Toont alle 5 resultaten

Gespen

Heb je al de keuze gemaakt om jouw zendingen manueel/handmatig of machinaal om te snoeren? Als je de keuze heb gemaakt om jouw dozen manueel om te snoeren kan je eventueel gebruik maken van onze voordelige gespen.  Lees verder

Gespen Icon

Gespen voor Omsnoeringsbanden

Heb je al de keuze gemaakt om jouw zendingen manueel/handmatig of machinaal om te snoeren? Als je de keuze heb gemaakt om jouw dozen manueel om te snoeren kan je eventueel gebruik maken van onze voordelige gespen. Door handmatig jouw omsnoeringsbanden aan te spannen bespaar je veel kosten, omdat je in dit geval geen omsnoeringsmachine nodig heb.

Wil je nu gebruik maken van onze omsnoeringsgespen voor jouw omsnoeringsbanden? In dit geval hebben wij twee varianten gespen in ons huidige assortiment:

  • Omsnoeringsgespen van kunststof: Dit is over het algemeen de voordeligste mogelijkheid. Dit omdat deze gespjes voornamelijk geschikt zijn voor lichtere ladingen. Is vooral geschikt voor PP omsnoeringsband
  • Omsnoeringsgespen van staal: Deze omsnoergespjes zijn vooral geschikt voor de zwaardere zendingen. De stalen gesp gebruik je voornamelijk in combinatie met een PET-band, polyesterband of textielband.

Maar hoe kan je gebruik maken van dit product? Dit kan door 2 lussen te maken in de band en deze te bevestigen in de gesp. Hierna kan je met de hand het omsnoeringsband strak trekken. Let hierbij wel op dat je gebruik maakt van PP-, Papieren-, of Textielband. Een andere manier om handmatig jouw omsnoeringsband af te sluiten is door sluitzegels met een zegelspanner te gebruiken!

Voordelige gespjes bestellen op Verpakgigant!

Hier ben je aan het juiste adres als je op zoek ben naar alle benodigdheden voor het omsnoeren. Omsnoeringsbanden, draagbare haspels, en bijvoorbeeld sluitzegels bestel je voordelig bij Verpakgigant.nl. Twijfel je nog welke manier van omsnoeren het beste bij jouw bedrijfsproces past? Hier helpen wij je graag verder mee!

Je kan elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 contact met ons opnemen. De gespen voor het omsnoeren worden voornamelijk in zakjes van 1000 stuks verzonden. Wil je deze in grotere aantallen afnemen dan dat staat aangegeven op de product pagina? Dan stellen wij graag vrijblijvend een offerte voor je op!

072 202 91 79 Open chat