Tape

Ben jij van plan om producten met behulp van verzenddozen te verplaatsen? Dan zijn één of meerdere rollen transparante verpakkingstape vrijwel essentieel. Je wilt natuurlijk niet dat de dozen tijdens transport onverhoopt open gaan, waardoor de verpakte spullen gevaar lopen om beschadigd te raken. Daarom raden we je ten zeerste aan om kwalitatieve, goedkope verpakkingstape op Verpakgigant te bestellen, om dit te kunnen voorkomen. Onze inpaktape biedt jou de zekerheid dat de dozen niet open zullen gaan tijdens transport! Lees verder

Bekijk producten Open chat
Tape

Verpakkingstape kopen vanaf €0,95!

Onze meest verkochte tape is gemaakt van acryl en beschikt over een sterke en stevige hechting dat toeneemt op het moment dat het is bevestigd. Overigens is de tape van Verpakgigant uitermate milieu- én gebruiksvriendelijk. Onze tape is namelijk vrijwel geluidloos tijdens het afrollen en kan zowel met een tape dispenser en handmatig gebruikt worden. Neem dus zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment. Wil je meer weten of heb je vragen over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Herkenbaarheid van de transparante verpakkingstape

De hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze tape is te danken aan een aantal specifieke eigenschappen van de tape. Onze verpakkingstape is transparant en te herkennen door:

  • Het is goed voor het milieu doordat het op waterbasis is gemaakt;
  • Bovendien is het geluidloze tape, daarom maakt het vrijwel geen geluid tijdens het afrollen;
  • De tape is gemaakt van acryl, waardoor het een sterke hechting heeft en voor extra stevigheid zorgt;
  • De transparante verpakkingstape is ideaal voor het afsluiten van verzenddozen.

Uiteraard verkopen wij niet alleen transparante tape. Bij Verpakgigant kun je verschillende soorten verkrijgen, waaronder een papieren verpakkingstape én een waarschuwingstape . Deze rollen zijn bedrukt en oranje van kleur, waardoor het voor vrijwel iedereen direct duidelijk is dat er voorzichtig met de doos moet worden omgegaan. Zo wordt het vervoeren van breekbare spullen een stuk veiliger. Vanzelfsprekend is ook onze waarschuwingstape van de hoogste kwaliteit, want ook deze is gemaakt van acryl. Hierdoor is ook deze ecologisch, zuinig en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. Wil je echter nog milieuvriendelijker je dozen kunnen afsluiten? Dan is onze papieren verpakkingstape de oplossing voor jou. Deze ecologische tape heeft ook dezelfde kwaliteiten als onze voorgaande soorten, maar deze is gemaakt van papier. Hierdoor is het nog milieuvriendelijker én bovendien ook 100% recyclebaar.

High Tack PP-Tape

Onze PP-tape behoudt zijn kwaliteit wanneer je deze voor een langere periode opslaat in een koude ruimte. Dit komt omdat het een soort tape is dat bestaat uit polypropyleen, wat een dikkere lijmlaag heeft dan de meeste standaard tapes. Hierdoor heeft het een hoge kleefkracht en plakt het dus ook beter. Deze tape heeft verder alle voordelen van een standaard acryltape. Door de dikte van de lijmlaag, maakt de tape nauwelijks geluid tijdens het gebruik!

Inpaktape bij Verpakgigant bestellen

Ben je op zoek naar een voordelige groothandel voor verpakkingstape? Bij Verpakgigant kan je verpakkingstape goedkoop bestellen. Als je jouw bestelling voor 15:00 uur plaatst en betaald, dan kun je deze doorgaans de volgende dag al op de geadresseerde locatie verwachten. Overigens brengen wij ook geen verzendkosten in rekening bij bestellingen binnen Nederland én België. Wij vervoeren onze orders namelijk vrijwel altijd met PostNL of DPD. Enkel wanneer je een zo grote order plaatst, waarbij een pallet nodig is om deze te vervoeren, zijn wij genoodzaakt om een vervangend vervoersbedrijf in te schakelen.

Uiteraard zijn wij ook in dat geval de voordeligste leverancier van transparante verpakkingstape en andere verpak- en verzendmaterialen. Bij orders van dergelijke grootte bieden wij altijd een mooie staffelkorting aan. Niet voor niets willen wij dé webwinkel van verpakkingsmaterialen zijn. Hier passen wij graag onze prijzen en services op aan. Bij ons kun je daarom ook de inpaktape op verschillende manieren betalen. Denk aan PayPal, VISA, Klarna en natuurlijk iDEAL. Dus ben jij op zoek naar verpakkingstape dat goedkoop is én tevens van hoge kwaliteit? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Alle verpak- en verzendmaterialen op één plek

Natuurlijk is bij Verpakgigant verpakkingstape niet alleen in transparant verkrijgbaar. Wij zijn immers niet voor niets dé groothandel van verpak- en verzendmaterialen. Tot slot kun je de doos veilig afsluiten met behulp van onze inpaktape met ‘fragile’ logo erop. Zo heb jij er in ieder geval alles aan gedaan om de zending veilig bij de plaats van bestemming te brengen en is het veilig verhuizen van waardevolle objecten gegarandeerd. Ben je van plan een grote bestelling bij ons te plaatsen? Laat ons dan altijd een offerte op maat voor jou te maken. Zo ben jij ervan verzekerd dat je bij ons nooit teveel betaalt en zorg je dat je verpakkingstape zo goedkoop mogelijk is. Een goede service staat bij ons op de eerste plaats, want wij willen goed zijn in wat wij doen. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor al jouw vragen. Hopelijk mogen we ook jou binnenkort verder helpen met onze diensten bij Verpakgigant.

072 202 91 79 Open chat

Toont alle 13 resultaten