Kledingzakken

Voordelige kledingzakken

Ben je op zoek naar een oplossing om jouw kleding te verzenden? Dan zijn de kledingzakken van Verpakgigant.nl perfect voor jou! De verzendzakken zijn geschikt voor het verzenden veel kleine en grote artikelen. De kledingzakken zijn sterke plastic zakken die ondoorzichtig zijn waardoor alle artikelen beschermd worden tegen inkijk. Hierdoor is de kans op diefstal minimaal! De coexzakken zijn extra stevig en scheurbestendig! Door deze specificaties is het mogelijk om de meer kostbare artikelen veilig te verzenden.

Bedrukte kledingzakken nodig?

Wil je met jouw zendingen nog meer indruk maken bij jouw klanten?  Laat dan jouw verzendzakken of luchtkussen enveloppen bedrukken!

Vraag bedrukking aan!

Brievenbusverpakkingen

Coex verzendzakken 175 x 255

Vanaf 5 cent

Brievenbusverpakkingen

Coex verzendzakken 225 x 325

Vanaf 6 cent

Brievenbusverpakkingen

Coex verzendzakken 240 x 350

Vanaf 7 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 325 x 425

Vanaf 10 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 350 x 450

Vanaf 12 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 400 x 500

Vanaf 16 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 450 x 550

Vanaf 18 cent

Coex Verzendzakken

Coex verzendzakken 550 x 770

Vanaf 34 cent

Het sterke materiaal zorgt ervoor dat de zakken niet zomaar scheuren, wat in vergelijking wel veel gebeurd met kartonnen enveloppen. De kledingzakken gaan dus een stuk minder snel stuk waardoor je artikelen minder vaak kapot gaan en de retouren verminderen. Een ander voordeel van de kledingzakken is dat deze gewoon door de brievenbus passen (afhankelijk van de inhoud). Door dit gegeven kan je een hoop verzendkosten besparen!

Bedrukking kledingzakken

Wil je nou verzendzakken in jouw eigen stijl hebben? Daar kunnen wij je bij helpen! Vanaf 20.000 stuks kunnen wij kledingzakken laten bedrukken naar jouw wensen. Wil je nou de verzendzakken volledig roze laten bedrukken of een patroon over de hele zak hebben? Geen enkel probleem! Geen kleur, patroon of logo is te gek voor ons. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Bestel op Verpakgigant.nl!

Alle bestellingen die op Verpakgigant.nl worden geplaatst, komen via PostNL of DPD bij je aan! Bestel jouw kledingzakken voor 15:00 en wij verzenden ze dezelfde dag nog. Hierdoor kun je al snel beginnen met het verzenden van jouw producten! Op onze productpagina is zichtbaar hoeveel coex zakken wij op voorraad hebben.

Verpakgigant.nl is dé webwinkel die gereed staat voor alle kleine tot grote ondernemingen. Wij leveren de meest voordelige verpakkingsmaterialen, waaronder coex kledingzakken. Verzend je nu kleding of bijvoorbeeld grote schoenendozen? Dat is geen enkel probleem, door de vele formaten is er voor elk product een oplossing. Bijna al onze verpakkingsmaterialen zijn beschikbaar in meerdere soorten, formaten en kwaliteiten. Mocht je product er niet tussen zitten. Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.