A3 Enveloppen

A3 Formaat Enveloppen 

Heb jij grote, maar wel platte, artikelen die jij wilt verzenden? Dan hoef je niet perse een verzenddoos te gebruiken om dat artikel heelhuids aan te laten komen. Waarschijnlijk kan je dan beter gebruik maken van A3 enveloppen. Stel je wilt een schilderij verzenden, dan is een doos soms zelfs onhandig! Een goed alternatief voor het verzenden van artikelen tussen de 220 x 340 mm en 320 x 455 mm zijn a3 bubbeltjes enveloppen. Voor platte maar toch grote artikelen is dit een ideale oplossing!

Hulp nodig?

Heb je vragen over A3 formaat enveloppen of over andere verpakkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Ander formaat? Mail ons

Luchtkussen Enveloppen & Zakken

Kartonnen Enveloppen A3 Formaat 320 x 455 Wit

Vanaf 49 cent
Vanaf 0,21 euro

 Als dé specialist op het gebied van verzendmaterialen hebben wij natuurlijk ook deze handige A3 enveloppen in ons assortiment. Daarnaast bieden wij in onze uitgebreide webshop nog veel meer producten aan die ideaal zijn om een item veilig te versturen. Luchtkussen enveloppen bijvoorbeeld, maar ook noppenfolie, tape, verzenddozen, verzendzakken en verzendkokers. Wist je dat je onder andere luchtkussen enveloppen en verzendzakken bij ons kunt laten bedrukken? Zo maak jij je verzending nog persoonlijker. Al deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Dus ben jij op zoek naar A3 enveloppen? Zoek niet verder, bij de Verpakgigant zit je helemaal goed! Ben je nog niet zeker of A3 enveloppen wel geschikt zijn voor jouw producten? Of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Zij staan voor je klaar en beantwoorden graag al jouw vragen met betrekking tot onze verzendmaterialen.

Hoe gebruik je een A3 envelop?

Een A3 luchtkussenenvelop is makkelijk in het gebruik. Door gebruik te maken van de plakstrip die op de envelop zit, kun je de envelop snel en gemakkelijk dichtmaken. Dat gaat ook veel sneller bij een doos waar je met tape in de weer moet. Daarnaast beschikken wij ook over kartonnen A3 enveloppen. Onze kartonnen A3 enveloppen zijn van stevige kwaliteit en hebben een vulhoogte tot 20 mm. Deze A3 enveloppen zijn ideaal voor het versturen van lichte en platte producten. Hierbij kun je denken aan onder andere foto’s, kalenders en affiches. Door deze producten te versturen in goede kwaliteit A3 enveloppen voorkom je dat er gemakkelijk beschadigingen aan je verzonden producten ontstaan. Dit kan namelijk snel gebeuren als je een normale papieren envelop gebruikt. Tijdens transport is de kans dan groot dat bijvoorbeeld je dierbare foto’s gaan kreukelen. We raden daarom aan om dergelijke producten altijd met onze kartonnen A3 enveloppen te verzenden.

Een veilige bestelling, zonder verzendkosten

Wij verzenden alle bestellingen met behulp van PostNL. Daarnaast rekenen wij hierdoor geen verzendkosten voor bestellingen die binnen Nederland en België verzonden worden. Slechts bij hoge uitzondering, zoals bij een palletzending, maken wij gebruik van een ander bezorgbedrijf. In dat geval is het mogelijk om een mooie staffelkorting te krijgen. Vraag een offerte op maat aan en wij gaan voor je aan de slag. Heb je jouw bestelling overigens voor 15:00 uur geplaatst en betaald? Dan kun jij jouw A3 enveloppen morgen al op het door jou aangegeven bezorgadres verwachten!

Wanneer gebruik je A3 enveloppen?

Onze enveloppen van A3 formaat hebben een afmeting van 320 bij 455 millimeter. Een klein schilderij of groot boek past dus ideaal in een dergelijke envelop. Onze luchtkussen A3 enveloppen zijn aan de binnenzijde voorzien van een laag bubbeltjesfolie, waardoor de producten die verzonden worden optimaal beschermd worden. Al onze verzend- en verpakmaterialen zijn:

  • Stevig
  • Recyclebaar
  • Schok werend
  • Soepel
  • Herbruikbaar

Naast de A3 luchtkussen enveloppen zijn ook natuurlijk ook onze kartonnen A3 enveloppen uitermate geschikt om kwetsbare items mee te versturen. Kies je voor de kartonnen versie en is het product dat je wilt verzenden breekbaar? Dan raden we je wel aan om wat extra bescherming te bieden aan het product, zeker als het gevoelig is voor krassen. Hiervoor kun je heel goed schuimfolie of opvulpapier voor gebruiken. Deze en nog veel meer opvulmaterialen hebben wij natuurlijk ook in ons uitgebreide assortiment.

Alle verzend- en verpakmaterialen op één plek

Misschien past een A3 envelop toch niet bij wat jij zoekt. Wellicht heb je aan een kleine envelop al voldoende. Een A4 formaat envelop zou bijvoorbeeld al groot genoeg kunnen zijn. Maar wil je jouw producten op een compleet andere manier verzenden? Ook dan kun je bij Verpakgigant terecht. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan verzend- en verpakmaterialen. Heb je bijvoorbeeld niet genoeg aan onze A3 enveloppen om je verzendingen optimaal te beschermen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan opvulmaterialen. Van opvulchips tot opvulpapier, bij ons vind je het allemaal. Moet je zeer grote bestellingen verzenden en is het gebruik van een envelop niet voldoende? Bij Verpakgigant vind je ook een uitgebreide selectie aan verzenddozen. Denk bijvoorbeeld aan onze brievenbusdozen, boekverpakkingen of complete verhuisdozen. Hopelijk mogen we ook jou binnenkort voorzien van alle verzend- en verpakmaterialen die jij nodig hebt.