A3 Formaat Enveloppen

Heb jij grote, maar wel platte, artikelen die jij wilt verzenden? Dan hoef je niet perse een verzenddoos te gebruiken om dat artikel heelhuids aan te laten komen. Waarschijnlijk kan je dan beter gebruik maken van A3 enveloppen. Stel je wilt een schilderij verzenden, dan is een doos soms zelfs onhandig! Een goed alternatief voor het verzenden van artikelen tussen de 220 x 340 mm en 320 x 455 mm zijn A3 luchtkussen enveloppen. Voor platte maar toch grote artikelen is dit een ideale oplossing!

Maar we hebben nog meer enveloppen op A3 formaat. We hebben kartonnen A3 enveloppen en Bordrug enveloppen op A3 formaat.

Monsterzak Enveloppen

Enveloppen op A3 formaat

Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen hebben wij natuurlijk ook deze handige A3 enveloppen in ons assortiment. Daarnaast bieden wij in onze uitgebreide webshop nog veel meer producten aan die ideaal zijn om een item veilig te versturen. Luchtkussen enveloppen bijvoorbeeld, maar ook noppenfolie, tape, verzenddozen, verzendzakken en verzendkokers.

Dus ben jij op zoek naar en passende A3 envelop? Zoek niet verder, bij de Verpakgigant zit je helemaal goed! Ben je nog niet zeker of A3 enveloppen wel geschikt zijn voor jouw producten? Hieronder vind je de toelichting over zonde verschillende enveloppen op A3 formaat.

Onze verschillende soorten A3 enveloppen

Op Verpakgigant vind je die soorten enveloppen A3, elke met zijn specifieke eigenschappen en toepassing. Wanneer gebruik je welke? Dat lichten we hieronder toe:

Luchtkussen enveloppen A3

We hebben drie luchtkussen enveloppen op A3 formaat. De I19 envelop is vrijwel exact A3 formaat en de K20 envelop is extra groot, dus op A3+ formaat. Beiden zijn geschikt voor het versturen van grote platte producten die een goede bescherming nodig hebben, zoals bijvoorbeeld een schilderij.

Borgrug enveloppen A3

Onze kartonnen enveloppen van Master’in is gemaakt van extra sterk karton. Hij heeft daarom dezelfde bescherming als een A3 bordrug envelop. Hij is eigenlijk een beter alternatief, omdat niet alleen de onderkant extra sterk is, maar de hele envelop is gemaakt van Testliner E-golfkarton.

Kartonnen enveloppen A3

Je vindt op Verpakgigant nog drie andere soorten kartonnen A3 enveloppen. Variërend van het formaat 320 x 455 tot het extra grote formaat 370 x 540.

Deze kartonnen enveloppen zijn gemaakt van een stevige kwaliteit 500 grams karton met een variabele vulhoogte tot 20 mm. Ze zijn geschikt voor het versturen van bijvoorbeeld kalenders of foto collages.

Hoe gebruik je een A3 envelop?

Al onze A3 enveloppen zijn makkelijk in het gebruik. De A3 luchtkussen envelop is sterk en flexibel. Je steekt het product eenvoudig in de enveloppe en vanwege de plakstrip, kun je de envelop snel en gemakkelijk dichtmaken.

Onze kartonnen A3 enveloppen zijn van stevige kwaliteit en hebben een vulhoogte tot 20 mm. Deze A3 enveloppen zijn ideaal voor het versturen van lichte en platte producten. Hierbij kun je denken aan onder andere foto’s, kalenders en affiches.

Door deze producten te versturen in goede kwaliteit A3 enveloppen voorkom je dat er gemakkelijk beschadigingen aan je verzonden producten ontstaan. Dit kan namelijk snel gebeuren als je een normale papieren envelop gebruikt. Tijdens transport is de kans dan groot dat bijvoorbeeld je dierbare foto’s gaan kreukelen. We raden daarom aan om dergelijke producten altijd met een kartonnen A3 enveloppe te verzenden.

Wanneer gebruik je A3 enveloppen?

Onze enveloppen van A3 formaat hebben een afmeting variërend van 320 x 455  tot 340 x 570 millimeter. Een klein schilderij of groot boek past dus ideaal in een dergelijke envelop. Onze luchtkussen A3 enveloppen zijn aan de binnenzijde voorzien van een laag noppenfolie, waardoor de producten die verzonden worden optimaal beschermd worden. Al onze A3 enveloppen zijn:

  • Stevig
  • Recyclebaar
  • Schok werend
  • Soepel
  • Herbruikbaar

Zowel de A3 luchtkussen enveloppen als de kartonnen A3 enveloppen zijn uitermate geschikt om kwetsbare items mee te versturen. Kies je voor de kartonnen versie en is het product dat je wilt verzenden breekbaar? Dan raden we je wel aan om wat extra bescherming te bieden aan het product, zeker als het gevoelig is voor krassen. Hiervoor kun je heel goed schuimfolie of opvulpapier voor gebruiken.

Alle verzend- en verpakmaterialen op één plek

Misschien past een A3 envelop toch niet bij wat jij zoekt. Wellicht heb je aan een kleine envelop al voldoende. Een A4 formaat envelop zou bijvoorbeeld al groot genoeg kunnen zijn. Maar wil je jouw producten op een compleet andere manier verzenden? Ook dan kun je bij Verpakgigant terecht. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan verzend- en verpakmaterialen. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg aan onze A3 enveloppen om je verzendingen optimaal te beschermen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan opvulmaterialen. Van opvulchips tot opvulpapier, bij ons vind je het allemaal. Moet je zeer grote bestellingen verzenden en is het gebruik van een envelop niet voldoende? Bij Verpakgigant vind je ook een uitgebreide selectie aan verzenddozen. Denk bijvoorbeeld aan onze brievenbusdozen, boekverpakkingen of complete verhuisdozen. Hopelijk mogen we ook jou binnenkort voorzien van alle verzend- en verpakmaterialen die jij nodig hebt.

Een veilige bestelling, zonder verzendkosten

Wij verzenden alle bestellingen met behulp van PostNL. Daarnaast rekenen wij hierdoor geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Slechts bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. In dat geval is het mogelijk om een mooie staffelkorting te krijgen. Vraag een offerte op maat aan en wij gaan voor je aan de slag. Heb je jouw bestelling overigens voor 15:00 uur geplaatst en betaald? Dan kun jij jouw A3 enveloppen morgen al op het door jou aangegeven bezorgadres verwachten!

072 202 91 79 Open chat