton, dus dit zijn sterke dozen! Op Verpakgigant vind je vele formaten Dubbelgolf Vouwdozen van topkwaliteit. Messcherp geprijsd, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Dubbelgolf Vouwdozen Icon

Dubbelgolf Verzenddozen

Kartonnen verzenddozen met een dubbelgolf kwaliteit zijn over het algemeen sterkere dozen in vergelijking met Enkelgolf verzenddozen. De dubbelgolf verzenddozen kunnen dus gebruikt worden voor de zwaardere verpakkingsdoeleinden. Dit kan tot ongeveer 100 kilo. Het sterke golfkarton zorgt ervoor dat al jouw producten zonder beschadigingen aankomen bij de klant.

De dubbelgolf verzenddozen zijn, zoals de meeste verzendoplossingen van Verpakgigant, erg gemakkelijk in gebruik. Het eenvoudige gebruik van de dozen kan natuurlijk van positieve invloed zijn wat betreft de productiesnelheid in het magazijn. De dubbelgolf verzenddozen kunnen aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen worden. Doordat het golfkarton van deze verzenddoos maar op één manier kan plooien, zorgt dit ervoor dat de doos zijn vorm goed behoudt. Onze verzenddozen worden bij ons op een milieuvriendelijke, eenvoudige en voordelige wijze op grote schaal geproduceerd (FSC gecertificeerd). Hierdoor kunnen wij de verzenddozen voor een zeer scherpe prijs aan jou aanbieden!

FSC gecertificeerde verzenddozen

Alle dubbelgolf verzenddozen op Verpakgigant.nl zijn te herkennen aan hun typenummer: Fefco 0201. Daarnaast beschikken alle dozen ook over een FSC-certificering. Maar wat is een FSC-certificering en wanneer krijg je deze? Deze certificering word afgegeven aan milieuvriendelijke producten. Het karton waar de dubbelgolf verzenddozen van worden gemaakt bestaan vaak uit hout. Als je dozen besteld met een FSC-keurmerk is het karton afkomstig uit een FSC-bos. De FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer. Verantwoord bosbeheer houdt in dat er op een ecologische, sociale en economische wijze rekening wordt gehouden met het bos.

Wanneer je producten gaat verzenden wil je natuurlijk dat deze in goede conditie aankomen bij je klanten. Daarom wil je ervoor zorgen dat je de dozen netjes afsluit met sterke verpakkingstape of met waarschuwingstape. Verzend je breekbare producten, zoals servies? Wikkel dan je producten in met noppenfolie. Momenteel bieden wij al veel verschillende formaten aan, vanaf 188 x 188 x 177 mm tot aan 700 x 500 x 500 mm.

Dubbelgolf Verzenddozen bestel je op Verpakgigant.nl!

Heb je alle informatie kunnen vinden die je zocht over dit product en sta je op het punt om deze te bestellen? Dan willen wij je alvast bedanken voor het bestellen op onze website! Alle orders die doordeweeks voor 15:00 besteld worden handelen wij zo snel mogelijk af, zodat het dezelfde dag nog mee kan met een van onze vervoerders. Alle verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld verzendkokers of waarschuwingstape, worden altijd gratis geleverd in Nederland & België!

Ben je van plan de Dubbelgolf Verzenddozen te bestellen? Dan profiteer je op Verpakgigant.nl van mooie staffelkortingen. Staat het aantal verpakkingsmaterialen die jij wil bestellen niet tussen de staffels? Dan helpen we je graag verder via ons offerteformulier.

072 202 91 79 Open chat