Toont alle 7 resultaten

Paklijst Enveloppen

Paklijst enveloppen zijn speciaal gemaakt om de paklijst op de doos te plakken. Op Verpakgigant vind je topkwaliteit paklijst enveloppen met zeer scherpe prijzen, altijd zonder verzendkosten!  Lees verder

Paklijstenveloppen Icon

Paklijstenveloppen

Heb je zendingen waarbij je documenten zoals pakbonnen, facturen of vrachtbrieven wil meesturen? Dan zijn onze paklijstenveloppen een veilige oplossing om deze mee te sturen. De paklijst envelop beschermt het document tegen onder andere vocht en vuil. Daarnaast zijn de paklijstenveloppen erg eenvoudig in gebruik, door de zelfklevende achterkant is plakband en tape overbodig. De paklijst envelop blijft niet alleen goed op kartonnen dozen plakken, maar ook op andere achtergronden zoals plastic en papier. Op Verpakgigant.nl kan je verschillende soorten formaten paklijstenveloppen vinden, waaronder A4, A5 en A6 formaat.

Wij adviseren om onze transparante paklijstenveloppen ook meteen te gebruiken om het adresetiket te plaatsen. Dan bespaar je direct op het printen van een apart adresetiket. De paklijstenveloppen van Verpakgigant.nl hebben talloze productvoordelen. De enveloppen zijn ten eerste scheurbestendig, de inhoud kan dus niet snel uit de envelop getrokken worden. Daarnaast zijn de paklijst enveloppen zeer stijf. De kleefzijde wordt namelijk ten alle tijden beschermd door siliconenpapier. De hoes kan geopend worden, waarna je je documenten in de envelop kan schuiven.

Zelfklevende paklijst enveloppen

Zodra de envelop bevestigd zit aan de pallet of aan de verzenddoos is de inhoud meteen goed beschermd. De envelop hecht zich namelijk perfect aan de dragers en beschermt dan meteen de documenten goed tegen gebruik door onbevoegden. Daarnaast ben je er ook van verzekerd dat de inhoud van de paklijst enveloppen geen waterschade oploopt. Hier kan je alle productvoordelen op een rijtje vinden:

  • Scheurbestendig
  • Zeer stijf: kleefzijde wordt beschermd door siliconenpapier
  • Hoes kan worden geopend voor het inschuiven van de documenten
  • Veilig: de paklijstenvelop hecht zich perfect aan alle dragers en beschermt jouw documenten tegen gebruik door onbevoegden

De paklijstenvelop is verkrijgbaar in zowel een papieren als plastic variant. Beide varianten zijn transparant. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een bedrukte of onbedrukte paklijst envelop. Ben je op zoek naar een paklijstenvelop met een andere bedrukking of kan je je gewenste formaat niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op!

Wij maken gebruik van DPD om vrijwel al onze producten te verzenden. Hierdoor is het mogelijk om producten die vóór 15:00 uur besteld worden dezelfde dag nog te verzenden! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.) Er worden, dankzij deze samenwerking, ook geen bestelkosten voor de paklijstenveloppen in rekening gebracht voor bestellingen die in Nederland en België geleverd dienen te worden. De enige uitzondering is bij een palletzending. Is de volume van de bestelling zo groot dat er een pallet aan te pas komt? Dan maken we meestal gebruik van een ander bezorgbedrijf.

Paklijstenveloppen bestel je op Verpakgigant.nl!

Heb je alle informatie kunnen vinden die je zocht over dit product en sta je op het punt om deze te bestellen? Dan willen wij je alvast bedanken voor het bestellen op onze website! Alle orders die vandaag voor 15:00 besteld worden handelen wij meteen af, zodat het dezelfde dag nog mee kan met een van onze vervoerders. Alle verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld luchtkussen enveloppen of verpakkingstape, worden altijd gratis geleverd in Nederland & België!

Ben je van plan de paklijstenveloppen in grotere aantallen te bestellen? Dan profiteer je op Verpakgigant.nl van mooie staffelkortingen. Staat het aantal verpakkingsmaterialen die jij wil bestellen niet tussen de staffels? Dan helpen we je graag verder via ons offerteformulier.

072 202 91 79 Open chat