A3 Enveloppen

A3 Enveloppen (320 x 455 mm)

Heb jij grote, maar wel platte, artikelen die jij wilt verzenden? Dan hoef je niet perse een verzenddoos te gebruiken om dat artikel heelhuids aan te laten komen. Stel je wilt een schilderij verzenden, dan is een doos soms zelfs onhandig! Een goed alternatief voor het verzenden van artikelen tussen de 220 x 340 mm en 320 x 455 mm zijn a3 bubbeltjesenveloppen. Voor platte maar toch grote artikelen is dit een ideale oplossing.

Wanneer gebruik je een a3 envelop

Een luchtkussenenvelop is makkelijk in het gebruik. Door gebruik te maken van de plakstrip die op de envelop zit, kun je de envelop snel en gemakkelijk dichtmaken. Dat gaat ook veel sneller bij een doos waar je met tape in de weer moet.

Wanneer gebruik je een a3 envelop

A3 formaat enveloppen hebben de afmeting 320 bij 455 mm. Een schilderij of groot boek past dus ideaal in zo’n envelop. De laag bubbeltjesfolie aan de binnenkant van de envelop beschermt de producten die je erin stopt. Een bubbelenvelop is:

  • Stevig
  • Recyclebaar
  • Schok werend
  • Soepel
  • Herbruikbaar

Een veilige bestelling, zonder verzendkosten

Onze producten verzenden wij altijd via PostNL. Slechts bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Is jouw product voor 22:00 besteld geworden? Dan heb jij jouw a3 luchtkussen enveloppen morgen al in huis! (Afhankelijk van de bestelhoeveelheid.)

Jouw producten op een andere manier verzenden?

Misschien past een a3 envelop toch niet bij wat jij zoekt. Wellicht heb je aan een kleine envelop al voldoende. Een a4 formaat bubbeltjesenvelop zou bijvoorbeeld al groot genoeg kunnen zijn. Toch op zoek naar een ander formaat luchtkussenenvelop? Ook dan kun je bij ons terecht. Ben je toch op zoek naar een andere verpakkingsmaterialen? In ons brede assortiment vind je van alles. Van de kleinste envelop tot de grootste doos.

Vanaf 49 cent