Verzendzakken bedrukken

Coex Verzendzakken bedrukken?

Wil je je zendingen persoonlijker maken met bijvoorbeeld een leuke boodschap voor de klant? Vraag dan nu je bedrukking aan!

Bel ons Mail ons Terugbelverzoek
Coex Verzendzakken bedrukken

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan:

  FB01 - 175 x 255

  FB02 - 225 x 325

  FB03 - 240 x 350

  FB04 - 325 x 425

  FB05 - 350 x 450

  FB06 - 400 x 500

  FB07 - 450 x 550

  FB08 - 550 x 770

  FB09 - 600 x 900

  Op maat gemaakt

  Wil je met jouw zendingen nog meer indruk maken bij jouw klanten? Of wil je ervoor zorgen dat jouw zendingen herkenbaar zijn tijdens de drukke dagen, zoals Sinterklaas en Kerstmis? Laat dan jouw verzendzakken bedrukken! Vanaf een bestelling van 10.000 stuks verzendzakken kunnen we bij Verpakgigant al voor je aan de slag met bedrukking. Wij zullen er voor zorgen dat jouw bedrijfslogo en/of kleuren straks op al die kleding verzendzakken worden bedrukt! Want wie wilt er nou geen bedrukte verzendzakken waar jij je klanten helemaal mee inpakt? Wil je liever eerst een voorbeeld ontvangen van een bedrukte verzendzak voor kleding? Dat kan! Vraag gerust een sample aan van een bedrukte zak en oordeel zelf over de kwaliteit!

  Voor het bedrukken van verzendzakken zijn veel mogelijkheden beschikbaar, geen kleur of logo is voor ons te gek! Zoals op onderstaande afbeelding te zien is, zijn zo goed als alle kleuren mogelijk voor bedrukking. De verzendzakken kunnen ook aan beide zijdes bedrukt worden! Wil jij nu ook jouw klanten verrassen met een bedrukte verzendzak? Laat dan jouw verpakkingsmaterialen bedrukken bij Verpakgigant! Heb je zelf wellicht al een idee voor het ontwerp? Of misschien nog helemaal niet? Wij helpen je in elk geval graag verder!

  Wat zijn bedrukte verzendzakken?

  Met de verzendzakken, veelal ook kledingzakken genoemd, van Verpakgigant kun je allerlei soorten producten verzenden. Door gebruik te maken van verzendzakken voor het versturen van kleine kledingstukken, sieraden of bijvoorbeeld schoenendozen is het voor jou mogelijk om de verzendkosten enorm te drukken. Kleding verzendzakken, die officieel te naam staan als Coex verzendzakken, zijn sterke plastic zakken die bovendien waterafstotend zijn. Wordt er op een normale manier gebruik gemaakt van deze soort verzendzakken? Dan is het vrijwel onmogelijk dat deze scheuren, wat namelijk wel regelmatig voor komt bij kartonnen verpakkingen. Alleen dit bespaart je al een hele hoop retourneringen! Verzendzakken kan je op meerdere manieren bedrukken:

  • Verzendzakken met eigen logo
  • Verzendzakken met print

  Vanwege de stevige plakstrip zijn onze bedrukte verzendzakken ook zeer eenvoudig te gebruiken. Deze strip zorgt er tevens ook voor dat de verpakking ongeopend aankomt bij de klant. De bedrukte verzendzakken van Verpakgigant zijn daarnaast ook nog eens volledig diefstalbestendig. Vanwege de zwarte bedrukking aan de binnenzijde van de verzendzakken is het namelijk onmogelijk om te zien wat er in de verpakking zit. Qua bedrukking is er veel mogelijk, laat daarom jouw verzendzakken webshop drukken!

  Brievenbusverpakkingen

  Coex verzendzakken 175 x 255

  Vanaf 5 cent

  Brievenbusverpakkingen

  Coex verzendzakken 240 x 350

  Vanaf 7 cent

  Coex Verzendzakken

  Coex verzendzakken 350 x 450

  Vanaf 12 cent

  Coex Verzendzakken

  Coex verzendzakken 450 x 550

  Vanaf 18 cent

  De verzendzakken met logo gebruiken

  Door het lichte gewicht, gecombineerd met de stevigheid, zijn ze perfect voor het verzenden van kleine kledingstukken en sieraden. Maar door onze verschillende formaten kunnen er ook producten van grotere formaten worden verzonden! Door het lichte gewicht, gecombineerd met de stevigheid, zijn onze bedrukte verzendzakken zeer geschikt voor het verzenden van kleine kledingstukken en sieraden. Bij Verpakgigant is het echter ook mogelijk om producten van grotere formaten te versturen. Wij kunnen namelijk plastic verzendzakken bedrukken in talloze verschillende formaten. Denk hierbij als voorbeeld aan een schoenendoos of zelfs een gehele winterjas. Doordat onze verzendzakken voor verschillende toepassingen te gebruiken zijn, zijn onze bedrukte verzendzakken voor veel Fulfilment centra en webshops een handige uitkomst! Het enige nadeel van de Coex verzendzakken is dat deze structureel redelijk los van vorm zijn, waardoor ze minder goed te gebruiken zijn voor het verzenden van kwetsbare producten. Bij Verpakgigant hebben we hier echter wel verscheidene oplossingen voor. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment van opvulmaterialen. Tot slot zal diefstal vrijwel niet voor komen, dat komt doordat al onze verzendzakken kleding (eventueel met logo) ondoorzichtig zijn. Men kan dus niet zien welk product in de verzendzakken wordt verstuurd. Ben je benieuwd naar al onze formaten? Bekijk dan ons volledige assortiment coex verzendzakken.

  Waarom jouw verzendzakken laten bedrukken bij Verpakgigant?

  Bij Verpakgigant helpen we met ons beste verpakkingsadvies graag iedereen op het gebied van verpakken en verzenden. Dat is ook precies de reden waarom we graag klaar staan voor alle kleine tot grote ondernemingen. Wij leveren de meest voordelige verzend- en verpakkingsmaterialen, waaronder onze Coex verzendzakken en luchtkussen enveloppen. Bijna al onze verpakkingsmaterialen zijn beschikbaar in meerdere soorten, formaten en kwaliteiten. Daarnaast kun je bij bestellingen vanaf 10.000 stuks al jouw luchtkussen enveloppen en verzendzakken laten bedrukken. Wij blijven overigens altijd garant staan voor onze kwaliteit en daarom sturen we je op dat moment graag een voorbeeld op. Zodoende kun jij de kwaliteit van de bedrukte luchtkussen enveloppen en verzendzakken zelf beoordelen.
  Tot slot worden bestellingen die op werkdagen voor 15:00 geplaatst zijn dezelfde dag nog verzonden! Wij verzenden de bestellingen met verzendzakken kleding bedrukt via PostNL of DPD. Hierdoor hoef je bij bestellingen in Nederland én België geen verzendkosten te betalen. Overigens is het bij Verpakgigant ook mogelijk om bij zeer grote bestellingen gebruik te maken van een staffelkorting. Hiervoor hoef jij enkel een offerte op maat aan te vragen. Vul je gegevens en gewenste bestelling in en wij zullen voor de rest zorgen. Dankzij Verpakgigant kan jij al snel beginnen met het verzenden van jouw producten! Vraag nu je offerte aan voor een verzendzak met logo!