Toont alle 6 resultaten

Boekverpakkingen

Alle boekverpakkingen in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor het versturen van verschillende maten en vormen van boeken. Daarnaast passen ze ook nog met gemak door de brievenbus. Onze kartonnen boekverpakkingen zijn namelijk variabel in hoogte, maar liefst tussen de 10 en 50 millimeter.  Lees verder

Boekverpakkingen Icon

Boekverpakking

Heb jij een boekhandel of ben je om een andere reden op zoek naar een praktische en veilige manier om boeken te verzenden? Dan hebben we bij Verpakgigant voor jou dé oplossing, namelijk de boekverpakking. Alle boekverpakkingen in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor het versturen van verschillende maten en vormen van boeken. Daarnaast passen ze ook nog met gemak door de brievenbus. Onze kartonnen boekverpakkingen zijn namelijk variabel in hoogte, maar liefst tussen de 10 en 50 millimeter. Hierdoor kan onze boekverpakking van karton goed gebruikt worden voor boeken van meerdere formaten. Je profiteert met kartonnen boekverpakkingen niet alleen van het lage tarief voor brievenbuspost, maar het verzonden boek wordt ook nog eens uitermate goed beschermd. De zending van boeken met behulp van een boekverpakking van karton is dus zowel goedkoop als veilig. Jij wilt er toch ook van verzekerd zijn, dat jouw verzonden boek veilig en zonder schade op de plaats van bestemming arriveert? Kijk daarom eens rustig rond op onze website, of neem direct contact met ons op. Bij Verpakgigant helpen we je graag verder.

Een boekverpakking van A4 formaat past door iedere brievenbus

Zoals we zojuist al kort hebben benoemd passen al onze kartonnen boekverpakkingen met gemak door de brievenbus, waaronder dus ook de boekverpakking van A4 formaat. In principe kun je alle informatie met betrekking tot het verzenden van briefpost vinden op de website van PostNL, maar we leggen je graag kort een en ander alvast uit. Ten eerste mag een brievenbuspakketje een maximaal formaat van 38 x 26,5 x 3,2 centimeter hebben. Ook mag een brievenbuspakketje maximaal slechts twee kilogram wegen. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende tarieven vastgesteld voor briefpost op basis van het gewicht. De schalen hiervan vind je terug op de website van PostNL, maar begint bij 0 tot 20 gram, 20 tot 50 gram en loopt zo verder op tot het maximale gewicht van twee kilogram. Maak je echter geen zorgen, want wij kunnen je garanderen dat al onze boekverpakkingen voldoen aan de maximale afmetingen voor brievenbuspost. Met een boekverpakking van karton kan jij dus goedkoop en veilig boeken per post versturen.

De eigenschappen van onze kartonnen boekverpakkingen

Bij Verpakgigant vinden we het zeer belangrijk dat jouw verzonden artikelen niet alleen optimaal beschermd worden, maar ook dat het verzend- verpakmateriaal makkelijk te gebruiken is. Daarom hechten we veel waarde aan de kwaliteit van al onze verpak- en verzendmaterialen. Een boekverpakking van Verpakgigant kan je om die reden herkennen aan:

  • Een boekverpakking van Verpakgigant is altijd voorzien van een ingebouwde afscheurstrip;
  • De boekverpakkingen zijn verkrijgbaar in porto-geoptimaliseerde hoogtes van minimaal 10 tot maximaal 50 millimeter;
  • Ze hebben allemaal een zelfplakkende sluiting;
  • Tot slot zijn al onze kartonnen boekverpakkingen voorzien van fixeer flappen. Hierdoor wordt het verpakte boek zo optimaal mogelijk beschermd.

Dankzij de hierboven genoemde eigenschappen zijn onze kartonnen boekverpakkingen dus uitermate gebruiksvriendelijk. Met een boekverpakking van karton kan jij met slechts kleine moeite een boek zo goed mogelijk beschermen tijdens verzending.

Boekverpakking bestellen bij Verpakgigant

Plaats en betaal je jouw bestelling van boekverpakkingen, of andere verpak- en verzendmaterialen, voor 15:00 uur en hebben wij deze nog op voorraad? Dan kun je jouw bestelling doorgaans de volgende dag al verwachten. Wij verzenden bijna al onze orders namelijk met PostNL of DPD, waardoor je ook geen verzendkosten hoeft te betalen bij verzendingen binnen Nederland én België. Plaats je echter een zeer grote bestelling, waardoor één of meerdere pallets nodig zijn om te versturen? Dan zijn wij helaas genoodzaakt om een alternatief bezorgbedrijf in te schakelen. In dat geval spreken wij ook wel van een zogeheten palletzending. Maar ook dan blijven wij natuurlijk de goedkoopste leverancier van verpak- en verzendmaterialen, want bij dergelijke grote bestellingen kan je doorgaans genieten van mooie staffelkortingen. Hiervoor hoef jij alleen een offerte op maat aan te vragen. Vervolgens kan jij direct zien hoeveel korting je op de bestelling krijgt.

Verpak- en verzendmaterialen koop je bij Verpakgigant

Natuurlijk ben je niet alleen voor een boekverpakking van karton bij Verpakgigant op de juiste plek. Wij zijn namelijk dé groothandel in verzendmaterialen en verpakkingsbenodigdheden. Past het boek dat je wilt verzenden bijvoorbeeld niet in onze boekverpakking van A4 formaat? Bekijk dan zeker een keer ons ruime assortiment brievenbusdozen. Wij kunnen je garanderen dat je voor elke soort verzending bij ons het juiste materiaal kunt vinden. Heeft het boek dat je wilt versturen extra bescherming nodig, naast onze praktische boekverpakking? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, want ook voor talloze vormen van verpakkingsmaterialen kun je bij Verpakgigant terecht. Wikkel het boek bijvoorbeeld in met het veelgebruikte bubbeltjesplastic, of vul de boekverpakking van karton op met opvulchips, opvulpapier of schuimfolie. Dit is slechts een greep uit ons ruime assortiment, neem daarom rustig de tijd op onze website en hopelijk mogen we ook jou binnenkort voorzien van al jouw verpak- en verzendbenodigdheden.

072 202 91 79 Open chat